WEDZE

Cl─âpari schi freeride FR500 FLEX 100 LOWTEC B─ârba╚Ťi

1.10099 RON
1.29999 RON -15%
*De la ÔǬ02.02.2024ÔÇČ, ├«n limita stocului disponibil
Ref. : 8604148

Produs conceput pentru schi freeride (nivel avansat). Flex progresiv, pentru amortizare pe teren.

Ideali pentru a practica schi freeride. Reactivi pe pârtie și confortabili în afara ei.

 • 25-25,5cm undefined
 • 26-26,5cm undefined
 • 27-27,5cm undefined
 • 28-28,5cm Produs indisponibil online momentan
 • 29-29,5cm undefined
 • 30-30,5cm Produs indisponibil online momentan
+ 1100 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rigiditate

  Rigiditate: flex 100, ideal pentru a progresa.

  Sus╚Ťinere picior

  100 mm: picior standard sau sub╚Ťire. Gheat─â interioar─â din spum─â confortabil─â.

  Adaptare la conforma╚Ťie

  Confort foarte bun. Gheat─â interioar─â termo-formabil─â.

  Amortizare

  3 clape, pentru un plus de mobilitate și amortizare pe teren.

  Compatibilitate

  Talp─â cu inser╚Ťii, compatibil─â cu leg─âturile pentru schi alpin ╚Öi de tur─â.

  Libertate de mișcare

  Skiwalk: curs─â de 42┬░ ├«n pozi╚Ťie de mers, care faciliteaz─â urcarea.

  Utilizare

  C─âptu╚Öeal─â lycra, pentru desc─âl┼úare u┼čoar─â.

  C─âldur─â

  Gheată și talpă izolatoare, pentru căldură.

  Imagini

  Cl─âpari schi freeride FR500 FLEX 100 LOWTEC B─ârba╚Ťi
  Cl─âpari schi freeride FR500 FLEX 100 LOWTEC B─ârba╚Ťi
  Cl─âpari schi freeride FR500 FLEX 100 LOWTEC B─ârba╚Ťi

  Informa╚Ťii tehnice

  Gheat─â interioar─â termoformabil─â

  Ghete din polietilen─â, material termoformabil gros de 3 mm. Este posibil s─â le termoforma╚Ťi, ├«nc─âlzind spuma ╚Öi comprim├ónd-o, pentru a crrea mai mult spa╚Ťiu ╚Öi a asigura confort. Sistem Shock Absorder Area la nivelul c─âlc├óiului, pentru amortizarea ╚Öocurilor ├«n timpul s─âriturilor.

  Cum termoformez gheata interioar─â?

  1- ├Änc─âlzi╚Ťi cuptorul la 80 ┬░C.2- Scoate╚Ťi gheata interioar─â.3- Scoate╚Ťi bran╚Ťurile.4- Pune┼úi gheata interioar─â 5 minute la cuptor.5- Scoate┼úi gheata interioar─â din cuptor.6- Reintroduce╚Ťi bran╚Ťurile.7- Pune┼úi gheata interioar─â ├«n cl─âpari. 8- ├Änc─âl┼úa┼úi cl─âparii ┼či ├«nchide┼úi cataramele.9- A┼čtepta┼úi 15 minute.Sunte┼úi gata pentru schi!

  Reglarea cataramelor

  3 clape micro-metrice din aluminiu ┼či 1 clap─â cu 3 pozi┼úii pe tibie, pentru a se adapta la toate tipurile de gamb─â. Leg─âtura din partea superioar─â asigur─â str├óngere optim─â a carcasei. Pozi╚Ťie de mers (Walk-ro╚Öu), pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi oscila╚Ťia bazei.

  Gheat─â interioar─â

  Gheat─â interioar─â fin─â (last 100 mm), termoformabil─â, din polietilen─â: 3 mm spum─â termoformabil─â ├«n jurul piciorului. Ghete interioare foarte u╚Öoare ╚Öi confortabile! Spum─â preformat─â la nivelul maleolelor. Inser┼úii din spum─â flexibil─â ce favorizeaz─â deformarea ghetelor interioare la urcare sau ├«n mers. ├Än caz de disconfort, pute╚Ťi termoforma gheata interioar─â.

  Ce este flex-ul?

  Indicele de flexiune al cl─âparilor indic─â rigiditatea acestora. Cu c├ót cifra este mai mare, cu at├ót cl─âparii sunt mai inflexibili, Cu c├ót valoarea este mai mare, cu at├ót carcasa este mai rigid─â. Se consider─â cu un flex de 70 este conceput pentru nivel ├«ncep─âtor spre mediu. Un flex ├«ntre 80-90 este conceput pentru schiori de nivel mediu. Cl─âparii cu un flex de peste 90 sunt concepu╚Ťi pentru nivel avansat. Persoanele cu greutate mare pot alege cl─âpari mai rigizi dec├ót ├«n mod normal.

  Cum se probeaz─â cl─âparii?

  Dup─â ├«nc─âl╚Ťare, cataramele trebuie str├ónse la reglaj mediu. Pute┼úi s─â ├«nainta┼úi? Atunci m─ârimea cl─âparilor nu este potrivit─â. Odat─â cl─âparii ├«nchi┼či, efecuta┼úi 3 flexiuni mari ap─âs├ónd tare pe tibie (pune┼úi m├óinile pe genunchi), pentru a face c─âlc├óiul s─â se duc─â ├«napoi. Sta┼úi drept: trebuie s─â pute┼úi atinge u┼čor v├órful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie s─â se duc─â ├«n spate ┼či s─â nu mai pute┼úi sim┼úi v├órful.

  Ce fac în caz de durere?

  1/ Alege╚Ťi ╚Öosete de schi tehnice, pentru a evita punctele de presiune ╚Öi a permite circula╚Ťia normal─â a s├óngelui.
  2/ Alege╚Ťi un model de talp─â care s─â se adapteze piciorului. Cere╚Ťi recomand─âri ╚Öi speciali╚Ötilor din magazinele noastre.
  3/ Termoforma╚Ťi gheata interioar─â.

  Cum s─â ├«mpiedica╚Ťi apari╚Ťia frigului la nivelul picioarelor?

  Adesea neglijat─â, uscarea cl─âparilor este ac╚Ťiunea cea mai important─â pentru a ├«mpiedica apari╚Ťiei frigului la nivelul piciorului. Chiar ╚Öi la -10┬░C, piciorul transpir─â ╚Öi cl─âparii nu se pot usca ├«n carcasa din plastic, nici chiar dup─â mai multe zile. Astfel, ghetele interioare trebuie s─â fie scoase din carcas─â ├«n fiecare zi. De asemenea, pute╚Ťi folosi dispozitive speciale pentru uscarea acestora, f─âr─â s─â le mai scoate╚Ťi din carcas─â!

  Greutate

  1848 g la m─ârimea 26-26.5.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Parte superioară din 100% Polipropilenă Interior din 100% Poliester Talpă din 100% Poliuretan termoplastic Căptușeală călduroasă 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se usca pe calorifer.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt concepute ┼či produse ├«n zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate ├«n condi┼úii identice cu cele ├«nt├ólnite pe p├órtie.Echipele de produc┼úie se asigur─â c─â produsul corespunde utiliz─ârii ├«n practic─â.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri