ATOMIC

Cl─âpari schi Atomic Hawx Prime 120 B─ârba╚Ťi

2.29999 RON
Ref. : 8845353

Produs conceput pentru schi, nivel avansat. Asigur─â sus╚Ťinere/precizie.

Gheat─â interioar─â sub╚Ťire ╚Öi dens─â pentru o sus╚Ťinere excelent─â a piciorului ╚Öi pentru o transmitere perfect─â a presiunii.

 • 26-26,5cm Produs indisponibil online momentan
 • 27-27,5cm Produs indisponibil online momentan
 • 28-28,5cm Produs indisponibil online momentan
 • 29-29,5cm Produs indisponibil online momentan
 • 30-30,5cm Produs indisponibil online momentan
+ 2299 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rigiditate

  Rigizi: Flex 120: Precizie și reactivitate maxime.

  Sus╚Ťinere picior

  100 - 102mm ├«n func╚Ťie de m─ârime: standard.

  Reglabil

  4 clape din aluminiu, micro-metrice și strap de 50 mm pentru o ajustare optimă.

  Utilizare ușoară

  Talpă GripWalk, pentru confort în timpul mersului.

  Adaptare la conforma╚Ťie

  Gheat─â preformat─â.

  Transportare ușoară

  Talp─â exterioar─â cu crest─âturi Grip Walk. Aten╚Ťie la compatibilitatea fix─ârii.

  Informa╚Ťii tehnice

  Experien╚Ť─â

  Hawx Prime 120 este unul dintre produsele de referin╚Ť─â standard pentru schiorii de nivel avansat.
  Calitatea ghetei interioare ofer─â o acoperire optim─â ╚Öi o sus╚Ťinere excelent─â.
  Eficien╚Ťa carcasei permite un transfer imediat c─âtre schiuri, pentru o precizie maxim─â.

  Reglare catarame

  4 clape micrometrice foarte rezistente, din aluminiu. Lungimea cataramei se poate ajusta ├«n╚Öurub├ónd sau de╚Öurub├ónd prima clap─â de ├«nchidere. Clap─â ├«nchidere prin curelu┼č─â, 3 pozi┼úii, pentru adaptare la m─ârimea gambei. Leg─âtura din partea superioar─â asigur─â str├óngerea optim─â a carcasei.

  ÎNCĂLȚARE/DESCĂLȚARE

  Hawx Prime nu este ├«nc─âl╚Ť─âmintea cel mai simplu de ├«nc─âl╚Ťat/desc─âl╚Ťat, ├«n special atunci c├ónd ├«nc─âl╚Ť─âmintea este rece. Dar este una dintre cele mai precise ├«n controlul schiurilor.

  Ce este flex-ul?

  Indicele de flexiune al cl─âparilor indic─â rigiditatea acestora. Cu c├ót cifra este mai mare, cu at├ót cl─âparii sunt mai inflexibili, iar carcasa este mai rigid─â.Se consider─â c─â un flex de 60-70 este conceput pentru nivel ├«ncep─âtor.Un flex ├«ntre 80-90 este conceput pentru schiori de nivel mediu. Un flex de peste 90 este conceput pentru schiori avansa╚Ťi. Persoanele cu greutate mare pot alege cl─âpari mai rigizi dec├ót ├«n mod normal.

  Alegerea m─ârimii

  Dup─â ├«nc─âl╚Ťare, clapele trebuie str├ónse la reglaj mediu. Pute┼úi s─â ├«nainta┼úi? Atunci m─ârimea cl─âparilor nu este potrivit─â. Dup─â ├«nchiderea cl─âparilor, efectua╚Ťi 3 flexiuni. St├ónd ├«n picioare, degetele trebuie s─â ating─â v├órful cl─âparilor.La flexiune, piciorul trebuie s─â se duc─â ├«n spate ┼či s─â nu mai pute┼úi sim┼úi v├órful.Protec╚Ťiile din spum─â ale cl─âparilor se vor tasa dup─â c├óteva zile la schi.

  Ce fac în caz de durere?

  1- Alege┼úi ┼čosete de schi tehnice, fine, pentru a evita punctele de presiune ┼či a favoriza circula┼úia s├óngelui. 2-Alege┼úi un bran┼ú adaptat formei piciorului pentru a evita alunecarea. Cere┼úi sfatul unui angajat din magazin. Cere╚Ťi recomand─âri ╚Öi speciali╚Ötilor din magazinele noastre.

  Depozitarea cl─âparilor

  1- Aerisi╚Ťi cl─âparii, sco╚Ť├ónd gheata interioar─â din carcasa de plastic.2- ├Änchide╚Ťi clapele la primul segment, pentru a evita deformarea cl─âparilor ╚Öi, dac─â este posibil, depozita╚Ťi-le ├«ntr-o hus─â.
  3- Depozita╚Ťi cl─âparii ├«ntr-un loc uscat, unde temperatura nu scade sub 10┬░C. Astfel, ve╚Ťi ├«ntre╚Ťine optim componentele din plastic ale cl─âparilor.

  Cum se probeaz─â cl─âparii?

  Dup─â ├«nc─âl╚Ťare, cataramele trebuie str├ónse la reglaj mediu. Pute┼úi s─â ├«nainta┼úi? Atunci m─ârimea cl─âparilor nu este potrivit─â. Odat─â cl─âparii ├«nchi┼či, efectua┼úi 3 flexiuni mari ap─âs├ónd tare pe tibie (pune┼úi m├óinile pe genunchi), pentru a face c─âlc├óiul s─â se duc─â ├«napoi. Sta┼úi drept: trebuie s─â pute┼úi atinge u┼čor v├órful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie s─â se duc─â ├«n spate ┼či s─â nu mai pute┼úi sim┼úi v├órful.

  Cum s─â ├«mpiedica╚Ťi apari╚Ťia frigului la nivelul picioarelor?

  Adesea neglijat─â, uscarea cl─âparilor este ac╚Ťiunea cea mai important─â pentru a ├«mpiedica instalarea senza╚Ťiei de frig la nivelul piciorului. Chiar ╚Öi la -10┬░C, piciorul transpir─â ╚Öi cl─âparii nu se pot usca ├«n carcasa din plastic, nici chiar dup─â mai multe zile. Astfel, ghetele interioare trebuie s─â fie scoase din carcas─â ├«n fiecare zi. De asemenea, pute╚Ťi folosi dispozitive speciale pentru uscarea acestora, f─âr─â s─â mai scoate╚Ťi gheata interioar─â!

  Care este scopul termoform─ârii?

  Hawx Prime 120 este termoformabil la nivelul gleznelor. Termoformarea permite doar diminuarea anumitor puncte de presiune. Este mai mult sau mai pu╚Ťin ca ╚Öi cum ai schia timp de 2 sau 3 zile.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se usca pe calorifer.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt concepute ┼či produse ├«n zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate ├«n condi┼úii identice cu cele ├«nt├ólnite pe p├órtie.Echipele de produc┼úie se asigur─â c─â produsul corespunde utiliz─ârii ├«n practic─â.

  Opinii clien╚Ťi