WEDZE

Cizme săniuș WARM Turcoaz-Mov Bebe

8499 RON
Ref. : 8655661

Produs conceput pentru săniuș. Asigură căldură!

Aceste cizme de zăpadă, călduroase și ușoare, sunt ușor de încălțat, datorită unei deschideri mari pentru picioarele copiilor.Chingile asigură o bună prindere în mână pentru micuți.

Culoare: Prună / Turcoaz

 • 18/19 undefined
 • 20/21 undefined
 • 22/23 undefined
 • 24/25 undefined
+ 84 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Căptușeală față:vatelină 328 g/m² și spumă de 5 mm.Căptușeală pieptănată 140 g/m².

  Impermeabilitate

  Cizme impermeabile până deasupra sabotului monobloc.

  Utilizare

  Deschidere largă, bandă cu arici de ajustare și chingi pentru o prindere bună.

  Lejeritate

  Material flexibil şi uşor, 1 cizmă mărimea 21/22 = 159 g.

  Susținere picior

  Benzi de ajustare cu arici, în partea superioară.

  Tracțiune

  Talpă din termoplastic, cu elemente aderente de 3 mm.

  Personalizare

  Etichetă pentru a scrie numele copilului.

  Imagini

  Cizme săniuș WARM Turcoaz-Mov Bebe
  Cizme săniuș WARM Turcoaz-Mov Bebe
  Cizme săniuș WARM Turcoaz-Mov Bebe

  Informații tehnice

  Confort termic pe pârtie

  Partea inferioară (termoplastic) este impermeabilă. Pentru a asigura confortul deplin în timpul activităţilor în zăpadă, vă recomandă să lăsaţi partea inferioară a pantalonului/combinezonului peste cizmă. O despicătură de pe talpă permite prinderea elasticului de la pantalon/costum pentru a asigura susţinere și etanșeitate.

  Cum se alege corect mărimea cizmelor pentru copii?

  Mărimea acestor cizme a fost studiată pentru a purta șosete de schi (groase), fără a comprima piciorul și a favoriza termicitatea.Pentru a alege mărimea corectă, se recomandă măsurarea piciorului copilului.

  De ce aceste cizme sunt prevăzute cu zone mari de deschidere și chingi în partea superioară?

  Aceste cizme de iarnă sunt special concepute pentru a fi încălțate ușor de către copii. Cizmele de mărimile 18/19 și 20/21, deschise pe ambele părți, pot fi întoarse complet pentru a vă bucura de o deschidere largă pentru piciorul celor mici.Mărimile 22/23 și 24/25 sunt deschide doar pe o parte.Pentru cei mai mici, în căutare de autonomie, o chingă le permite îmbunătățirea prinderii în mână.

  Care este diferența dintre aderență și stabilitate?

  Stabilitatea cizmelor este strâns legată de prezența crampoanelor (de 3 mm), de numărul și forma acestora. Aderența depinde de materialele și striațiile prezente la nivelul tălpii. Stabilitatea optimizează propulsarea, evită alunecarea cizmelor spre partea de spate la urcare și stabilizează încălțămintea.Aderența evită alunecarea pe teren neted și în condiții exigente (ploaie, zăpadă, gheață), asigurând grip tălpii.

  Informații suplimentare dezvoltare durabilă

  Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de eco-concepere datorită acestor 2 acțiuni: - Accesoriile: Am ales accesorii care impactează mai puțin în raport cu vechiul model.- Căptușeala: Vopsirea materialelor textile necesită multă apă și presupune, în același timp, multă apă uzată rezultată din băile de vopsea. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, alegem vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului.

  Unde pot scrie numele copilului pe acest produs?

  Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza produsul se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Un detaliu util pentru a găsi ușor cizmele!

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Exterior din 60% Poliester, 40% Stiren Etilen Butadien Stiren Talpă din 100% Stiren Etilen Butadien Stiren Interior din 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri