NABAIJI

Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Savană Bej Copii 15-30 kg

8999 RON
Ref. : 8851505

Produs conceput pentru descoperirea activit─â╚Ťilor acvatice. Adaptat pentru copiii cu v├órsta ├«ntre 2-6 ani.

3 piese modulabile Tiswim, care ├«nso╚Ťesc copilul ├«n diferitele etape de ├«not ╚Öi ├«l ajut─â s─â evolueze de la pozi┼úia vertical─â la cea orizontal─â. A se utiliza sub supravegherea unui adult.

Culoare: Eggshell

universal─â

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 89 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Ajutor la flotabilitate

  Flotabilitate mare (superioar─â normei EN 13138-1).

  Polivalen╚Ť─â

  3 moduri de utilizare (în funcţie de nivelul de practicare).

  Imagini

  Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Savană Bej Copii 15-30 kg

  Informa╚Ťii tehnice

  De ce o centur─â evolutiv─â?

  Produsele Tiswim sunt ideale pentru ini╚Ťierea acvatic─â a copiilor. Gra╚Ťie modularit─â╚Ťii, aceast─â centur─â evolutiv─â ├«i permite copilului s─â se bucure de deplas─ârile ├«n ap─â ╚Öi s─â ├«nve╚Ťe primele mi╚Öc─âri de ├«not, ├«n deplin─â siguran╚Ť─â.

  Cele 3 modalit─â╚Ťi de utilizare

  Pas 1/ Pentru ├«nceput, Tiswim se va folosi ╚Öi cu restul accesoriilor (aripioare + centur─â). Pas 2/ Doar aripioare pentru a se deplasa ├«n ap─â ├«n pozi╚Ťia vertical─â. Pas 3/ Descoperirea pozi╚Ťiei de ├«not (orizontal─â) ╚Öi primele mi╚Öc─âri de ├«not.

  Cum se regleaz─â centura ├«n pozi╚Ťie ventral─â?

  Plasa╚Ťi partea ventral─â ├«n partea de sus a abdomenului. Str├ónge┼úi normal, apoi umfla┼úi partea abdominal─â direct pe abdomenul copilului. Astfel, centura va fi adaptat─â copilului.

  Unde trebuie pozi╚Ťionat─â centura ├«n pozi┼úie ventral─â?

  ├Än partea de sus a abdomenului. Ave╚Ťi grij─â s─â nu pozi┼úiona┼úi centura pe pieptul copilului, altfel va fi pozi┼úionat─â prea sus. Alege╚Ťi o pozi┼úie joas─â, pentru ca partea flotant─â s─â fie contra p─âr┼úii joase a pieptului.

  Cum se umfl─â diferitele p─âr╚Ťi ale produsului Tiswim?

  Diferitele tipuri de evolu╚Ťii necesit─â tipuri de umflare u╚Öor diferite.
  Aripioarele sunt mereu umflate la maximum. Optaţi pentru a umfla a doua cameră direct pe braţul copilului.
  Umflarea centurii în poziţie ventrală trebuie să fie adaptată greutăţii copilului.
  Centura în poziţie dorsală trebuie să fie umflată normal, fără presiune, înainte de a fi îmbrăcată.

  Cum se adapteaz─â umflarea la partea ventral─â?

  Fiecare copil are o constitu╚Ťie diferit─â, a┼čadar umflarea p─âr┼úii ventrale se adapteaz─â la greutatea copilului. Regla┼úi centura direct pe copil, f─âr─â ca partea ventral─â s─â fie umflat─â, pentru adaptare perfect─â la conforma┼úia copilului. Umfla┼úi partea ventral─â direct pe copil.

  DE CE COLACUL AJUNGE P├éN─é LA B─éRBIA COPILULUI, ATUNCI C├éND ESTE A╚śEZAT ├ÄN POZI╚ÜIE VENTRAL─é?

  În majoritatea cazurilor partea ventrală este prea umflată sau centura incorect poziţionată.
  Fi┼úi aten┼úi la pozi┼úionarea centurii deasupra p─âr┼úii ventrale a copilului ┼či la reglarea umfl─ârii la conforma┼úia copilului.

  De ce copilul se balanseaz─â spre spate?

  Dac─â se balanseaz─â spre spate, ├«nseamn─â c─â gradul de umflare nu este adaptat greut─â╚Ťii copilului.Pentru a v─â bucura de toate func╚Ťionalit─â╚Ťile centurii evolutive, copilul trebuie s─â aib─â suficient─â mobilitate pentru a-╚Öi putea ╚Ťine echilibrul ╚Öi capul drept. ├Äns─â, dac─â tot are tendin╚Ťa de a se balansa pe spate, adapta╚Ťi gradul de umflare la greutatea lui.

  Copilul se poate balansa în faţă?

  Dac─â centura este bine pozi┼úionat─â, copilul nu se poate balansa spre fa╚Ť─â. Pentru a v─â bucura de toate func╚Ťionalit─â╚Ťile centurii evolutive, copilul trebuie s─â aib─â suficient─â mobilitate pentru a-╚Öi putea ╚Ťine echilibrul ╚Öi capul drept. ├Äns─â, dac─â copilul este foarte dinamic ╚Öi are o greutate mic─â, adapta╚Ťi gradul de umflare a p─âr╚Ťii ventrale pentru a fi mai mult scufundat la nivelul bustului.

  Cum se regleaz─â centura ├«n pozi╚Ťie dorsal─â?

  ├Än cadrul celei de-a treia etape, copilul va exersa pozi╚Ťia orizontal─â ├«n ap─â, st├ónd pe spate. Pentru aceasta, este nevoie s─â umfla╚Ťi bine partea dorsal─â, ├«ns─â nu exagerat, s─â plasa╚Ťi centura ├«n jurul taliei copilului ╚Öi s─â str├ónge╚Ťi normal. Str├ónge╚Ťi bine elementele de protec╚Ťie sub chingi, pentru mai mult confort.

  CUM SE EVIT─é FRECAREA?

  ├Än func╚Ťie de activitatea copilului ╚Öi de durata exerci╚Ťiilor, elementele de ajutor la flotabilitate pot genera frec─âri. Pentru a preveni disconfortul creat de frecare, recomand─âm purtarea maioului Tiswim.

  DE CE SE DEZUMFL─é CENTURA?

  Toate centurile noastre au valv─â cu clap─â anti-retur. Dac─â observa╚Ťi c─â produsul se dezumfl─â ├«n timpul utiliz─ârii, asigura╚Ťi-v─â c─â valva anti-retur nu este deformat─â ╚Öi verifica╚Ťi ├«nchiderea ermetic─â a capacelor. Pentru aceasta, ciupi╚Ťi valva de c├óteva ori cu degetele, ├«nainte de prima umflare. Umfla╚Ťi centura la maximum, pentru a repozi╚Ťiona clapeta valvei.

  Copilul poate sări în apă folosind TISWIM?

  Aten┼úie! Dac─â totul a fost instalat corect, copilul va putea s─â se deplaseze liber prin ap─â, f─âr─â s─â apar─â irita╚Ťii din cauza frec─ârii. Pentru c─â este doar un element de ajutor la flotabilitate, copilul nu trebuie s─â ├«ncerce s─â sar─â de la o ├«n─âl╚Ťime care o dep─â╚Öe╚Öte pe a sa. Dac─â centura este purtat─â cu toate elementele necesare, iar copilul sare f─âr─â probleme ├«n ap─â, pute╚Ťi ├«ncerca s─â ├«ndep─ârta╚Ťi partea ventral─â, pentru a-i oferi mai mult─â libertate de mi╚Öcare.

  Centura TISWIM este adaptat─â pentru copiii sub 15kg?

  Nu, centura evolutiv─â Tiswim este conceput─â pentru siguran╚Ťa copiilor de 15 - 30 kg. La un copil de peste 30kg, centura ar trebui s─â fie mult mai voluminoas─â, pentru a-i permite copilului s─â se deplaseze lini╚Ötit prin ap─â. Copilul nu ar avea control total asupra mi╚Öc─ârilor ╚Öi s-ar putea da pe spate sau ├«n fa╚Ť─â, f─âr─â s─â se poat─â redresa. Aten╚Ťie, aceste norme trebuie respectate, pentru a evita evenimentele nepl─âcute.

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Camer─â interioar─â 100% Policlorur─â de vinil Material exterior 50% Poliester, 50% Poliamid─â Spum─â 100% Polietilen─â Catarame 100% Polioximetilen Ching─â 100% Polipropilen─â

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se p─âstra ├«ntr-un loc uscat ┼či ferit de razele soarelui.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A se utiliza sub supravegherea permanent─â a unui adult.

  TESTE

  Produsul a fost testat ├«n practic─â la Hendaye ┼či a trecut mai multe teste ├«n laborator pentru a-i garanta calitatea ├«n practica pentru care a fost conceput.
  .

  Aprobat de

  Produsul respectă norma pentru iniţierea în nataţie EN 13138-1.

  Manual

  http://userguides.nabaiji.s3.amazonaws.com/user-guide-evolutive-armband-tiswim.pdf

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri