NABAIJI

Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Palmieri Albastru Copii 2-6 ani

8499 RON
Ref. : 8732401

Produs conceput pentru descoperirea activităților acvatice de către copiii cu vârsta între 2-6 ani.

1 produs, 3 posibilități! TISWIM îl ajută pe copil, în funcţie de nivel, să evolueze de la poziţia verticală la cea orizontală. A se utiliza sub supravegherea unui adult.

Culoare: Verde mentă / Verde opal / Bleumarin

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 84 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Ajutor la flotabilitate

  Flotabilitate mare (superioară normei EN 13138-1).

  Polivalență

  3 moduri de utilizare (în funcţie de nivelul de practicare).

  Imagini

  Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Palmieri Albastru Copii 2-6 ani
  Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Palmieri Albastru Copii 2-6 ani

  Informații tehnice

  Această activitate favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor

  Nabaiji propune 3 experiențe: descoperirea apei, înotul și scufundările. Pentru fiecare experiență sunt propuse produse adaptate.
  Acest produs face parte din categoria „descoperirea apei": modularitatea acestuia permite însoțirea copilului în activitățile de descoperire a apei, cu un nivel de flotabilitate care se adaptează progresului acestuia și îl ajută să descopere diverse mișcări în apă.

  De ce o centură evolutivă?

  Centura cu aripioare Tiswim este ideală pentru inițierea acvatică a copiilor. Grație modularității acesteia, acest produs le permite copiilor să se joace, să se deplaseze și să învețe primele mișcări de înot, în deplină siguranță.

  Cele 3 modalități de utilizare

  Etapa 1/La început, centura TISWIM se utilizează completă (aripioarele pe brațe și centura în partea din față).

  Etapa 2/ Utilizați doar aripioarele pentru a începe deplasările în apă, în poziție verticală.

  Etapa 3/ Utilizați doar centura, la spate, pentru a descoperi poziția înotătorului (orizontală) și primele mișcări de înot.

  Recomandare de utilizare pentru a evita o decolorare prematură

  Se recomandă purtarea unui top pe sub produs pentru a evita riscul de frecare a pielii în cazul în care produsul complet nu este perfect adaptat la mărimea copilului.

  Sistem de închidere securizat.

  Cureaua de reglare a camerei ventrale este prevăzută cu o cataramă pe 3 puncte, care nu-i permite copilului să o deschidă singur.
  Catarama necesită cel puțin două acțiuni simultane sau consecutive pentru a evita orice deschidere intempestivă.

  Cum funcționează valva acestui produs?

  Centura cu aripioare TISWIM este prevăzută cu valve din PVC, cu clapetă anti-retur.
  Pentru umflarea corectă a produsului, trebuie să apăsați pe baza valvei pentru a deschide clapeta.Această clapetă se închide mecanic în jur de 2 secunde, deci este normal să iasă puțin aer după umflare.Din acest motiv, trebuie să închideți rapid capacul.

  Cum se reglează centura în poziție ventrală?

  Plasați partea ventrală în partea de sus a abdomenului. Strângeţi normal, apoi umflaţi partea abdominală direct pe abdomenul copilului. Astfel, centura va fi adaptată copilului.

  Cum să evitați riscurile de apariție a iritației legată de utilizarea produselor de flotabilitate?

  Pielea copiilor este foarte sensibilă. În funcție de activitatea copilului și de durata exercițiilor, elementele de ajutor la flotabilitate pot genera frecări pe piele. Pentru a preveni disconfortul creat de frecare, recomandăm purtarea unui top de protecție sub centura TISWIM.

  Unde trebuie poziționată centura în poziţie ventrală?

  Centura trebuie să fie poziționată în partea superioară a abdomenului.Aveți grijă să nu poziţionaţi centura pe pieptul copilului, altfel va fi poziţionată prea sus. Alegeți o poziţie joasă, pentru ca partea flotantă să fie contra părţii joase a pieptului.

  Cum se umflă diferitele părți ale produsului Tiswim?

  Diferitele tipuri de evoluții necesită tipuri de umflare ușor diferite. Aripioarele sunt mereu umflate la maximum. Optaţi pentru a umfla a doua cameră direct pe braţul copilului. Umflarea centurii în poziţie ventrală trebuie să fie adaptată greutăţii copilului. Centura în poziţie dorsală trebuie să fie umflată normal, fără presiune, înainte de a fi îmbrăcată.

  Cum se adaptează umflarea la partea ventrală?

  Fiecare persoană este diferită, aşadar umflarea părţii ventrale se adaptează la conformația copilului. Reglaţi centura direct pe copil, fără ca partea ventrală să fie umflată, pentru adaptare perfectă la conformaţia copilului. Umflaţi partea ventrală direct pe copil.

  De ce partea ventrală se ridică până la nivelul bărbiei atunci când copilul utilizează produsul complet?

  În majoritatea cazurilor, partea ventrală este prea umflată sau centura incorect poziţionată. Poziționați corect centura în partea superioară a abdomenului copilului și adaptați nivelul de umflare și strângere la partea ventrală și la greutatea copilului, pentru a vă asigura că produsul nu se ridică prea sus odată ce copilul este în apă.În plus, dacă produsul se ridică prea sus, acesta riscă să provoace frecare la nivelul bărbiei.

  De ce copilul se balansează spre spate?

  Dacă se balansează spre spate, înseamnă că gradul de umflare nu este adaptat greutății copilului.Pentru a vă bucura de toate funcționalitățile centurii evolutive, copilul trebuie să aibă suficientă mobilitate pentru a-și putea ține echilibrul și capul drept. Însă, dacă tot are tendința de a se balansa pe spate, adaptați gradul de umflare la greutatea lui.

  Copilul se poate balansa în faţă?

  Nu, dacă centura cu aripioare este instalată, copilul nu se va balansa în față.Pentru a vă bucura de toate funcționalitățile centurii evolutive, copilul trebuie să aibă suficientă mobilitate pentru a-și putea ține echilibrul și capul drept. Însă, dacă copilul este foarte dinamic și are o greutate mică, adaptați gradul de umflare a părții ventrale pentru a fi mai mult scufundat la nivelul bustului.

  Cum se reglează centura în poziție dorsală?

  În cadrul celei de-a treia etape, copilul va exersa poziția orizontală în apă, stând pe spate. Pentru aceasta, este nevoie să umflați bine partea dorsală, însă nu exagerat, plasați centura în jurul taliei copilului și strângeți normal. Strângeți bine elementele de protecție sub chingi, pentru mai mult confort.

  Copilul poate sări în apă folosind TISWIM?

  Atenţie! Dacă totul a fost instalat corect, copilul va putea să se deplaseze liber prin apă, fără să apară iritații din cauza frecării. Pentru că este doar un element de ajutor la flotabilitate, copilul nu trebuie să încerce să sară de la o înălțime care o depășește pe a sa. Dacă centura este purtată cu toate elementele necesare, iar copilul sare fără probleme în apă, puteți încerca să îndepărtați partea ventrală, pentru a-i oferi mai multă libertate de mișcare.

  Centura TISWIM este adaptată pentru copiii sub 15kg?

  Nu, centura evolutivă Tiswim este concepută pentru siguranța copiilor de 15 - 30 kg. La un copil de peste 30 kg, centura ar trebui să aibă aripioarele mult mai voluminoase, pentru a-i permite copilului să se deplaseze liniștit prin apă. Astfel, copilul nu ar avea control total asupra mișcărilor și s-ar putea balansa spre față sau spre spate, fără să se poată redresa. Respectați greutatea indicată. Greutatea copilului intră în calcul în alegerea produsului.

  Ce trebuie să fac dacă produsul se dezumflă atunci când îl umflu?

  Este posibil ca valva să nu funcționeze corect: clapeta nu se închide normal și un volum mare de aer iese înainte de închiderea capacului. Pentru a o plasa corect, prindeți valva cu 2 degete și apoi umflați produsul la maximum, închizând capacul. Clapeta trebuie să se plaseze corect.

  Întreținerea produsului

  După utilizare, clătiți produsul și nu îl lăsați la soare.Nu se recomandă spălarea centurii TISWIM la mașină, pentru a nu deteriora produsul la nivel de cusături și altera siguranța acestora. Alegeți spălarea la mână și ștergeți produsul cu un prosop.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Cameră interioară 100% Policlorură de vinil Material exterior 50% Poliamidă, 50% Poliester Spumă 100% Polietilenă Catarame 100% Polioximetilen Chingă 100% Polipropilenă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc uscat şi ferit de razele soarelui.

  Restricții de utilizare

  A se purta un top. A se utiliza sub supravegherea unui adult.

  TESTE

  Produsul a fost testat în practică la Hendaye şi a trecut mai multe teste în laborator pentru a-i garanta calitatea în practica pentru care a fost conceput.
  .

  Aprobat de

  Produsul respectă norma de flotabilitate pentru iniţierea în nataţie EN 13138-1.Acesta beneficiază de un volum de flotabilitate superior normei (50 newtoni când produsul este complet și 30 newtoni doar aripioarele, în timp ce norma prevede 25 newtoni).

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri