NABAIJI

Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Fructe Roz Copii 15-30 kg

7999 RON
8999 RON -11%
*De la 04.07.2024 până la 18.08.2024
Ref. : 8732396

Produs conceput pentru descoperirea activit─â╚Ťilor acvatice de c─âtre copiii cu v├órsta ├«ntre 2-6 ani.

1 produs, 3 posibilit─â╚Ťi! TISWIM ├«l ajut─â pe copil, ├«n func┼úie de nivel, s─â evolueze de la pozi┼úia vertical─â la cea orizontal─â. A se utiliza sub supravegherea unui adult.

Culoare: Verde ment─â / Verde opal

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 79 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Ajutor la flotabilitate

  Flotabilitate mare (superioar─â normei EN 13138-1).

  Polivalen╚Ť─â

  3 moduri de utilizare (în funcţie de nivelul de practicare).

  Imagini

  Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Fructe Roz Copii 15-30 kg
  Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Fructe Roz Copii 15-30 kg
  Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Fructe Roz Copii 15-30 kg
  Centură cu aripioare înot TISWIM Imprimeu Fructe Roz Copii 15-30 kg

  Informa╚Ťii tehnice

  Aceast─â activitate favorizeaz─â dezvoltarea psihomotorie a copiilor

  Nabaiji propune 3 experien╚Ťe: descoperirea apei, ├«notul ╚Öi scufund─ârile. Pentru fiecare experien╚Ť─â sunt propuse produse adaptate.
  Acest produs face parte din categoria ÔÇ×descoperirea apei": modularitatea acestuia permite ├«nso╚Ťirea copilului ├«n activit─â╚Ťile de descoperire a apei, cu un nivel de flotabilitate care se adapteaz─â progresului acestuia ╚Öi ├«l ajut─â s─â descopere diverse mi╚Öc─âri ├«n ap─â.

  De ce o centur─â evolutiv─â?

  Centura cu aripioare Tiswim este ideal─â pentru ini╚Ťierea acvatic─â a copiilor. Gra╚Ťie modularit─â╚Ťii acesteia, acest produs le permite copiilor s─â se joace, s─â se deplaseze ╚Öi s─â ├«nve╚Ťe primele mi╚Öc─âri de ├«not, ├«n deplin─â siguran╚Ť─â.

  Cele 3 modalit─â╚Ťi de utilizare

  Etapa 1/La ├«nceput, centura TISWIM se utilizeaz─â complet─â (aripioarele pe bra╚Ťe ╚Öi centura ├«n partea din fa╚Ť─â).

  Etapa 2/ Utiliza╚Ťi doar aripioarele pentru a ├«ncepe deplas─ârile ├«n ap─â, ├«n pozi╚Ťie vertical─â.

  Etapa 3/ Utiliza╚Ťi doar centura, la spate, pentru a descoperi pozi╚Ťia ├«not─âtorului (orizontal─â) ╚Öi primele mi╚Öc─âri de ├«not.

  Recomandare de utilizare pentru a evita o decolorare prematur─â

  Se recomandă purtarea unui top pe sub produs pentru a evita riscul de frecare a pielii în cazul în care produsul complet nu este perfect adaptat la mărimea copilului.

  Sistem de închidere securizat.

  Cureaua de reglare a camerei ventrale este prev─âzut─â cu o cataram─â pe 3 puncte, care nu-i permite copilului s─â o deschid─â singur.
  Catarama necesit─â cel pu╚Ťin dou─â ac╚Ťiuni simultane sau consecutive pentru a evita orice deschidere intempestiv─â.

  Cum func╚Ťioneaz─â valva acestui produs?

  Centura cu aripioare TISWIM este prev─âzut─â cu valve din PVC, cu clapet─â anti-retur.
  Pentru umflarea corect─â a produsului, trebuie s─â ap─âsa╚Ťi pe baza valvei pentru a deschide clapeta.Aceast─â clapet─â se ├«nchide mecanic ├«n jur de 2 secunde, deci este normal s─â ias─â pu╚Ťin aer dup─â umflare.Din acest motiv, trebuie s─â ├«nchide╚Ťi rapid capacul.

  Cum se regleaz─â centura ├«n pozi╚Ťie ventral─â?

  Plasa╚Ťi partea ventral─â ├«n partea de sus a abdomenului. Str├ónge┼úi normal, apoi umfla┼úi partea abdominal─â direct pe abdomenul copilului. Astfel, centura va fi adaptat─â copilului.

  Cum s─â evita╚Ťi riscurile de apari╚Ťie a irita╚Ťiei legat─â de utilizarea produselor de flotabilitate?

  Pielea copiilor este foarte sensibil─â. ├Än func╚Ťie de activitatea copilului ╚Öi de durata exerci╚Ťiilor, elementele de ajutor la flotabilitate pot genera frec─âri pe piele. Pentru a preveni disconfortul creat de frecare, recomand─âm purtarea unui top de protec╚Ťie sub centura TISWIM.

  Unde trebuie pozi╚Ťionat─â centura ├«n pozi┼úie ventral─â?

  Centura trebuie s─â fie pozi╚Ťionat─â ├«n partea superioar─â a abdomenului.Ave╚Ťi grij─â s─â nu pozi┼úiona┼úi centura pe pieptul copilului, altfel va fi pozi┼úionat─â prea sus. Alege╚Ťi o pozi┼úie joas─â, pentru ca partea flotant─â s─â fie contra p─âr┼úii joase a pieptului.

  Cum se umfl─â diferitele p─âr╚Ťi ale produsului Tiswim?

  Diferitele tipuri de evolu╚Ťii necesit─â tipuri de umflare u╚Öor diferite. Aripioarele sunt mereu umflate la maximum. Opta┼úi pentru a umfla a doua camer─â direct pe bra┼úul copilului. Umflarea centurii ├«n pozi┼úie ventral─â trebuie s─â fie adaptat─â greut─â┼úii copilului. Centura ├«n pozi┼úie dorsal─â trebuie s─â fie umflat─â normal, f─âr─â presiune, ├«nainte de a fi ├«mbr─âcat─â.

  Cum se adapteaz─â umflarea la partea ventral─â?

  Fiecare persoan─â este diferit─â, a┼čadar umflarea p─âr┼úii ventrale se adapteaz─â la conforma╚Ťia copilului. Regla┼úi centura direct pe copil, f─âr─â ca partea ventral─â s─â fie umflat─â, pentru adaptare perfect─â la conforma┼úia copilului. Umfla┼úi partea ventral─â direct pe copil.

  De ce partea ventrală se ridică până la nivelul bărbiei atunci când copilul utilizează produsul complet?

  ├Än majoritatea cazurilor, partea ventral─â este prea umflat─â sau centura incorect pozi┼úionat─â. Pozi╚Ťiona╚Ťi corect centura ├«n partea superioar─â a abdomenului copilului ╚Öi adapta╚Ťi nivelul de umflare ╚Öi str├óngere la partea ventral─â ╚Öi la greutatea copilului, pentru a v─â asigura c─â produsul nu se ridic─â prea sus odat─â ce copilul este ├«n ap─â.├Än plus, dac─â produsul se ridic─â prea sus, acesta risc─â s─â provoace frecare la nivelul b─ârbiei.

  De ce copilul se balanseaz─â spre spate?

  Dac─â se balanseaz─â spre spate, ├«nseamn─â c─â gradul de umflare nu este adaptat greut─â╚Ťii copilului.Pentru a v─â bucura de toate func╚Ťionalit─â╚Ťile centurii evolutive, copilul trebuie s─â aib─â suficient─â mobilitate pentru a-╚Öi putea ╚Ťine echilibrul ╚Öi capul drept. ├Äns─â, dac─â tot are tendin╚Ťa de a se balansa pe spate, adapta╚Ťi gradul de umflare la greutatea lui.

  Copilul se poate balansa în faţă?

  Nu, dac─â centura cu aripioare este instalat─â, copilul nu se va balansa ├«n fa╚Ť─â.Pentru a v─â bucura de toate func╚Ťionalit─â╚Ťile centurii evolutive, copilul trebuie s─â aib─â suficient─â mobilitate pentru a-╚Öi putea ╚Ťine echilibrul ╚Öi capul drept. ├Äns─â, dac─â copilul este foarte dinamic ╚Öi are o greutate mic─â, adapta╚Ťi gradul de umflare a p─âr╚Ťii ventrale pentru a fi mai mult scufundat la nivelul bustului.

  Cum se regleaz─â centura ├«n pozi╚Ťie dorsal─â?

  ├Än cadrul celei de-a treia etape, copilul va exersa pozi╚Ťia orizontal─â ├«n ap─â, st├ónd pe spate. Pentru aceasta, este nevoie s─â umfla╚Ťi bine partea dorsal─â, ├«ns─â nu exagerat, plasa╚Ťi centura ├«n jurul taliei copilului ╚Öi str├ónge╚Ťi normal. Str├ónge╚Ťi bine elementele de protec╚Ťie sub chingi, pentru mai mult confort.

  Copilul poate sări în apă folosind TISWIM?

  Aten┼úie! Dac─â totul a fost instalat corect, copilul va putea s─â se deplaseze liber prin ap─â, f─âr─â s─â apar─â irita╚Ťii din cauza frec─ârii. Pentru c─â este doar un element de ajutor la flotabilitate, copilul nu trebuie s─â ├«ncerce s─â sar─â de la o ├«n─âl╚Ťime care o dep─â╚Öe╚Öte pe a sa. Dac─â centura este purtat─â cu toate elementele necesare, iar copilul sare f─âr─â probleme ├«n ap─â, pute╚Ťi ├«ncerca s─â ├«ndep─ârta╚Ťi partea ventral─â, pentru a-i oferi mai mult─â libertate de mi╚Öcare.

  Centura TISWIM este adaptat─â pentru copiii sub 15kg?

  Nu, centura evolutiv─â Tiswim este conceput─â pentru siguran╚Ťa copiilor de 15 - 30 kg. La un copil de peste 30 kg, centura ar trebui s─â aib─â aripioarele mult mai voluminoase, pentru a-i permite copilului s─â se deplaseze lini╚Ötit prin ap─â. Astfel, copilul nu ar avea control total asupra mi╚Öc─ârilor ╚Öi s-ar putea balansa spre fa╚Ť─â sau spre spate, f─âr─â s─â se poat─â redresa. Respecta╚Ťi greutatea indicat─â. Greutatea copilului intr─â ├«n calcul ├«n alegerea produsului.

  Ce trebuie să fac dacă produsul se dezumflă atunci când îl umflu?

  Este posibil ca valva s─â nu func╚Ťioneze corect: clapeta nu se ├«nchide normal ╚Öi un volum mare de aer iese ├«nainte de ├«nchiderea capacului. Pentru a o plasa corect, prinde╚Ťi valva cu 2 degete ╚Öi apoi umfla╚Ťi produsul la maximum, ├«nchiz├ónd capacul. Clapeta trebuie s─â se plaseze corect.

  ├Äntre╚Ťinerea produsului

  Dup─â utilizare, cl─âti╚Ťi produsul ╚Öi nu ├«l l─âsa╚Ťi la soare.Nu se recomand─â sp─âlarea centurii TISWIM la ma╚Öin─â, pentru a nu deteriora produsul la nivel de cus─âturi ╚Öi altera siguran╚Ťa acestora. Alege╚Ťi sp─âlarea la m├ón─â ╚Öi ╚Öterge╚Ťi produsul cu un prosop.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Camer─â interioar─â 100% Policlorur─â de vinil Material exterior 50% Poliamid─â, 50% Poliester Spum─â 100% Polietilen─â Catarame 100% Polioximetilen Ching─â 100% Polipropilen─â

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se p─âstra ├«ntr-un loc uscat ┼či ferit de razele soarelui.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A se purta un top. A se utiliza sub supravegherea unui adult.

  TESTE

  Produsul a fost testat ├«n practic─â la Hendaye ┼či a trecut mai multe teste ├«n laborator pentru a-i garanta calitatea ├«n practica pentru care a fost conceput.
  .

  Aprobat de

  Produsul respectă norma de flotabilitate pentru iniţierea în nataţie EN 13138-1.Acesta beneficiază de un volum de flotabilitate superior normei (50 newtoni când produsul este complet și 30 newtoni doar aripioarele, în timp ce norma prevede 25 newtoni).

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri