SUUNTO

Ceas Smartwatch GPS Multisport Cardio SUUNTO VERTICAL Negru

2.99999 RON
.
Ref. : 8857846

Produs conceput pentru sporturi în exterior: drumeții, schi de fond, alpinism, MTB.

Ceas smartwatch pentru aventurile tale: hărți offline gratuite, altimetru barometric, GPS ultra precis. Cea mai bună autonomie de pe piață: 60h GPS, 30 zile de utilizare zilnică, 60 zile de utilizare săptămânală.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 2999 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate

  Hărți detaliate, gratuite și offline, din întreaga lume.

  Măsurarea parametrilor

  5 sisteme GPS simultane (dublă frecvență), date pentru fiecare sport.

  Coaching

  Planificarea/monitorizarea antrenamentelor, sarcina de antrenament, Suunto Coach (IA)

  Impermeabilitate

  Etanș la 100 m. Rezistă la o adâncime de până la 10 m.

  Informații tehnice

  Ceas robust pentru aventurile tale

  Ceas rezistent, pentru aventurile tale, cu hărți offline gratuite, disponibil pe toată suprafața globului. Previziunile meteorologice, busola, altimetrul barometric și alertele de furtună te ajută să ții cont de mediu atunci când explorezi, atunci când te antrenezi sau atunci când alergi cu unul dintre cele +95 de moduri sportive disponibile pe ceas.

  Autonomia bateriei și precizia

  Cu Suunto Vertical, nu trebuie să faci niciun compromis în ceea ce privește durata vieții și precizia bateriei, deoarece excelează la ambele puncte.Durata de viață extrem de lungă a bateriei este de până la 500 de ore de monitorizare continuă a activității, în modul tur și de până la 60 de ore, în modul GNSS multi-benzi, precizie maximă. Pentru utilizare zilnică, Suunto Vertical te însoțește timp de mai multe luni fără a fi nevoie de reîncărcare!

  Design finlandez

  Combinând un design finlandez, funcțional și rafinat cu materiale de cea mai bună calitate, precum sticla din safir, oțelul inoxidabil și titanul în anumite modele, Suunto Vertical îți oferă o durabilitate testată militar și validată de atleți de clasă mondială.

  Conectivitate cu aplicația Suunto

  Planifică itinerariile tale în aplicația Suunto cu hărți termice, tipul de suprafață al drumurilor, vizualizare 3D. Navighează cu hărțile offline de pe ceasul tău. Monitorizează sarcina de antrenament, progresele, recuperarea și analiza somnului în Training Zone și îmbunătățește antrenamentele tale cu ajutorul aplicațiilor sportive suplimentare disponibile în SuuntoPlus Store. Conectează-te la aplicațiile și serviciile sportive preferate, precum Strava.

  Angajament eco-responsabil

  Fondat în anul 1936, Suunto aduce cu sine peste 85 de ani de informații și un patrimoniu de înaltă calitate, o precizie fără cusur și o inovație în domeniul ceasurilor, al busolelor și al produselor pentru scufundări. Suunto Vertical este fabricat în Finlanda, în uzina Suunto, cu 100% energie regenerabilă, iar emisiile de carbon sunt complet compensate.

  Garanție

  1 an

  Compoziție/ Recomandări

  TESTE

  Toate ceasurile noastre sunt puse pe plăci de oțel, lovite cu ciocanul, congelate, la -30°C, încălzite la +60°C și iar congelate. Sunt scufundate la 100 m adâncime și testate la transpirație ușoară.
  Testele noastre sunt efectuate într-un mod riguros. Fără milă.

  Aprobat de

  Testat și aprobat conform standardelor militare americane.

  Opinii clienți

  Loading