GARMIN

CEAS SMARTPHONE SĂNĂTATE, STARE DE BINE GARMIN VENU SQ2 GRI

99999 RON
Fii prima persoană care scrie o opinie!
Ref. : 8916539

Produs conceput pentru a te ajuta să conectezi corpul și spiritul la viața de zi cu zi.

„Cu ecranul AMOLED, acest ceas smartwatch GPS combină o monitorizare a sănătății și a funcțiilor sport cu stilul care te va ajuta să conectezi corpul și spiritul la viața de zi cu zi. ”

Momentan, acest produs nu este disponibil online

Ridicare gratuită din magazin

Află mai multe despre protecția datelor personale
+ 999 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Măsurarea parametrilor

  Nivel de stres, rezervă de energie Body Battery, analiza somnului etc.

  Coaching

  Peste 25 de sporturi integrate, Garmin Coach și antrenamente personalizate

  Autonomie

  Până la 11 zile în modul ceas și 26 de ore în modul GPS

  Conectivitate

  Smart Notifications, Muzică integrată, Garmin Pay, Monitorizare și siguranță

  Informații tehnice

  DESIGN ELEGANT

  Datorită designului elegant, ceasul smarwatch Venu Sq se adaptează la toate ținutele și toate momentele zilei. În plus, cu ecranul AMOLED luminos și modul Activat în permanență facultativ, poți vedea totul dintr-o privire.

  ÎNCĂRCARE MAI PUȚIN FRECVENTĂ

  Cu până la 11 zile de autonomie în modul smartwatch și până la 26 de ore în modul GPS, nu mai trebuie să scoți ceasul în fiecare seară pentru a-l încărca. Astfel, poți monitoriza starea ta de bine 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

  CONCEPUT PENTRU A SE MIȘCA CU TINE

  De la lentila Corning® Gorilla® Glass 3 solidă la cadrul din aluminiu ușor și la cureaua din silicon confortabil, toate elementele acestui ceas smartwatch au fost concepute pentru a se adapta stilului de viață.

  FRECVENȚA CARDIACĂ LA ÎNCHEIETURA MÂINII

  Ceasul măsoară frecvența cardiacă de mai multe ori pe zi și te previne atunci când aceasta este prea ridicată sau prea joasă, atunci când ești în repaus. Această măsurătoare te ajută, de asemenea, să evaluezi eforturile în timpul activităților tale, chiar și când înoți.

  MONITORIZARE ENERGIE BODY BATTERY™

  Consultă nivelul de energie al corpului tău pe toată durata zilei, pentru a ști când corpul tău este încărcat și gata de activitate sau când este epuizat și trebuie reîncărcat cu un somn regenerator.

  MONITORIZAREA SOMNULUI ȘI PUNCTAJUL SOMNULUI

  Înțelege modul în care corpul tău recuperează prin funcția noastră îmbunătățită de monitorizare a somnului. La trezire, vei primi un punctaj de somn, precum și un raport detaliat al fazelor somnului, al datelor SpO2 și al respirației, precum și informații detaliate care te vor ajuta să îmbunătățești calitatea somnului.

  MONITORIZAREA STRESULUI

  Descoperă dacă petreci o zi calmă, echilibrată sau stresantă datorită monitorizării continue. Memento-urile de Relaxare te invită chiar să faci o scurtă activitate de respirație atunci când ești stresat.

  MULTISPORT

  Urmărește toate activitățile tale cu ajutorul a peste 25 de sporturi integrate de interior sau de exterior (GPS) preîncărcate, printre care mers sportiv, alergare, ciclism, înot în piscină, golf, HIIT, tenis etc.

  ANTRENAMENTE PREÎNCĂRCATE

  Lasă planificarea antrenamentelor în seama ceasului tău. Cu exercițiile cardio, bodybuilduing, yoga, HIIT și Pilates preîncărcate, nu îți mai rămâne decât să urmărești instrucțiunile. Utilizează aplicația Garmin Connect pentru a încărca gratuit alte antrenamente.

  CREEAZĂ ANTRENAMENTE

  Alege dintre peste 1600 de exerciții pentru a crea antrenamentele proprii în aplicația Garmin Connect pe smartphone-ul compatibil, apoi descarcă-le pe ceas.

  GARMIN COACH

  Profită gratuit de recomandările unui antrenor personal de alergare, la încheietura mâinii tale, pentru a te ajuta să te antrenezi pentru alergare pe 5 km, 10 km sau semi-maraton.

  SMART NOTIFICATIONS

  Primește e-mailuri, SMS-uri și alerte pe ceasul tău, atunci când este conectat la un smartphone Apple sau Android. Poți răspunde chiar și la SMS-uri dacă ai un telefon Android.

  FUNCȚII DE MONITORIZARE ȘI DE SECURITATE

  Dacă ai nevoie de ajutor, trimite simplu un mesaj cu poziția ta în timp real contactelor preselecționate atunci când ceasul și smartphone-ul tău compatibil sunt cuplate.

  Opinii clienți