GARMIN

Ceas conectat GPS sport și sănătate Vivoactive 5

1.39999 RON
.
Ref. : 8891572

Produs conceput pentru adoptarea unui stil de via╚Ť─â s─ân─âtos, pentru a tr─âi mai bine zi de zi. Te ajut─â s─â ai grij─â de corpul ╚Öi mintea ta.

Descoper─â cine e╚Öti cu ceasul conectat Vivoactive 5. Antrenorul mereu disponibil la ├«ncheietura m├óinii tale pentru a-╚Ťi permite s─â ├«╚Ťi atingi obiectivele, oricare ar fi acestea.

Culoare: Negru

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 1399 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Polivalen╚Ť─â

  Peste 30 sporturi integrate:mers, alergare, ciclism, HIIT, ├«not, golf ÔÇŽ

  Coaching

  Programe de antrenament adaptative gratuite Garmin Coach

  Conectivitate

  Smart Notifications, plată fără contact Garmin Pay și muzică integrată

  Autonomie

  11 zile de autonomie în modul ceas și 21 de ore în modul GPS

  Precizie

  Monitorizare energie Body Battery: somn, siestă, stres și antrenamente

  Informa╚Ťii tehnice

  MONITORIZAREA ENERGIEI

  Consult─â nivelul de energie al corpului t─âu pe toat─â durata zilei, pentru a ╚Öti c├ónd corpul t─âu este ├«nc─ârcat ╚Öi gata de activitate sau c├ónd este epuizat ╚Öi trebuie re├«nc─ârcat cu un somn regenerator. Ob╚Ťine mai multe detalii ╚Öi informa╚Ťii personale cu privire la modul ├«n care somnul, siestele, activit─â╚Ťile zilnice ╚Öi stresul intens au un impact specific asupra energiei tale.

  ANTRENOR AL SOMNULUI

  Ob╚Ťine un scor de somn ╚Öi un coaching personalizat privind cantitatea de somn de care ai nevoie ╚Öi modul ├«n care po╚Ťi s─â ├«l ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti. Po╚Ťi chiar s─â monitorizezi diferitele faze ale somnului ╚Öi siestele ╚Öi s─â consul╚Ťi mai multe m─âsur─âtori cheie de-a lungul perioadei de somn, precum statutul VFC, pentru a ├«n╚Ťelege mai bine s─ân─âtatea ta.

  MULTISPORT

  Urm─âre╚Öte toate activit─â╚Ťile tale cu ajutorul a peste 30 de aplica╚Ťii sportive integrate de interior sau de exterior (GPS) pre├«nc─ârcate, printre care mers sportiv, alergare, golf, ├«not ├«n piscin─â, activit─â╚Ťi pentru persoane cu mobilitate redus─â etc.

  BENEFICII ALE ANTRENAMENTULUI ╚śI TIMPUL DE RECUPERARE

  ├Än╚Ťelege mai bine impactul fiec─ârui antrenament asupra corpului t─âu ╚Öi timpul de care ai nevoie pentru a te recupera ╚Öi pentru a dep─â╚Öi orice provocare fizic─â.

  RAPORT MATINAL

  Ob╚Ťine o vedere de ansamblu a somnului t─âu, a recuper─ârii tale, a calendarului t─âu zilnic, a statutului t─âu VFC ╚Öi multe altele, imediat dup─â ce te treze╚Öti. Po╚Ťi chiar s─â personalizezi raportul t─âu pentru a afi╚Öa ceea ce dore╚Öti.

  SMART NOTIFICATIONS

  Primește e-mailuri, SMS-uri și alerte pe ceasul tău, atunci când este conectat la un smartphone iPhone sau Android. Dacă dispui de un telefon Android, răspunde la SMS-uri cu ajutorul tastaturii ceasului și afișează imaginile care v-au fost trimise direct pe ecranul ceasului tău

  DETECTAREA SIESTELOR

  Monitorizează sau înregistrează automat siestele tale pentru a vedea modul în care acestea sunt benefice pentru corpul tău, precum și timpul și durata ideale.

  STATUT VFC

  Ob╚Ťine o mai bun─â ├«n╚Ťelegere a st─ârii tale de s─ân─âtate generale, datorit─â variabilit─â╚Ťii frecven╚Ťei cardiace ├«n timp ce dormi.

  FRECVENȚA CARDIACĂ LA ÎNCHEIETURA MÂINII

  Ceasul inteligent Vivoactive 5 monitorizeaz─â ├«n permanen╚Ť─â frecven╚Ťa cardiac─â pentru ca tu s─â r─âm├ói informat at├ót ziua, c├ót ╚Öi noaptea.

  MONITORIZAREA STRESULUI

  Descoper─â dac─â petreci o zi calm─â, echilibrat─â sau stresant─â.

  MONITORIZAREA CICLULUI MENSTRUAL

  Monitorizeaz─â ciclul menstrual sau sarcina pentru a beneficia de sfaturi ├«n materie de exerci╚Ťii ╚Öi alimenta╚Ťie.

  EXAMINAREA SĂNĂTĂȚII

  ├Änregistreaz─â o sesiune de 2 minute pentru a urm─âri principalele statistici de s─ân─âtate, apoi genereaz─â un raport pe care s─â ├«l prezin╚Ťi medicului t─âu.

  OXIMETRU DE PULS

  Urm─âre╚Öte satura╚Ťia ta ├«n oxigen din s├ónge atunci c├ónd e╚Öti treaz sau dormi.

  MEDITAȚIE

  Ajut─â la reducerea stresului, anxiet─â╚Ťii ╚Öi multe altele, datorit─â practicilor de medita╚Ťie ghidat─â.

  EXERCIȚII DE RESPIRAȚIE

  Porne╚Öte o activitate de respira╚Ťie pentru a urm─âri stresul ╚Öi respira╚Ťia.

  HIDRATARE

  Înregistrează consumul zilnic de lichide pentru a nu uita să te hidratezi.

  RESPIRAȚIE

  Descoper─â cum respiri pe toat─â durata zilei ╚Öi a nop╚Ťii.

  MOD SCAUN CU ROTILE

  Urm─âre╚Öte cre╚Öterile zilnice ╚Öi prime╚Öte alerte cu privire la schimbarea greut─â╚Ťii, aplica╚Ťii sportive ╚Öi antrenamente pentru persoanele cu mobilitate redus─â ╚Öi multe altele.

  GARMIN COACH

  Beneficiaz─â de programe de antrenament adaptative gratuite pentru curse de 5 km, 10 km ╚Öi semi-maraton, elaborate de antrenori exper╚Ťi.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Opinii clien╚Ťi