KALENJI

Ceas Cardiofrecven╚Ťiometru Alergare ONRHYTHM 110 Negru

9999 RON
.
Ref. : 8301690

Produs conceput pentru m─âsurarea ritmului cardiac ╚Öi pentru a v─â ajuta s─â v─â doza╚Ťi efortul.

Doza╚Ťi-v─â efortul ├«n func╚Ťie de zona ╚Ťint─â.

Culoare: Negru

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 99 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

M─âsurarea parametrilor

Cronometru, frecven╚Ť─â cardiac─â ├«n BPM.

Coaching

Parametrare zon─â ╚Ťint─â ├«n BPM.

Impermeabilitate

Ceas: 5 atm (înot). Centură: 1 atm (stropi de apă).

Vizibilitate

Ecran lizibil la lumin─â puternic─â.

Informa╚Ťii tehnice

De ce s─â alegem un ceas cardio?

Frecven┼úa cardiac─â se m─âsoar─â ├«n bpm (b─ât─âi pe minut). Cu c├ót efortul este mai intens, b─ât─âile sunt mai rapide, iar valoarea ├«n bpm este mai mare. Pe m─âsur─â ce continua┼úi cu antrenamentele, v─â ve┼úi descoperi propriul ritm de alergare. Astfel, v─â pute┼úi stabili acest ritm ┼či s─â alerga┼úi ├«ntr-un mod consecvent, mult mai u┼čor.

Alege-ţi zona ţintă

Parametrarea zonelor ╚Ťint─â v─â ajut─â la organizarea antrenamentului. Un indicator grafic permite reperarea ├«n timp real a stadiului ├«n care v─â afla╚Ťi pentru ├«ndeplinirea obiectivului. Ceasul ONrhythm 110 permite parametrarea zonelor ╚Ťint─â de frecven╚Ť─â cardiac─â.

Cum este măsurată frecvenţa cardiacă?

Frecven┼úa cardiac─â este m─âsurat─â datorit─â centurii pectorale, pe care o ve┼úi purta la nivelul bustului. Aceasta este compus─â din 2 electrozi ┼či un emi┼ú─âtor.
├Än timp ce inima bate, aceasta emite un mic c├ómp electric. Acesta este captat de c─âtre electrozi ┼či apoi transmis ceasului, prin emi┼ú─âtorul centurii.

Semnalul poate fi perturbat de către alte cardiofrecvenţmetre?

Ceasul ONRHYTHM 100 comunică cu centura printr-un semnal ,,necodat". Acest lucru înseamnă că uneori poate fi perturbat de către alte ceasuri. Dacă alergaţi singur sau împreună cu o altă persoană care nu utilizează un ceas asemănător, nu trebuie să vă faceţi griji. Dacă alergaţi cu mai multe persoane, recomandăm alegerea un cardiofrecvenţmetru cu semnal codat, precum ONRHYTHM 500.

Lizibil ├«n timpul zilei, c├ót ┼či noaptea.

Ceasul ONRHYTHM 110 are un ecran reflectorizant. Acest lucru înseamnă că reflectă lumina ambientală. Cu cât este mai multă lumină, cu atât ecranul este mai lizibil! Pe timp de noapte, se poate activa retro-iluminarea ecranului, cu ajutorul unui buton.

Se poate folosi ┼či ca ceas!

├Än mod ceas, ONRHYTHM 110 va ar─âta ora ┼či data. Pute┼úi seta o alarm─â.

Baterii

Ceas: CR2032 inclus─â - Centur─â: CR2032 inclus─â

Dimensiuni

Grosime12mm
Diametru: 43mm
Greutate: 43 g

Garan┼úie ┼či servicii post-v├ónzare

Produsele noastre sunt garantate 2 ani. Pentru mai multe informa╚Ťii, accesa╚Ťi site-ul de SUPORT http://customercare.geonaute.com. Aici ve╚Ťi g─âsi informa╚Ťii ╚Öi recomand─âri pentru produsele dumneavoastr─â: manuale de utilizare, ├«nteb─âri frecvente ╚Öi tutoriale. Echipa noastr─â de suport v─â st─â la dispozi╚Ťie.

Restric╚Ťii de utilizare

Conceput pentru utilizare ├«n timpul activit─â╚Ťilor sportive, dar ╚Öi pentru cele de timp liber. Acesta nu este un dispozitiv de supraveghere medical─â. Informa╚Ťiile au caracter orientativ ╚Öi nu trebuie folosite ├«n scop medical.

Garan╚Ťie

2 ani

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

F─âr─â elastic 45% Polietilen─â termoplastic─â, 40% Acrilonitril butadien stiren, 10% Elastan, 5% PCB Structur─â metalic─â 45% Polietilen─â termoplastic─â, 40% Acrilonitril butadien stiren, 10% O╚Ťel inoxidabil, 5% PCB Lentile 100% Polimetil metacrilat

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri