Avantaje produs

Reparație

Reparație

Oferiți o nouă viață produsului vostru sportiv!

Informații tehnice

Aveți nevoie de ajutor?

Specialiștii noștri din atelierele Decathlon vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să schimbați piesele de la bicicletă. Nu ezitați să le cereți ajutorul!

Special conceput pentru E-bikes.

Noul cauciuc Energizer Plus este prevăzut cu un profil Touring ultra dinamic, cu o line centrală fluidă și un profil lateral în formă de vârf de diamant. Acest lucru asigură o rulare ușoară pe șosea și o aderență bună.Noua componentă Addix E a fost optimizată pentru a obține o longevitate maximă, o rezistență redusă la rulare și un grip optim la viteză mare.

Protecție testată

Protecția GreenGuard de 3 mm garantează o rezistență anti-pană redusă, pentru o utilizare cotidiană.Noul cauciuc Energizer Plus este certificat ECE-R75.

Măsurarea uzurii cauciucurilor

Pentru a măsura uzura cauciucurilor și a ști când trebuie schimbate, verificați uzura benzii de rulare. Semne de uzură:- banda de uzură deteriorată,
- micro fisuri,
- bandă de uzură cu tendinţa de aplatizare,
- carcasă vizibilă.În toate aceste cazuri, se impune schimbarea cauciucului.

Demontarea cauciucului

Pentru demontarea cauciucurilor, trebuie să dezumflați camera. Apoi, puteți scoate cauciucul cu un levier.

Cum se montează cauciucul?

Pentru demontarea cauciucului se recomandă sa introduceți o parte din cauciuc pe fondul de jantă. Umflați apoi 30% camera înainte de a o introduce în cauciuc (umflarea în prealabil reduce riscurile de spargere a camerei de aer). Instalați a doua parte de cauciuc pe jantă, începând cu partea opusă valvei. Înainte de umflarea integrală a cauciucului, se recomandă verificarea ca acesta să nu fie blocat între cauciuc și jantă.

Umflarea corectă a cauciucului

A se umfla cauciucul în siguranță. Presiunea recomandată este indicată pe marginea laterală a cauciucului. Înainte de fiecare plimbare se recomandă să verificați presiunea cauciucurilor.

Recomandări

A se adapta presiunea la umflarea cauciucului în funcție de tipul de teren și de vreme.
Dacă ieșiți cu bicicleta pe vreme ploioasă, nu ezitați să reduceți presiunea cauciucului pentru a mări aderența. Dacă mergeți pe teren uscat, măriți presiunea.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Main part 100% Neopren

Restricții de utilizare

Se recomandă montarea de către un tehnician calificat.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri