Căşti Fără Fir KALENJI 900 Bluetooth Alergare Jogging Negru

23999 LEI
8554468

Produs conceput pentru confortul practicanților de jogging.

Libertate de mișcare, datorită conexiunii Bluetooth.

Mărime:
universală
Livrare la domiciliu GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 239 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Eficienţă sonoră

Echilibru, datorită technologiei “bass-reflex”.

Stabilitate

INTRA-CONCHA: Cablu în jurul urechii cu memorie a formei și capăt cu aripioare.

Autonomie

Autonomie 8 ore.

Rezistența la apă

Rezistenţă la ploaie şi la transpiraţie (IPX2).

Control

Sistem mâini libere, pentru apeluri și muzică (vezi informații tehnice).

Lejeritate

Greutate: 15 g.

Compatibilitate

Compatibile cu orice smartphone (IOS >6.1 şi ANDROID > 4.1).

Informații tehnice

DE-A DREPTUL IMPERMEABILE

În 2021, datorită feedback-ului din partea dumneavoastră, am detectat o problemă referitoare la impermeabilitatea căștilor noastre Kalenji 900. Ne-am luat timp ca să identificăm adevărata problemă și să facem modificările necesare. După o perioadă lungă de testare, ne bucurăm să comercializăm din nou aceste căști.

Care sunt diferențele între căștile KALENJI 900 și KALENJI 500?

În privința căștilor Kalenji 900, ne-am dorit să sporim confortul și susținerea: capete complet reconcepute pentru a se adapta la mai multe conformații de urechi, cablu în jurul urechii cu memorie a formei și căști de 12 mm (față de 8 mm la căștile Kalenji 500). Căștile Kalenji 900 asigură o autonomie mai mare: 8 ore (față de 4 ore la căștile Kalenji 500) și un grad mai mare de compactare.

Care este diferenţa între căştile sportive şi cele clasice?

Când alergați, tot corpul este în mișcare. Căștile trebuie să stea fixe în urechi. Iar în caz de transpiraţie, acestea trebuie să reziste. Și, de asemenea, sunetele exterioare trebuie să fie bine percepute de dumneavoastră. După aceste 3 nevoi ne-am ghidat în conceperea căştilor 900.

Căştile nu se mişcă în timpul alergării!

Căștile KALENJI 900 se adaptează conformației urechii, pentru a asigura stabilitate în timpul alergării. Cablul care leagă cele 2 căști, trece pe deasupra urechilor, având o inserție care memorează forma, pentru a permite modelarea în funcție de conformația dumneavoastră. Capatele din silicon sunt prevăzute cu aripioare. Ele oferă stabilitate căștilor, fără a jena. 3 dimensiuni de capete incluse.

O bună percepere a sunetelor exterioare

Nu este plăcut să nu avem contact cu ce se întâmplă în jur, atunci când alergăm. De aceea, am ales o structură ,,deschisă". Astfel, capetele nu pătrund în interiorul canalului auditiv. Acest lucru împiedică senzaţia de presiune care poate apărea în timpul alergării. Este mult mai confortabil. În comparație cu o concepere intra-auriculară, aceasta permite auzirea zgomotelor exterioare.

Mai multă autonomie

Autonomie de 8 ore. Alertă vocală (în engleză) ce vă inforează de nivelul bateriei când opriți căştile, pentru a nu uita să le reîncărcaţi pentru următoarea sesiune de alergare. Căştile KALENJI 900 se încarcă datorită unui cablu micro-USB inclus.

Material moale

Pentru partea care intră în contact cu urechea, am ales un silicon moale. Pentru conceperea acestor capete, am studiat conformaţia urechii şi am efectuat teste de confort. Design-ul capetelor este rezultatul îmbunătățirilor succesive pe parcursul a 3 generații de căști.

Sunet echilibrat datorită tehnologiei “bass-reflex”.

Pentru ca sunetul să fie perfect, folosim versiunea în miniatură a tehnologiei “bass-reflex”, utilizată în incinte:un tub situat în spatele căştilor creează aerisire spre exterior. Acest sistem permite crearea unui sunet echilibrat, punând în evidenţă basul.

Conectare rapidă

Ne plac lucrurile simple! Conexiune simplificată a căştilor KALENJI 900. Este suficient să porniţi căștile şi să modificaţi setările bluetooth ale telefonului pentru a lansa căutarea de dispozitive bluetooth. Click pe “Kalenji 900” şi porniţi! Data viitoare, telefonul se va conecta în mod automat de îndată ce căştile vor fi pornite în apropierea telefonului. Nu uitaţi să activaţi bluetoothul!

Conexiune bluetooth foarte bună

Nimic nu este mai deranjant decât întreruperea muzicii. Aceste întreruperi se produc din cauza semnalului. De aceea, am fost atenți la calitatea antenei căștilor KALENJI 900.
Iar pentru a putea practica sportul şi în sală, căştile pot face faţă unei conexiuni la 10 m distanţă, fără obstacole.

Cât despre telecomandă?

Majoritatea căștilor bluetooth permit controlul telefonului când acesta este în buzunar (reglarea volumului, preluarea unui apel). Această telecomandă se află pe fir și poate fi instabilă. Din acest motiv, am integrat telecomanda și microfonul direct în căști. Acest lucru nu creează disconfort în timpul mișcării. Butoanele sunt mult mai accesibile.

Este o extensie a telefonului!

Acțiunile pe care le puteți face cu căștile 900: - modificarea volumului (apăsaţi pe butoanele de volum +/-)
- pauză (apăsaţi pe butonul de "Play")
- trecere la melodia următoare (apăsaţi de două ori pe butonul de "Play")
- acceptarea unui apel telefonic (apăsaţi pe butonul de "Play")
- refuzarea unui apel telefonic / închidere apel - (apăsaţi pe butonul de "Play")
- deschidere Siri sau Google Voice (apăsaţi 2 secunde în același timp pe butonul de volum + și volum.

Cutiuță de depozitare

Cutiuță de depozitare pentru căști, din silicon, ce asigură, în același timp, protecție.

Compatibilitate Bluetooth

Conexiunea fără fir, prin bluetooth 4.1 este compatibilă cu toate tipurile de smartphone (IOS >6.1 și ANDROID >4.1), tablete și toate echipamentele care suportă profilul bluetooth AD2P/HSP/HFP/AVRCP.
Sunt compatibile majoritatea laptopurilor Apple sau Windows. Pentru anumite configurații Windows, este necesară instalarea profilului Bluetooth.

Caracteristici tehnice

Diametru difuzor: 12.2 mm.
Impedanță: 32 ohms.
Sensibilitate: 102 Db (+/- 3 Db - 1Khz și 1 mW la intrare).
Gamă de frecvență: 20hz-20Khz.
Baterie: 120mAh (autonomie 8 ore).
Suport bluetooth: 10 m

Testare

Luăm în serios calitatea produselor noastre. Am realizat numeroase teste pentru a îmbunătăţi produsul. Dacă nu sunteți mulțumit de căștile noastre, aceasta este politica de retur: https://www.decathlon.ro/landing/politica-de-retur/_/R-a-politica-de-retur

GARANȚIE ȘI SERVICIU POST-VÂNZARE

Produsele noastre sunt garantate 2 ani. Pentru mai multe informații, accesați site-ul de SUPORT http://customercare.geonaute.com. Aici veți găsi informații și recomandări pentru produsele dumneavoastră: manuale de utilizare, întrebări frecvente și tutoriale. Echipa noastră de suport vă stă la dispoziție.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Căști 30% Acrilonitril butadien stiren, 30% Baterie Lilo, 20% PCBA, 10% Silicon, 10% Termosplatic polietilenă (TPE)

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un spaţiu uscat, ferit de umiditate.

TESTE

La Decathlon toate produsele sunt testate de un eșantion de utilizatori în condițiile de folosire pentru care au fost create.Testele sunt supravegheate de o echipă de ingineri. Testele permit responsabililor de produse, inginerilor si ântregii echipe Decathlon să dezvolte, să creeze și să conceapă produse tehnice care vor garanta satisfacția utilizatorilor.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri