WEDZE

Cască schi PST 900 MIPS Negru Adulţi

46999 RON
Ref. : 8587611

Produs conceput pentru schi, practicare intensivă. Cască ușoară, foarte bine ventilată, cu o susținere optimă și sistem anti-rotire (MIPS).

În afară de greutatea redusă și de ventilarea reglabilă, am prevăzut această cască cu protecții pentru urechi, semi-rigide (susținere, confort și auz bun), precum și cu sistem MIPS (anti-rotire).

Culoare: Negru / Gri carbon

 • S/52-55cm undefined
 • M/55-59cm Produs indisponibil online momentan
 • L/59-62cm Produs indisponibil online momentan
+ 469 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  Rotiță de reglare. Protecții semi-rigide urechi.

  Ventilare

  8 orificii, canale interne de ventilare și 1 grilă de extracție, în spate.

  Lejeritate

  515 g - mărimea M (construcție In-Mold).

  Protecție împotriva șocurilor

  Respectă norma EN 1077:2007 clasa B și este prevăzută cu sistem anti-rotire MIPS

  Căldură

  Protecțiile de la urechi limitează pătrunderea aerului.Căptușeală subțire.

  Confortul utilizatorului

  Protecție interioară cu spumă de memorie.

  Reglabil

  Rotiță de reglare a circumferinței.

  Imagini

  Cască schi PST 900 MIPS Negru Adulţi
  Cască schi PST 900 MIPS Negru Adulţi
  Cască schi PST 900 MIPS Negru Adulţi
  Cască schi PST 900 MIPS Negru Adulţi
  Cască schi PST 900 MIPS Negru Adulţi
  Cască schi PST 900 MIPS Negru Adulţi
  Cască schi PST 900 MIPS Negru Adulţi
  Cască schi PST 900 MIPS Negru Adulţi
  Cască schi PST 900 MIPS Negru Adulţi
  Cască schi PST 900 MIPS Negru Adulţi
  Cască schi PST 900 MIPS Negru Adulţi
  Cască schi PST 900 MIPS Negru Adulţi

  Informații tehnice

  Sistem anti-rotire

  Casca de schi PST 900 este prevăzută cu un sistem anti-rotire MIPS. Acesta are ca scop reducerea energiei unui impact și limitarea riscului de leziune cerebrală. Stratul cu coeficient redus de frecare (stratul galben de sub cască) permite o mișcare multi-direcțională de 10-15 mm în timpul anumitor șocuri oblice, vizând reducerea forței de rotire transmisă capului și creierului.

  Protecții semi-rigide urechi

  Casca PST 900 MIPS este prevăzută cu protecții urechi semi-rigide. Acestea asigură o acoperire optimă a urechii (absența durerii la nivelul cartilajului și un auz optim) și se adaptează perfect feței (susținere crescută și nicio pătrundere a aerului).

  Protecție interioară

  Protecția interioară a căștii noastre PST 900 MIPS nu este cea mai călduroasă din gamă.Această cască este destinată practicanților de schi la nivel intensiv, motiv pentru care aceasta este bine ventilată și respirantă. Zonele (de culoare gri deschis) cu spumă cu memorie se adaptează perfect la forma feței fiecărei persoane și reduc punctele de presiune.

  Ventilare

  Casca PST 900 MIPS este foarte eficientă în termeni de confort termic.Aceasta este prevăzută cu orificii de ventilare reglabile (deschis/închis), pentru un confort termic foarte bun, indiferent de condițiile termice.Canalele interne de ventilare cu grila de extracție din partea din spate asigură un flux de aer optim.

  Rotiță de strângere

  Rotița de reglare este un element esenţial pentru susţinerea bună a căştii. Sistemul permite o reglare uşoară şi precisă în orice moment, datorită unei rotiţe accesibile chiar şi cu mănuşile de schi. Asigură confort şi siguranţă optime. Întoarceţi rotiţa către dreapta pentru a strânge și către stânga pentru a elibera.

  Structură IN-MOLD

  Tehnica In-Mold formează o carcasă externă din policarbonat mulat direct pe calota EPS. Calota internă din EPS absoarbe şocurile înainte de impact. Ansamblul este uşor. Se recomandă schimbarea căştii o dată la 5 ani, dacă aceasta nu a suferit un şoc considerabil între timp.

  Norma EN 1077

  Norma europeană EN 1077:2007 este aplicabilă căştilor utilizate pentru protecţia craniană, în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Această normă se caracterizează prin testarea capacităţii de absorbţie a şocurilor şi a rezistenţei la perforare.Se disting 2 categorii: - Clasa A: protejează partea superioară, ceafa, părțile laterale, precum și urechile. - Clasa B: protejează partea superioară, ceafa, dar nu acoperă urechile.

  Alegerea mărimii

  * Măsurați circumferința capului în centimetri (mijlocul frunții, trecând deasupra urechilor).
  * Alegeți mărimea potrivită.
  Exemplu: dacă aveți o circumferință a capului de 56 cm, alegeți o cască de mărimea 55-59 cm.

  Probarea căștii

  Probați casca cu atenție. Nu trebuie să resimțiți puncte de disconfort. Dacă este cazul, alegeți un alt model.Probați casca împreună cu o pereche de ochelari, deoarece nu toate căștile se potrivesc cu toți ochelarii.O cască este compatibilă cu ochelarii de schi atunci când nu există niciun spațiu de aer între partea superioară a ochelarilor și cască.

  Reglare cască

  În timpul utilizării, casca de schi trebuie să fie bine reglată: * Alegeți mărimea potrivită. * Circumferința se poate ajusta cu ajutorul rotiței de reglare. * Banda de sub bărbie trebuie să fie ajustată corect. Este vorba despre același mecanism ca în cazul centurii de siguranță: dacă aceasta este prea largă, siguranța este redusă.

  Siguranţă

  Evitați să purtați o căciulă groasă, întrucât aceasta îndepărtează casca de cap. Alegeți o căciulă sau o cagulă interioară, subțiri, pentru a nu afecta siguranța oferită de cască. O cască asigură confort termic, deci uneori este inutil să mai adăugați un strat suplimentar. De asemenea, evitați fixarea unei camere pe cască, pentru a nu afecta siguranța. Norma nu ține cont de elementele adăugate pe cască.

  Întreţinere

  Protecții din spumă detașabile, care se spală automat la 30°C. Protecțiile căștii PST 900 MIPS nu sunt detașabile.Curățați casca doar cu apă și săpun și un material moale.

  Condiții de retur echipamente de protecție individualăechipament individual de protecție)

  Asigurați-vă că produsul este potrivit înainte de achiziționare.Acceptăm returul căștilor de protecție în următoarele condiții: - produsul este curat și nou (nu a fost folosit) și toate marcajele inițiale sunt prezente și atașate în aceeași formă ca în momentul achiziționării (etichetă mărime, etichete cu diverse informații, etichetă RFID, etc); - nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură și nu au fost personalizate; - nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură și nu au fost personalizate

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Polistiren Carcasă 100% Policarbonat Material interior 100% Spumă poliuretanică

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc ferit de umiditate, de orice sursă de căldură sau de raze UV. După uscare, casca trebuie depozitată într-o husă de pânză.

  Restricții de utilizare

  Dacă o cască prezintă urme de deteriorare, trebuie înlocuită.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

  Recomandări de întreținere

  A se usca după fiecare utilizare.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri