WEDZE

Cască Schi PST 580 Albastru-Negru Adulți

36999 RON
Ref. : 8817953

Produs conceput pentru schi (practicare consecventă). Asigură susținere și ventilare optimă.

Ușoară, această cască este prevăzută cu un sistem reglabil de ventilare, pentru o reglare ușoară a temperaturii în funcție de condițiile meteo și de temperatura corpului.

Culoare: ALBASTRU / Negru

 • S/52-55cm Produs indisponibil online momentan
 • M/55-59cm Produs indisponibil online momentan
 • L/59-62cm undefined
+ 369 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  Rotiță de reglare.

  Ventilare

  8 orificii, canale interne de ventilare și 1 grilă de extracție, în spate.

  Lejeritate

  445g la mărimea M.

  Protecție împotriva șocurilor

  Respectă norma EN 1077:2007 clasa B.Structură InMold, mai ușoară.

  Căldură

  Protecții pentru urechi și căptușeală groasă. Protecție ceafă.

  Utilizare ușoară

  Blocare ochelari prin elastic. Protecție optimă împotriva frigului (în zona frunții).

  Confortul utilizatorului

  Protecții confortabile pentru urechi.

  Reglabil

  Deschidere și închidere a celor 6 orificii de ventilare.

  Informații tehnice

  Experiență

  Casca PST 580 este concepută pentru schi practicat consecvent. Prevăzută cu sistem de ventilare eficient (8 orificii, canale de ventilare interne și grilă de extracție în spate).Ventilarea poate fi deschisă sau închisă, pentru o reglare termică optimă.Protecțille 3D pentru urechi asigură confort și un auz bun.

  Compatibilitate

  Căștile și ochelarii de la Wed'ze sunt creați pentru a forma o panoplie completă.

  Rotiță de strângere

  Rotița de reglare este un element esenţial pentru susţinerea bună a căştii. Sistemul permite o reglare uşoară şi precisă în orice moment, datorită unei rotiţe accesibile chiar şi cu mănuşile de schi. Asigură confort şi siguranţă optime. Întoarceţi rotiţa către dreapta pentru a strânge, către stânga pentru a elibera.

  Structură IN-MOLD

  Tehnica In-Mold formează o carcasă externă din policarbonat mulat direct pe calota EPS. Calota internă din EPS absoarbe şocurile înainte de impact. Ansamblul este uşor. Se recomandă schimbarea căştii o dată la 5 ani, dacă aceasta nu a suferit un şoc considerabil între timp.

  Norma EN 1077

  Norma europeană EN 1077:2007 este aplicabilă căştilor utilizate pentru protecţia craniană, în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Această normă se caracterizează prin testarea capacităţii de absorbţie a şocurilor şi a rezistenţei la perforare.Se disting 2 categorii: - Clasa A: protejează partea superioară, ceafa, părțile laterale, precum și urechile. - Clasa B: protejează partea superioară, ceafa, dar nu acoperă urechile.

  Alegerea mărimii

  * Măsurați circumferința capului în centimetri (mijlocul frunții, trecând deasupra urechilor).
  * Alegeți mărimea potrivită.
  Exemplu: dacă aveți o circumferință a capului de 56 cm, alegeți o cască de mărimea 55-59 cm.

  Probarea căștii

  Probați casca cu atenție. Nu trebuie să resimțiți puncte de disconfort. Dacă este cazul, alegeți un alt model.Probați casca împreună cu o pereche de ochelari, deoarece nu toate căștile se potrivesc cu toți ochelarii.O cască este compatibilă cu ochelarii de schi atunci când nu există niciun spațiu de aer între partea superioară a ochelarilor și cască.

  Reglare cască

  În timpul utilizării, casca de schi trebuie să fie bine reglată: * Alegeți mărimea potrivită. * Circumferința se poate ajusta cu ajutorul rotiței de reglare. * Banda de sub bărbie trebuie să fie ajustată corect. Este vorba despre același mecanism ca în cazul centurii de siguranță: dacă aceasta este prea largă, siguranța este redusă.

  Siguranţă

  Evitați să purtați o căciulă groasă, întrucât aceasta îndepărtează casca de cap. Alegeți o căciulă sau o cagulă interioară, subțiri, pentru a nu afecta siguranța oferită de cască. O cască asigură confort termic, deci uneori este inutil să mai adăugați un strat suplimentar. De asemenea, evitați fixarea unei camere pe cască, pentru a nu afecta siguranța. Norma nu ține cont de elementele adăugate pe cască.

  Întreţinere

  Protecții spumă detașabile, care se spală automat la 30°C.

  Condiții de retur echipamente de protecție individualăechipament de protecție individuală)

  Asigurați-vă că produsul este potrivit înainte de achiziționare.Acceptăm returul căștilor de protecție în următoarele condiții: - produsul este curat și nou (nu a fost folosit) și toate marcajele inițiale sunt prezente și atașate în aceeași formă ca în momentul achiziționării (etichetă mărime, etichete cu diverse informații, etichetă RFID, etc); - nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură și nu au fost personalizate; - nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură și nu au fost personalizate. Rotiță de strângere. Protejarea mediului

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Polistiren Carcasă 100% Policarbonat Material interior 100% Spumă poliuretanică

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc ferit de umiditate, de orice sursă de căldură sau de raze UV. După uscare, casca trebuie depozitată într-o husă de pânză.

  Restricții de utilizare

  Dacă o cască prezintă urme de deteriorare, trebuie înlocuită.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

  Recomandări de întreținere

  A se usca după fiecare utilizare.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri