WEDZE

Cască schi H-KID 550 cu vizieră Galben dungi Copii

22999 RON
Ref. : 8767261

Produs conceput pentru schi (nivel mediu). Viziera integrată protejează capul și ochii.

Această cască cu vizieră asigură o protecție optimă la nivelul capului și ochilor. Viziera este anti-UV și anti-aburire (categorie S2).

Culoare: Galben auriu / Negru

 • XS/48-52cm Produs indisponibil online momentan
 • S/53-56cm undefined
+ 229 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  Rotiță de strângere.

  Ventilare

  6 orificii pentru evacuarea transpirației.

  Lejeritate

  570 g mărimea S.

  Protecție solară

  Vizieră simplă ecran anti-UV, de tip vreme variabilă (S2).

  Protecție împotriva șocurilor

  Respectă norma EN 1077:2007 clasa B.Structura din ABS asigură rezistență.

  Căldură

  Protecții groase.

  Confortul utilizatorului

  Protecții confortabile pentru urechi.

  Informații tehnice

  Rotiță de strângere

  Rotița de strângere este un element esenţial pentru susţinerea bună a căştii. Sistemul permite o reglare uşoară şi precisă în orice moment, datorită unei rotiţe accesibile chiar şi cu mănuşile de schi. Asigură confort şi siguranţă optime. Întoarceţi rotiţa către dreapta pentru a strânge și către stânga pentru a elibera.

  Construcție ABS

  Norma europeană EN 1077:2007 este aplicabilă căştilor utilizate pentru protecţia craniană, în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Această normă se caracterizează prin testarea capacităţii de absorbţie a şocurilor şi a rezistenţei la perforare.Se disting 2 categorii: - Clasa A: protejează partea superioară, ceafa, părțile laterale, precum și urechile. - Clasa B: protejează partea superioară, ceafa, dar nu acoperă urechile.

  Alegerea mărimii

  * Măsurați circumferința capului în centimetri (din mijlocul frunții, deasupra urechilor).
  * Alegeți mărimea potrivită.
  Exemplu: pentru o circumferință a capului de 49cm, probați o cască de 48-52cm.

  Probarea căștii

  Probați casca cu atenție. Copilul nu trebuie să resimtă puncte de disconfort. Dacă este cazul, puneți-l să probleze o altă mărime.

  Reglare cască

  În timpul utilizării, casca de schi trebuie să fie bine reglată: * Alegeți mărimea potrivită. * Circumferința se poate ajusta cu ajutorul rotiței de reglare. * Banda de sub bărbie trebuie să fie ajustată corect. Este vorba despre același mecanism ca în cazul centurii de siguranță: dacă aceasta este prea largă, veți fi mai puțin protejați.

  Particularitate cască cu vizieră

  Căștile cu vizieră sunt foarte confortabile și practice. Cu toate acestea, le recomandăm doar persoaneleor care schiază la viteză moderată, întrucât etanșeitatea la vânt este mai puțin eficientă decât cea a unor ochelari ce schi, care acoperă perfect nasul și fața. Dacă copilul dumneavoastră schiază la viteză foarte mare, aerul poate pătrunde și acest lucru poate fi neplăcut.

  Siguranţă

  Evitați să purtați o căciulă groasă sub cască, din cauză că aceasta îndepărtează casca de cap și capul este mai puțin protejat. Alegeți o cască sau o cagulă interioară foarte subțiri, pentru a nu afecta siguranța. O cască asigură căldură și cel mai adesea este inutil să mai adăugați un strat suplimentar. Evitați să fixați o cameră pe cască, întrucât aceasta poate afecta siguranța acesteia. Norma nu ține cont de accesoriile adăugate pe cască.

  Compatibilitate cu ochelari de vedere

  Casca trebuie să asigure confort și utilizatorilor ce poartă ochelari de vedere. De aceea, Wed'ze a creat o cască ce dispune de vizieră, pentru a fi mai practică și a putea fi utilizată peste ochelarii de vedere (OTG). Unele modele sunt incompatibile cu anumite mărimi de ochelari. În magazinul Decathlon puteți proba modelele noastre.

  Întreţinere

  Protecții spumă detașabile, care se spală automat la 30°C.

  Schimbare vizieră

  Viziera de origine de tip S2 este disponibilă pe site-ul nostru.Viziera pentru vreme urâtă nu este disponibilă pentru această cască.

  Condiții de retur echipamente de protecție individuală

  Asigurați-vă că produsul este potrivit înainte de achiziționare.Acceptăm returul căștilor de protecție în următoarele condiții: - produsul este curat și nou (nu a fost folosit) și toate marcajele inițiale sunt prezente și atașate în aceeași formă ca în momentul achiziționării (etichetă mărime, etichete cu diverse informații, etichetă RFID, etc); - nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură și nu au fost personalizate; - nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură și nu au fost personalizate. Rotiță de strângere. Protejarea mediului

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Polistiren Carcasă 100% Acrilonitril butadien stiren

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc ferit de umiditate, de orice sursă de căldură sau de raze ultraviolete. A se depozita, după ce a fost bine uscată, într-o husă specială.

  Restricții de utilizare

  Dacă o cască prezintă urme de deteriorare, trebuie înlocuită.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că produsul corespunde utilizării pe teren.

  Aprobat de

  Toate căştile noastre sunt omologate de către un laborator extern avizat.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri