WEDZE

Cască schi H-PST 500 Alb Adulți

15999 RON
Ref. : 8767236

Produs conceput pentru schi (practicare consecventă). Cască ușoară, confortabilă și ventilată.

Casca PST 500 este uşoară şi foarte confortabilă.

Culoare: Alb / Negru

 • S/52-55cm Produs indisponibil online momentan
 • M/55-59cm undefined
 • L/59-62cm undefined
+ 159 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  Rotiță de reglare.

  Ventilare

  6 orificii de ventilare și canale în interior, pentru evacuarea transpirației.

  Lejeritate

  Cântărește 410 g pentru mărimea M. Cea mai ușoară din gamă.

  Protecție împotriva șocurilor

  Respectă norma EN 1077: 2007 clasa B. Structură InMold, mai ușoară.

  Căldură

  Protecții groase, din material pieptănat.

  Utilizare ușoară

  Ochelarii se blochează printr-o capsă.

  Confortul utilizatorului

  Protecție interioară călduroasă și ventilată.

  Întreținere ușoară

  Spumă detașabilă care se spală automat la 30°C.

  Informații tehnice

  Compatibilitate

  Căștile și ochelarii de la Wed'ze sunt creați pentru a forma o panoplie completă.

  Rotiță de strângere

  Rotița de reglare este un element esenţial pentru susţinerea bună a căştii. Sistemul permite o reglare uşoară şi precisă în orice moment, datorită unei rotiţe accesibile, chiar şi cu mănuşile de schi. Asigură confort şi siguranţă optime. Întoarceţi rotiţa către dreapta pentru a strânge, către stânga pentru a elibera.

  Structură IN-MOLD

  Tehnica In-Mold formează o carcasă externă din policarbonat mulat direct pe calota EPS. Calota internă din EPS absoarbe şocurile în timpul unui impact. Ansamblul este uşor. Construcția In-Mold este mai sensibilă la șocuri.Se recomandă schimbarea căştii o dată la 5 ani, dacă aceasta nu a suferit un şoc considerabil între timp.

  Norma EN 1077

  Norma europeană EN 1077:2007 este aplicabilă căştilor utilizate pentru protecţia craniană, în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Această normă se caracterizează prin testarea capacităţii de absorbţie a şocurilor şi a rezistenţei la perforare.Se disting 2 categorii: - Clasa A: protejează partea superioară, ceafa, părțile laterale, precum și urechile. - Clasa B: protejează partea superioară, ceafa, dar nu acoperă urechile.

  Alegerea mărimii

  * Măsurați circumferința capului în centimetri (mijlocul frunții, trecând deasupra urechilor).
  * Alegeți mărimea potrivită.
  Exemplu: dacă aveți o circumferință a capului de 56cm, alegeți o cască de mărimea 55-59cm.

  Probarea căștii

  Probați casca cu atenție. Nu trebuie să resimțiți puncte de disconfort. Dacă este cazul, alegeți un alt model.Probați casca împreună cu o pereche de ochelari, deoarece nu toate căștile se potrivesc cu toți ochelarii.O cască este potrivită când nu există niciun spațiu de aer între partea superioară a ochelarilor și cască.

  Reglare cască

  În timpul utilizării, casca de schi trebuie să fie bine reglată: * Alegeți mărimea potrivită. * Circumferința se poate ajusta cu ajutorul rotiței de reglare. * Banda de sub bărbie trebuie să fie ajustată corect. Este vorba despre același mecanism ca în cazul centurii de siguranță: dacă aceasta este prea largă, siguranța este redusă.

  Siguranţă

  Evitați să purtați o căciulă groasă, întrucât aceasta îndepărtează casca de cap. Alegeți o căciulă sau o cagulă interioară, subțiri, pentru a nu afecta siguranța oferită de cască. O cască asigură confort termic, deci uneori este inutil să mai adăugați un strat suplimentar. De asemenea, evitați fixarea unei camere pe cască, pentru a nu afecta siguranța. Norma nu ține cont de elementele adăugate pe cască.

  Condiții de retur echipamente de protecție individuală

  Asigurați-vă că produsul este potrivit înainte de achiziționare.Acceptăm returul căștilor de protecție în următoarele condiții: - produsul este curat și nou (nu a fost folosit) și toate marcajele inițiale sunt prezente și atașate în aceeași formă ca în momentul achiziționării (etichetă mărime, etichete cu diverse informații, etichetă RFID, etc); - nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură și nu au fost personalizate;

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Carcasă 100% Policarbonat Chingă 100% Polietilenă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc ferit de umiditate, de orice sursă de căldură sau de raze UV. După uscare, casca trebuie depozitată într-o husă de pânză.

  Restricții de utilizare

  Dacă o cască prezintă urme de deteriorare, trebuie înlocuită.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că produsul corespunde utilizării pe teren.

  Recomandări de întreținere

  A se usca după fiecare utilizare.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri