WEDZE

Cască schi H 100 Gri Adulți

9999 RON
Ref. : 8399990

Produs conceput pentru schi (practicare ocazională).

Cască prevăzută cu o rotiță de reglare a circumferinței și cu o carcasă exterioară din ABS, pentru o rezistență bună.

Culoare: Gri zinc

 • 56-59cm undefined
 • 59-62cm undefined
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  Rotiță de reglare în spate.

  Ventilare

  6 orificii pentru evacuarea transpirației.

  Lejeritate

  475 g mărimea M.

  Protecție împotriva șocurilor

  Respectă norma EN 1077:2007 clasa B.Structură ABS, pentru un plus de rezistență.

  Căldură

  Protecții fine din spumă, pentru confort.

  Utilizare ușoară

  Blocare ochelari prin 2 elemente la nivelul căștii.

  Întreținere ușoară

  Protecții spumă detașabile, care se spală automat la 30°C.

  Informații tehnice

  Experiență

  Casca H100 este casca cu cel mai mic preț din gama noastră de căști de schi Wedze. Aceasta le permite practicanților de nivel începător să schieze în siguranță. Casca răspunde acelorași exigențe normative precum celelalte.

  Compatibilitate

  Căștile și ochelarii de la Wedze sunt creați pentru a forma o panoplie completă.

  Rotiță de strângere

  Rotița de reglare este un element esenţial pentru susţinerea bună a căştii. Sistemul permite o reglare uşoară şi precisă în orice moment, datorită unei rotiţe accesibile chiar şi cu mănuşile de schi. Asigură confort şi siguranţă optime. Întoarceţi rotiţa către dreapta pentru a strânge, către stânga pentru a elibera.

  Construcție ABS

  Tip de construcţie ce integrează o carcasă externă din ABS, turnată prin injecţie, pentru a rezista impacturilor puternice. Asigură rezistenţă la lovituri. Calota internă din EPS absoarbe şocurile în timpul impactului. Se recomandă schimbarea căştii o dată la 5 ani, dacă aceasta nu a suferit un şoc considerabil între timp.

  Norma EN 1077

  Norma europeană EN 1077:este aplicabilă căştilor utilizate pentru protecţia craniană, în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Această normă se caracterizează prin testarea capacităţii de absorbţie a şocurilor şi a rezistenţei la perforare.Se disting 2 categorii:
  - Clasa A: protejează partea superioară, ceafa, părțile laterale, precum și urechile. - Clasa B: protejează partea superioară, ceafa, dar nu acoperă urechile.

  Alegerea mărimii

  * Măsurați circumferința capului în centimetri (mijlocul frunții, trecând deasupra urechilor).
  * Alegeți mărimea potrivită.
  Exemplu: dacă aveți o circumferință a capului de 56 cm, alegeți o cască de mărimea 55-59 cm.

  Probarea căștii

  Probați casca cu atenție. Nu trebuie să resimțiți puncte de disconfort. Dacă este cazul, alegeți un alt model.Probați casca împreună cu o pereche de ochelari, deoarece nu toate căștile se potrivesc cu toți ochelarii.O cască este compatibilă cu ochelarii de schi atunci când nu există niciun spațiu de aer între partea superioară a ochelarilor și cască.

  Reglare cască

  În timpul utilizării, casca de schi trebuie să fie bine reglată:
  * Alegeți mărimea potrivită.
  * Circumferința poate fi reglată prin rotița de strângere.
  * Jugulara trebuie să fie ajustată corect.
  Este vorba despre același mecanism ca în cazul centurii de siguranță: dacă aceasta este prea largă, siguranța este redusă.

  Siguranţă

  Evitați să purtați o căciulă groasă, întrucât aceasta îndepărtează casca de cap. Alegeți o căciulă sau o cagulă interioară, subțiri, pentru a nu afecta siguranța oferită de cască. O cască asigură confort termic, deci uneori este inutil să mai adăugați un strat suplimentar. De asemenea, evitați fixarea unei camere pe cască, pentru a nu afecta siguranța. Norma nu ține cont de elementele adăugate pe cască.

  Condiții de retur echipamente de protecție individuală

  Asigurați-vă că produsul este potrivit înainte de achiziționare.Din motive de siguranță, acest produs nu poate fi returnat. Acceptăm returul căștilor de protecție în următoarele condiții: - produsul este curat și nou (nu a fost folosit) și toate marcajele inițiale sunt prezente și atașate în aceeași formă ca în momentul achiziționării (etichetă mărime, etichete cu diverse informații, etichetă RFID, etc); - nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură și nu au fost personalizate;

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Polistiren Material principal 100% Acrilonitril butadien stiren

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc ferit de umiditate, de orice sursă de căldură sau de raze UV. După uscare, casca trebuie depozitată într-o husă de pânză.

  Restricții de utilizare

  Dacă o cască prezintă urme de deteriorare, trebuie înlocuită.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

  Recomandări de întreținere

  A se usca după fiecare utilizare.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri