WEDZE

Cască Schi Freeride FR 900 Mips Gri-Albastru Adulți

49999 RON
Ref. : 8817967

Produs conceput pentru schi freeride. Cască ușoară, bine ventilată, ce integrează tehnologia MIPS.

Cască cu tehnologie MIPS, pentru protecţie mare în caz de impact. Construcție hibrid, carcasă ABS în partea de sus a căștii, pentru un plus de rezistență.

 • S/52-55cm undefined
 • M/55-59cm undefined
 • L/59-62cm undefined
+ 499 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Ventilare

  Ventilare permanentă, cu o poziție de schi și una de mers.

  Întreținere ușoară

  Protecțiile interioare din spumă sunt detașabile. Se pot spăla automat, la 30°.

  Compatibilitate

  Căștile și ochelarii Wed'ze sunt creați pentru a forma o panoplie completă.

  Stabilitate

  Rotiță de reglare a circumferinței, ajustabilă în înălțime. Protecții 3D urechi.

  Lejeritate

  Cântărește 500 g pentru mărimea M. Hybrid ABS/In-mold.

  Protecție împotriva șocurilor

  Norma EN 1077:2007 clasa B. Tehnologie MIPS, pentru protecție optimă.

  Imagini

  Cască Schi Freeride FR 900 Mips Gri-Albastru Adulți
  Cască Schi Freeride FR 900 Mips Gri-Albastru Adulți
  Cască Schi Freeride FR 900 Mips Gri-Albastru Adulți
  Cască Schi Freeride FR 900 Mips Gri-Albastru Adulți

  Informații tehnice

  Tehnologie MIPS

  Casca FR900 este prevăzută cu un sistem anti-rotire MIPS. Acesta are ca scop reducerea energiei unui impact și limitarea riscului de leziune cerebrală. Stratul cu coeficient redus de frecare (stratul galben de sub cască) permite o mișcare multi-direcțională de 10-15 mm în timpul anumitor șocuri oblice, vizând reducerea forței de rotire transmisă capului și creierului.

  Sistem RECCO®

  Sistemul RECCO® este o tehnologie din 2 părți, ce se regăsește la majoritatea echipelor de salvare la munte. Detectorul emite un semnal direcţional. Reflectorul RECCO® integrat trimite acest semnal. Echipele de prim ajutor captează un semnal sonor care îi direcţionează către persoana înzăpezită. Înainte de a ieși, este absolut necesar să cereți informații de la persoanele specializate.

  Construcție Hybrid

  ABS/In-Mold.
  Light Shell Construction permite conceperea unei căști ușoare prin tehnica numită In-Mold. Formă rotunjită pe exterior, turnată direct pe calota internă din EPS.
  Stratul rigid ABS, mai greu în partea din față a capului sporește protecția împotriva crengilor, pietricelelor etc. Se recomandă schimbarea căștii o dată la 5 ani, chiar dacă aceasta nu a suferit șocuri importante în timp.

  Ventilare

  Casca FR 900 MIPS este prevăzută cu o ventilare foarte eficientă. 2 moduri de ventilare: - Pasiv: De utilizat în momentul staționării. Evacuează căldura și umiditatea prin toate orificiile de deasupra căștii. - Activ: De utilizat în momentul practicii sportive. Aerul intră sub cască, circulă prin canalele interioare și reiese prin grila de extracție din spate. În această poziție, orificiile de deasupra sunt închise.

  Sistem Turnring

  Turnring-ul este un element esenţial pentru menținerea căștii pe cap. Sistemul permite o reglare uşoară şi precisă în orice moment, datorită unei rotiţe accesibile chiar şi cu mănuşile de schi. Asigură confort şi siguranţă. Întoarceţi rotiţa către dreapta pentru a strânge și către stânga pentru a elibera.

  Norma EN 1077

  Norma europeană EN 1077:2007 este aplicabilă căştilor utilizate pentru protecţia craniană, în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Această normă se caracterizează prin testarea capacităţii de absorbţie a şocurilor şi a rezistenţei la perforare.

  Condiții de retur echipamente de protecție individualăechipament individual de protecție)

  Asigurați-vă că produsul este potrivit înainte de achiziționare.Acceptăm returul în următoarele condiții: - produsul este curat și nou (nu a fost folosit) și toate marcajele inițiale sunt prezente și atașate în aceeași formă ca în momentul achiziționării (etichetă mărime, etichete cu diverse informații, etichetă RFID, etc); - nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură și nu au fost personalizateRotiță de strângere. Protejarea mediului

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Carcasă 50% Acrilonitril butadien stiren, 50% Policarbonat Căptuşeală 100% Polistiren Spumă 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc ferit de umiditate, de orice sursă de căldură sau de raze UV. După uscare, casca trebuie depozitată într-o husă de pânză.

  Restricții de utilizare

  Dacă o cască prezintă urme de deteriorare, trebuie înlocuită.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării pe teren.

  Aprobat de

  Toate căştile noastre sunt omologate de către un laborator extern avizat.

  Recomandări de întreținere

  A se usca după fiecare utilizare.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri