BTWIN

Cască ciclism în oraș 540 Kaki

12299 RON
22999 RON -46%
*De la ‪01.03.2024‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8818148

Produs conceput pentru a oferi protecție în timpul deplasărilor pe bicicletă, în oraș, pe pistele de biciclete și în parcuri.

Această cască este confortabilă în orice sezon, datorită protecțiilor pentru urechi, detașabile și vizierei fixe.Reglare simplă, prin rotiță. Opțiune lumină cu clips.

Culoare: Maro kaki

  • M/55-59cm undefined
  • L/59-62cm Produs indisponibil online momentan
+ 122 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Confortul utilizatorului

Spumă termoformabilă, pentru confort.

Reglabil

Reglare prin rotiță și chingi reglabile.

Protecţie împotriva intemperiilor

Alegeți configurația care vi se potrivește în funcție de condițiile meteo.

Ventilare

12 orificii de ventilare.

Vizibilitate

Compatibilă cu un sistem de lumini.

Protecție împotriva șocurilor

Conformă cu norma EN 1078: câmp vizual, absorbția șocurilor, sistem jugular.

Informații tehnice

În conformitate cu norma EN 1078

În conformitate cu căștile pentru bicicletă EN1078 (2012) + A1(2013). Norma europenă enunță exigențelor metodelor de testare aplicate căștilor utilizate pentru protejarea capului în timpul deplasării pe bicicletă, role, trotinetă sau skateboard.Exigențele și metodele de testare corespund următoarelor aspecte: construcție, inclusiv câmpul vizual; capacitatea de a absorbi șocurile; caracteristicile sistemului de retenție.

Mărimi

Dacă aveţi nevoie de o mărime de mijloc, se recomandă alegerea mărimii mai mari. Este esenţial să alegeţi mărimea potrivită pentru cască. Pentru copii, evitați să cumpărați o cască mai mare, pornind de la principiul că vor crește rapid.M: 55 cm - 59 cm.
L: 59 cm - 62 cm.

Reglare

Pentru protecție maximă, casca trebuie să stea fixă pe cap, iar sistemul de închidere trebuie să fie bine reglat, fără a strânge, însă, la nivelul frunţii.Când chingile sunt bine reglate, casca nu trebuie să se mişte nici în faţă, nici în spate, nici în lateral. Ciclistul are de ales între mai multe mărimi. Este recomandată probarea mai multor mărimi, pentru a determina mărimea potrivită utilizatorului.

Compatibilitate

Compatibilă cu Vioo Clip, lumină led care se fixează și se detașează foarte ușor. Această lumină se vinde separat.Cu lumină roșie sau albă, în mod fix sau intermitent în funcție de preferințe, obțineți vizibilitate optimă până la 110 m. Accesoriile de tip camere montate, care nu au fost aprobate de către producător, pot dăuna eficienţei şi performanţei căştii.

Material principal

Calotă EPS: Polistiren expandat
Carcasă exterioară: ABS

Durata de viață

Se recomandă schimbarea căştii după 5 ani de la data de producţie (data figurează pe etichetă sau pe interiorul căştii).
Orice cască ce a suferit un şoc, chiar şi fără daune vizibile, trebuie înlocuită. Solvenţii sau alte produse agresive pot altera eficienţa căştii.

Condiții de retur pentru echipamentele de protecție individuală

Asigură-te că mărimea aleasă este cea potrivită.Acceptăm returul în următoarele condiții: împreună cu instrucțiunile, etichetele și, dacă este cazul, ambalajul original.produsul poate fi revalorificat.

Garanție

2 ani

Greutate

S/52-55cm : 0.394 kg
M/55-59cm : 0.454 kg
L/59-62cm : 0.526 kg

Video

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Carcasă 100% Acrilonitril butadien stiren Protecție 100% Polistiren Chingă 100% Poliester Catarame 100% Polioximetilen Spumă 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A nu se expune la temperaturi ridicate (> 50° C). A se depozita într-un loc uscat, ferit de razele soarelui.

Restricții de utilizare

Nu este adecvată pentru sporturile mecanice, aeriene, alpinism.

Aprobat de

Laboratorul Pourquery, acreditat de către COFRAC (COmité FRançais d'ACcréditation).

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri