RELAX

Carlige Carp FUDO STG1 Black Nickel

999 RON
Ref. : 8557258

Produs conceput pentru pescuit la crap.

Fudo Carp STG1 sunt c├órlige cu oche╚Ť fabricate ├«n Kobe (Japonia) prin ├«mbinarea optim─â a celor mai bune materiale ╚Öi tehnologii de ultima genera╚Ťie.

4

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 9 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Utilizare ușoară

  Se pot folosi cu toate monturile de crap.

  Informa╚Ťii tehnice

  Caracteristici

  Principalele caracteristici ale carligelor Fudo sunt: form─â optim─â (din punct de vedere al capacit─â╚Ťii de ├«n╚Ťepare), agerime extrem─â (se p─âstreaz─â pe toat─â durata pescuitului), elasticitate mare (care le permite s─â reziste la deformare) ╚Öi rezisten╚Ť─â total─â la coroziune.

  Produc╚Ťie

  Procesul de produc╚Ťie al carligelor are avantajul mai multor brevete ├«n domeniul metalurgiei ╚Öi tehnicii de produc╚Ťie. Materiale special selectate ├«n form─â de fire calibrate, sunt produse exclusiv pentru fabric─â Fudo. Exist─â dou─â metode diferite de ascutire folosite: mecanice ╚Öi chimice. ├Än timpul procesului, nivelul de ascutire este controlat on-line ceea ce duce ├«n cele din urm─â la o ascutire perfect─â a c├órligului.

  Informatii

  C─âlirea se realizeaz─â ├«n cuptoare speciale asistate de calculator, controlul temperaturii se face cu o acurate╚Ťe de 0,01 grade Celsius, iar timpul de tratare este ajustat cu o precizie de 0,001 secunde.

  M─ârimi disponibile

  M─ârime 4 - 5 buc/plic
  M─ârime 6 - 7 buc/plic
  M─ârime 8 - 8 buc/plic

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Restric╚Ťii de utilizare

  Inapt consumului uman.

  Opinii clien╚Ťi