Căciulă schi TIMELESS Verde Adulți

6999 LEI
8737562

Produs conceput pentru confort termic pe pârtie, datorită căptușelii din polar.

De la firul ales, până la procesul de vopsire, produsul este fabricat în Franța.Căldură garantată, datorită căptușelii din material tricotat.

Culoare:

Verde șters

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Căciulă căptușită integral, 2 fețe tricotate.

Informații tehnice

Produs fabricat în Franța

Firul, vopsirea, tricotarea, asamblarea ciucurelui ...toate etapele fabricării acestei căciuli sunt realizate în Franța, în fabricile noastre partenere.
Pentru a garanta acest produs, 100% fabricat în Franța, noi am ales culorile și vă propunem o versiune 100% tricotată și dintr-un singur material.

Un singur material. De ce?

100% acrilic, 100% tricotată (interior și exterior).
Această căciulă este realizată dintr-un singur material pentru a facilita o reciclare viitoare.

Mărime adulți

Pentru modelele WEDZE, mărimea corespunde unei circumferințe a capului cuprinsă între 56-61 cm. În funcție de elasticitatea materialului, această circumferință poate varia ușor.

Detaliu ingenios

Toate căciulile Wed'ze au o mică etichetă la spate. Astfel, vă puteți da seama rapid cum se așază corect pe cap! Eticheta trebuie să fie îndreptată spre ceafă. Căciula se adaptează perfect la circumferința capului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Acril

TESTE

Pentru a vă implica în acest proiect de căciuli realizate 100% în Franța și tricotate 100% dintr-un singur material, am apelat la o comunitate de co-creatori: https://cocreation.decathlon.fr450 persoane au participat la cercetarea noastră și le mulțumim tuturor participanților.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
4,64 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota D‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii