ECODESIGN
Bustieră YOGA dinamică PREMIUM Fără cusături Maro
Bustieră YOGA dinamică PREMIUM Fără cusături Maro
Bustieră YOGA dinamică PREMIUM Fără cusături Maro
Bustieră YOGA dinamică PREMIUM Fără cusături Maro
Bustieră YOGA dinamică PREMIUM Fără cusături Maro

Bustieră YOGA dinamică PREMIUM Fără cusături Maro

13999 LEI
8668916

Produs conceput pentru yoga dinamică. Tehnic și respirant.

Bustieră de yoga confortabilă și fără cusături, din colecția Premium Kimjaly. Asigură susținere și evacuarea transpirației. Pielea rămâne uscată!

Culoare:

Maro / Maro

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 139 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Asigură confort optim.

Respirabilitate

Material tehnic care păstrează pielea uscată.

Reducerea frecărilor

Material tehnic, fără cusături și zone care pot irita.

Stabilitate

Potrivită pentru activități cu impact scăzut.

ECODESIGN

Materialul conține 92% poliamidă reciclată.

Informații tehnice

Produs din colecția PREMIUM KIMJALY

În toamna anului 2022, marca Decathlon Kimjaly lansează o nouă gamă de produse tehnice și concepute eco, concepute special pentru practicanții avansați de yoga.
Colecția PREMIUM este creată ca urmare a dorinței noastre de a oferi produse potrivite practicanților responsabili, implicați și exigenți din comunitatea yoga.

Colecția PREMIUM KIMJALY, o colecție concepută eco

Echipele de concepere Kimjaly consideră conceperea eco un pilon de bază în oferta noastră de yoga. În 2023 peste 85% din colecția globală va fi concepută eco.
Pentru colecția PREMIUM, am decis să mergem și mai departe și să reducem amprenta asupra mediului mai mult.
Am ales să fabricăm unele echipamente în Portugalia. Am ales să folosim materiale reciclate inovatoare pentru unele saltele.

Colecția PREMIUM KIMJALY, o colecție tehnică și durabilă

Colecția PREMIUM respectă activitatea sportivă a practicanților de yoga. Echipa de concepere Kimjaly a prioritizat croiala mulată, elasticitatea împreună cu opacitatea materialelor, confortul senzorial al produselor (atingere, miros, sunetul la atingerea cu degetele, culori), respirabilitatea, susținerea în timpul practicii. Obiectivul este de a propune produse tehnice care rezistă în timp și care sunt validate de persoanele ce le-au testat.

Colecția PREMIUM KIMJALY, o colecție validată de instructori de yoga

Marca Kimjaly colaborează cu instructori de yoga prin intermediul unor ateliere, întâlniri pe parcursul mai multor ani, pentru a afla care sunt nevoile practicanților avansați de yoga. Colecția PREMIUM îmbină toate așteptările, ascultate atent și luate în considerare de echipele de concepere și de design.

Colecția PREMIUM KIMJALY, o colecție de la birou la sală

Echipa de designeri a gândit colecția PREMIUM în culori, texturi și forme care să se potrivească cu trendul „de la birou la sală”.
După numeroase shimburi de opinie cu o comunitate de practicanți avansați de yoga, cerința lor a fost simplă și concretă: posibilitatea de a purta ținuta yoga toată ziua, de la birou la sală.
Așadar echipamentul de yoga a fost gândit pentru un stil de viață. Colanți care sunt potriviți pentru o zi la muncă. Un crop top ce poate fi purtat sub un sacou.

Colecția PREMIUM KIMJALY, o colecția fabricată parțial în Europa

Echipa de concepere și supply Kimjaly au lucrat împreună pentru a propune, pentru unele produse din colecția PREMIUM, fabricare în Europa și multe alte avantaje umane, ecologice și economice. Această acțiune implică un cost de fabricare și de vânzare mai ridicat decât media produselor de yoga.
Într-adevăr, nu suntem perfecți. Avem un drum lung în față pentru a fabrica mai multe produse în Europa. Dar facem progrese pas cu pas.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 96% Poliamidă, 4% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading