KALENJI

Bustieră Sport Alergare Jogging Run Nude Confort Susținere mare

11999 RON
Ref. : 965355

Produs conceput pentru alergare. Asigură susținere mare pentru activitățile cu impact asupra pieptului. Acest model este cel de care ai nevoie.

Spatele decupat eliberează omoplații, pentru a-ți permite să te miști așa cum dorești. Spatele respirant facilitează evacuarea transpirației.

Culoare: Negru

 • XS AB undefined
 • S AB undefined
 • S CD undefined
 • M AB undefined
 • M CD undefined
 • L CD undefined
 • XL CD undefined
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Susținere bust

  Susținere mare, pentru sporturi cu impact puternic.

  Libertate de mișcare

  Spate decupat, pentru a oferi libertate de mişcare.

  Respirabilitate

  Spate din material respirant, pentru evacuarea transpirației.

  Reglabil

  3 poziții de reglare la spate.

  Informații tehnice

  Ce sporturi se pot practica cu bustiera cu susținere mare?

  Susținerea mare oferită de această bustieră permite o practicare confortabilă de activități cu impact puternic, cum ar fi hiit, circuitele cardio, body attack, echitație, trambulină etc.

  Asigură libertate de mișcare

  Pentru activități precum fitnessul sau chiar trambulina, este important să te poți mișca liberă. Iar această libertate de mișcare se câștigă mai ales prin alegerea hainelor.
  Prin urmare, am conceput această bustieră de sport cu spate decupat. Astfel, omoplații sunt eliberați, iar tu obții libertate de mișcare a brațelor.

  Asigură evacuarea transpirației

  În timpul eforturilor mari, în mod inevitabil transpiri. Pentru că nu este neapărat plăcut să te simți udă în timpul efortului sau după, am adăugat un detaliu ce permite evacuarea mai bună a transpirației. Materialul de pe spate este respirant, ceea ce permite acestei părți a corpului să respire mai bine și să rămână uscată mai mult timp.

  Sistem de reglare în spate

  Cele 3 agrafe de la spate permit ajustarea bustierei la nivelul cutiei toracice. Astfel, practicarea sportului devine confortabilă.

  Bustieră discretă sub haine

  Această bustieră de sport are 2 cupe din spumă subțire și flexibilă, ce oferă confort optim, o susținere suplimentară și mai multă protecție împotriva șocurilor.
  În plus, această spumă, precum și cusăturile plate termolipite oferă un finisaj plat. Astfel, bustiera este discretă sub haine.

  De ce este indispensabilă protejarea pieptului în timpul unei activități sportive?

  În timpul oricărei activități sportive, sânii, fiind fragili și susținuți în principal de piele, sunt expuși la constrângeri mai mari decât în activitățile de zi cu zi. Indiferent de mărimea cupei sau de vârsta ta, mișcările și săriturile la care sânii sunt supuși, în funcție de sportul pe care îl practici, aceștia pot cântări până la de 5 ori mai mult. Bustiera de sport oferă susținerea și protecția necesară, pentru a proteja sânii de impacturi, dureri și de o lăsare prematură.

  Cum alegi între susținere mare, medie sau redusă?

  În timpul sportului, sânii sunt puși sub tensiune, care întinde pielea și ligamentele bustului. Absența susținerii crește riscurile de dureri sau lăsarea prematură. De asemenea, o susținere excesivă poate avea la rândul ei consecințe nefaste. Prin urmare, este esențială ajustarea nivelului de susținere al bustierei în funcție de mărimea cupei și de intensitatea impacturilor. Obiectivul este acela de a proteja pieptul fără a afecta mișcarea naturală a sânului.

  Cum sunt validate nivelurile de susținere ale bustierelor de sport Decathlon?

  Laboratoarele noastră validează modelele prin intermediul unui test de susținere a pieptului, măsurând reducerea accelerării mișcării sânilor în timpul exercițiului fizic. Ele sunt clasificate pe 3 niveluri:1 - pentru susținere redusă, 3 - pentru susținere medie și 5 - pentru susținere mare.

  Care sunt sporturile asociate cu fiecare nivel de susținere al bustierei?

  Este necesară adaptarea bustierei la activitatea sportivă practicată. Gama noastră cuprinde 3 niveluri:
  - Nivelul 1: susținere redusă, pentru activitățile care generează mișcări de piept ușoare (Pilates, stretching, antrenamente musculare etc.);
  - Nivelul 3: susținere medie, pentru activitățile ce provoacă sărituri medii (dans, fitness, antrenamente cardio etc.);
  - Nivelul 5: susținere mare, pentru activitățile cu mișcări intensive (step, bandă de alergare, trambulină etc.).

  Care este metoda pentru determinarea mărimii bustierei de sport?

  Pentru a asigura susținerea și confortul pieptului tău, este esențial să alegi o mărime de bustieră adaptată conformației tale. Pentru aceasta, urmărește aceste etape simple:
  - Stai în fața unei oglinzi;
  - Poziționează centimetrul de croitorie pe orizontală, deasupra spatelui, în partea inferioară a omoplaților;
  - Treci centimetrul peste extremitatea pieptului;
  - Ia măsura fără să strângi;
  - Utilizează calculatorul nostru online pentru o precizie optimă.

  Ce principii ghidează conceperea bustierelor la Decathlon?

  Fiind concepute pentru echipa noastră de sportive, bustierele Decathlon vizează optimizarea confortului și prevenirea problemelor de sănătate. Evităm utilizarea de întărituri pentru a preveni leziunile și comprimarea ganglionilor. De asemenea, reducem cusăturile la nivelul mamelonului pentru a reduce riscurile de iritații. Utilizarea materialelor care favorizează evacuarea transpirației garantează un confort ridicat, reducând în același timp riscurile de iritații cutanate.

  Întreținerea bustierei cu bureți cu susținere mare

  Fiind adaptată unei utilizări sportive intensive, această bustieră suportă numeroase spălări. Pune-o în husa noastră de spălare specială (cod referință 8505236) și spal-o la o temperatură maximă de 30°C. Optează pentru detergent lichid. Evită detergentul pudră și balsamul pentru a păstra proprietățile respirante ale țesăturilor. Nu se recomandă uscarea automată. Respectă aceste recomandări pentru a prelungi durata de viață a bustierei tale.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 79% Poliamidă, 21% Elastan Căptuşeala principală 72% Poliamidă, 28% Elastan Material spate 76% Poliamidă, 24% Elastan Căptuşeală secundară 100% Poliamidă Cupă 100% Poliuretan Chingă spate 80% Poliamidă, 20% Elastan Sistem de prindere 66% Poliamidă, 20% Oțel inoxidabil, 14% Elastan Fără elastic 85% Poliamidă, 15% Acrilonitril butadien stiren Bie 100% Poliamidă

  TESTE

  Capacitate de susţinere: bustiera a fost supusă unor teste în laboratoarele Decathlon, pentru a măsura gradul de deplasare a sânilor în timpul activităților sportive. Fiecare mărime este testată individual. SPĂLARE: testele de spălare și uscare garantează rezistența culorii și formei în timp.

  Aprobat de

  Acest produs a fost testat de persoane în laboratorul DECATHLON, pentru a permite validarea susținerii. Apoi o echipă de persoane l-a testat în timpul une ședințe de antrenamente cu greutăți în sală (test de utilizare protocolară) pentru a confirma libertatea de mișcare și confortul în timpul practicii sportive. Testul a fost efectuat pe o durată mare, timp de 6 luni.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri