KALENJI

Bustieră Sport Alergare Jogging Run Nude Confort Susținere mare

11999 RON
Ref. : 965355

Produs conceput pentru alergare. Asigură susținere mare pentru activitățile cu impact asupra pieptului.Acest model este ceea ce ai nevoie.

Spatele decupat eliberează omoplații, pentru a-ți permite să te miști în libertate și să te bucuri de sport. Spatele din material respirant facilitează evacuarea transpirației.

Culoare: Negru

 • XS AB undefined
 • S AB undefined
 • S CD undefined
 • M AB undefined
 • M CD undefined
 • L CD undefined
 • XL CD undefined
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Susținere bust

  Susținere mare, pentru sporturi cu impact puternic

  Libertate de mișcare

  Spate decupat, pentru a oferi libertate de mişcare.

  Respirabilitate

  Spate din material respirant, pentru evacuarea transpirației.

  Reglabil

  3 poziții de reglare la spate.

  Informații tehnice

  Ce sporturi se pot practica cu bustiera cu bureți cu susținere mare?

  Susținerea mare oferită de această bustieră permite practicarea confortabilă de activități cu puternic impact precum hiit, circuitele cardio, body attack, echitație, trambulină etc.

  De ce bustiera cu bureți cu susținere mare facilitează mișcările?

  Pentru activități precum fitness sau trambulină, este important să te poți mișca liberă.Iar această libertate de mișcare se obține în special prin alegerea hainelor potrivite.
  Prin urmare, am creat această bustieră de sport cu spate decupat.Omoplații sunt astfel eliberați, iar tu ai parte de libertate de mișcare a brațelor.

  Cum facilitează bustiera cu bureți cu susținere mare evacuarea transpirației?

  Depui efort în timpul ședințelor de sport și, în mod inevitabil, transpiri.Pentru că nu este neapărat plăcut să te simți udă în timpul efortului și după aceea, am adăugat un detaliu pe această bustieră ce permite o mai bună evacuare a transpirației.Materialul din spate este respirant, permițând acestei părți a corpului să respire mai bine și să rămână uscat mai mult timp.

  Sistem de reglare în spatele bustierei

  Cele 3 agrafe de la spate permit ajustarea bustierei la nivelul cutiei toracice.Astfel, practica devine confortabilă.

  Discretă sub haine

  Această bustieră de sport este prevăzută cu 2 cupe din spumă subțire și flexibilă ce oferă confort optim, susținere suplimentară și mai multă protecție împotriva șocurilor.
  În plus, această spumă, precum și cusăturile plate termolipite oferă un aspect plat.Bustiera este mai discretă astfel sub haine.

  De ce este indispensabil să protejezi bustul în timpul unei activități sportive?

  În timpul oricărei activități sportive, sânii, fiind fragili și susținuți în principal de piele, sunt expuși la constrângeri mai mari decât în viața de zi cu zi. Indiferent de mărimea cupei sau de vârstă, mișcările și săriturile la care sunt supuși pot în funcție de sport să cântărească până la de 5 ori mai mult. Bustiera de sport oferă susținere și protecția necesară, pentru a proteja sânii de impact, de durere și de o lăsare prematură.

  Cum alegi între susținere mare, medie sau redusă?

  În timpul sportului, sânii sunt puși sub tensiune, care întinde pielea și ligamentele bustului. Absența susținerii crește riscurile de dureri sau lăsarea prematură. De asemenea, o susținere excesivă poate avea la rândul ei consecințe nefaste. Prin urmare, este esențială ajustarea nivelului de susținere al bustierei în funcție de mărimea cupei și de intensitatea impacturilor. Obiectivul este acela de a proteja pieptul fără a afecta mișcarea naturală a sânului.

  Cum sunt validate nivelurile de susținere ale bustierelor de sport Decathlon?

  Laboratoarele noastră validează modelele prin intermediul unui test de susținere a pieptului, măsurând reducerea accelerării mișcării sânilor în timpul exercițiului fizic. Ele sunt clasificate pe 3 niveluri:1 pentru susținere ușoară, 3 pentru susținere medie și 5 pentru susținere puternică.

  Ce sport se asociază cu un nivel de susținere a bustierei?

  Este necesară adaptarea bustierei la activitatea sportivă practicată. Gama noastră cuprinde 3 niveluri:
  - Nivelul 1: susținere redusă pentru activitățile care generează mișcări blânde ale pieptului (Pilates, stretching, bodybuilding etc.);

  - Nivelul 3: susținere medie pentru activitățile care provoacă sărituri moderate (dans, fitness, fitness cardio etc.);
  - Nivel 5:susținere mare pentru activitățile cu mișcări intense (step, bandă de alergare, trambulină etc.).

  Care este metoda pentru determinarea mărimii bustierei de sport?

  Pentru asigurarea susținerii și confortului pieptului, este esențial să alegi o mărime de bustieră adaptată conformației tale. Pentru aceasta, urmărește aceste etape simple:
  - Stai în fața unei oglinzi;
  - Poziționează centimetrul de croitorie pe orizontală, deasupra spatelui, pe partea inferioară a omoplaților;
  - Trece centimetrul la extremitatea pieptului;
  - Măsoară fără a strânge;
  - Utilizează ghidul online pentru o precizie optimă.

  Ce principii ghidează conceperea bustierelor la Decathlon?

  Concepute de echipa noastră de sportivi, bustierele Decathlon vizează optimizarea confortului și prevenirea problemelor de sănătate. Evităm utilizarea întăriturilor pentru a preveni leziunile și comprimarea ganglionilor. De asemenea, reducem cusăturile la nivelul mamelonului pentru a minimiza riscurile de iritație. Utilizarea materialelor care favorizează evacuarea transpirației garantează un confort îmbunătățit, prin diminuarea riscurilor de iritații cutanate.

  Întreținerea bustierei invizibile cu bureți cu susținere mare

  Fiind adaptată unei utilizări sportive intensive, această bustieră suportă numeroase spălări. Pune-o în husa noastră de spălare specială (cod referință 8505236) și spal-o la o temperatură maximă de 30°C. Optează pentru detergent lichid. Evită detergentul pudră și balsamul pentru a păstra proprietățile respirante ale țesăturilor. Nu se recomandă uscarea automată. Respectă aceste recomandări pentru a prelungi durata de viață a bustierei tale.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 79% Poliamidă, 21% Elastan Căptuşeala principală 72% Poliamidă, 28% Elastan Material spate 76% Poliamidă, 24% Elastan Căptuşeală secundară 100% Poliamidă Cupă 100% Poliuretan Chingă spate 80% Poliamidă, 20% Elastan Sistem de prindere 66% Poliamidă, 20% Oțel inoxidabil, 14% Elastan Fără elastic 85% Poliamidă, 15% Acrilonitril butadien stiren Bie 100% Poliamidă

  TESTE

  Capacitate de susţinere bustiera a fost supusă unor teste în laboratoarele Decathlon, pentru a măsura gradul de deplasare a sânilor în timpul activităților sportive. Fiecare mărime este testată individual. SPĂLARE: testele de spălare și uscare garantează rezistența culorii și formei în timp.

  Aprobat de

  Acest produs a fost testat de persoane din laboratorul DECATHLON, permițând validarea susținerii. Apoi o echipă de femei a încercat-o în timpul unei ședințe de bodybuilding în sală (test de utilizare protocolar) pentru a confirma libertatea de mișcare și confortul în timpul practicii sportive. Testul a fost efectuat timp de 6 luni.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri