Bustieră înot Jana Koli Negru-Gri Damă

6999 LEI
8669987

Produs conceput pentru înot (nivel avansat). Asigură susținere.

Asigură susținere. Șnurul se reglează în funcție de preferințe și reduce infiltrarea apei.

Culoare:

Negru / Coral fluorescent

Mărime: Ghid de mărimi
+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Rezistenţă la clor

Material rezistent la clor: peste 200 ore de utilizare.

Stabilitate

Bretele elastice, șnur reglabil, pentru susținere bună.

Informații tehnice

Alegerea mărimii

Practicanta din imagini are 1,73 m înălțime și poartă mărimea 38 la slip și 40 la sutien. Pentru a alege mărimea potrivită, consultați ghidul de mărimi și măsurați-vă circumferința pieptului, mărimea șoldurilor și a taliei.

Forma spatelui

Spate în formă de X: un costum de înot trebuie să asigure confort și libertate de mișcare, fără să vă incomodeze sau să vă rănească. Din acest motiv, costumul de înot trebuie să fie ales cu atenţie. Modelul cu spatele în X asigură libertate de mișcare. Bretelele nu sunt fixe și se adaptează tuturor conformaţiilor.

Material

Inginerii noştri au dezvoltat un material pe bază de poliester şi au înlocuit fibrele de elastan cu o fibră din elastolefină, ceea ce conferă elasticitatea necesară pentru a asigura confortul şi, în acelaşi timp, pentru a asigura rezistenţa la clor. Acest fir PBT are şi avantajul de a se usca repede. Alt avantaj: culorile vor rezista mai mult timp (chiar şi culorile vii).

Tehnologie Aquaresist

Produsele cu eticheta Aquaresist rezistă în mod garantat la clor. Produs recomandat pentru nivel consecvent sau intensiv, în piscină.

Practică

Înotătoarea de nivel avansat se antrenează în general într-un club, sub conducerea unui antrenor și realizează ședințe de înot elaborate, de la 2,5km la 5km, pentru a își îmbunătăți condiția fizică și performanțele. Ea practică cele 4 tipuri de înot și participă la competiții.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 78% Polietilenă tereftalată, 22% Elastolefin Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată

TESTE

Produsele cu eticheta Aquaresist sunt testate în tensiune ciclică repetată, într-un bazin cu apă cu clor timp de 240 de ore. Nu a fost observată nicio deterioare a elasticităţii pe parcursul testelor. Produsul rămâne intact spre deosebire de unul clasic.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Bustieră înot Jana Koli Negru-Gri Damă
Bustieră înot Jana Koli Negru-Gri Damă
Bustieră înot Jana Koli Negru-Gri Damă
Bustieră înot Jana Koli Negru-Gri Damă
Bustieră înot Jana Koli Negru-Gri Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
2,77 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre