Bustieră Înot Jana Roșu-Albastru-Negru Damă

6499 LEI

Produs conceput pentru înot (nivel avansat). Asigură susținere și prezintă un design sportiv.

Șnurul se reglează în funcție de preferințe și reduce infiltrarea apei.

Culoare: NEGRU / Roz coral fluorescent / Galben floarea soarelui
Mărime: Ghid de mărimi
+ 64 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Rezistenţă la clor

Material rezistent la clor: peste 200 ore de utilizare.

Stabilitate

Bretele elastice și șnur reglabil, pentru susținere bună.

Informații tehnice

Alegerea dimensiunii

Înotătoarea din imaginile de prezentare măsoară 1,73 m și poartă mărimea 38 în partea de jos și mărimea 40 în partea de sus.Consultați ghidul de mărimi pentru alegerea mărimii corecte.

Forma spatelui

Spate în formă de X: costumul de înot trebuie să asigure confort și libertate de mișcare, fără să vă incomodeze sau să vă rănească. Din aceste motive, costumul de înot trebuie ales cu atenţie. Modelul cu spatele în X asigură libertate de mișcare. Bretelele nu sunt fixate între ele. Acestea se adaptează tuturor conformaţiilor.

Material

Inginerii noştri au dezvoltat un material pe bază de poliester şi au înlocuit fibrele de elastan cu o fibră din elastolefină, ceea ce conferă elasticitatea necesară pentru a asigura confort şi, în acelaşi timp, pentru a asigura rezistenţa la clor. Acest fir PBT are şi avantajul de a se usca rapid. Alt avantaj: culorile vor rezista mai mult timp (chiar şi culorile vii).

Tehnologie AQUARESIST

Produsele cu eticheta AQUARESIST rezistă în mod garantat la clor. Produs recomandat pentru nivel consecvent sau intensiv, în piscină.

Practică

Înotătoarea de nivel avansat se antrenează în general într-un club, sub îndrumarea unui antrenor și realizează ședințe de înot elaborate, de la 2,5 km la 5 km, pentru a își îmbunătăți condiția fizică și performanțele. Ea practică cele 4 tipuri de înot și participă la competiții.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 78% Poliester, 22% Elastolefin Căptuşeală 100% Poliester

TESTE

Produsele cu eticheta AQUARESIST sunt testate în tensiune ciclică repetată, într-un bazin cu apă cu clor timp de 240 de ore. Nu a fost observată nicio deteriorare a elasticităţii pe parcursul testelor. Produsul rămâne intact spre deosebire de unul clasic.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Bustieră Înot Jana Roșu-Albastru-Negru Damă
Bustieră Înot Jana Roșu-Albastru-Negru Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
2,77 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii