DOMYOS

Bustieră 900 Fitness susținere ridicată Negru

9999 RON
Ref. : 8589403

Spate decupat și bretele reglabile, pentru confort. Cupe preformate, din spumăDesign cu imprimeu.

Produs conceput pentru fitness cardio, activități cu impact puternic. Asigură susținere optimă. Material respirant ce menține pielea uscată.

Culoare: Negru / Negru

 • XS 10
 • S 10
 • M 10
 • L 10
 • XL 10
 • 2XL 10
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Susținere bust

  Mare: reduce cu 29,2% mișcările bustului (activități cu impact mare).

  Respirabilitate

  Material respirant care ajută la evacuarea rapidă a transpirației.

  Reglabil

  Bretele reglabile ce permit ajustarea în funcție de conformație.

  Extensibilitate

  Material ce conține elastan, pentru a asigura libertate de mișcare.

  Evidenţiază silueta

  Bustiera dispune de bureți.

  Informații tehnice

  Cupe preformate din spumă

  Cupe preformate din spumă.

  Bustieră adaptată pentru activitățile cu impact puternic.

  Ideală pentru sporturi cu impact puternic: hiit, circuite cardio, jump, body attack, săritul corzii, bandă de alergat. Cupe preformate din spumă. Spatele decupat permite reglarea (material tehnic, ventilat, pentru evacuarea transpirației). *reduce cu 29,2% șocurile, comparativ cu sutienul obișnuit, ce rezistă la impacturi mici.

  Mai multe sisteme de reglare, pentru adaptare maximă

  Sistemele de reglare asigură confort. Sistemul din față permite reglarea lățimii, dar și poziționarea bustierei mai sus sau mai jos.

  Element esențial al echipamentului de sport.

  În timpul activității sportive, sânii au nevoie de mai multă susținere decât în viața de zi cu zi. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate. Bustiera asigură susținerea și confortul necesar pentru activitatea sportivă. Reține presiunea impactului, prevenind durerile sau accidentările.

  Adaptați suținerea: nici prea puternică, nici prea redusă.

  În timpul practicii sportive, pielea și ligamentele de la piept se întind. Fără susținerea necesară, pot apărea dureri sau chiar accidentări. Un nivel de susținere prea mare poate dăuna pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului.
  Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.

  3 niveluri de susținere în funcție de practica sportivă

  Noi am conceput bustiere cu 3 nivele de susținere diferite în funcție de sportul pe care îl practicați: - susținere scăzută pentru activitățile ce au impact redus asupra pieptului (Pilates, stretching); susținere medie pentru activitățile sportive repetitive (fitness dans, cardio-training…) ; susținere mare pentru activitățile sportive intense (step, sărituri pe trambulină).

  Cum se alege mărimea potrivită a bustierei?

  Mărimea potrivită asigură susținere și confort. Pentru a alege mărimea potrivită, luați un centimetru și măsurați-vă în jurul pieptului (fără să purtați sutien):
  * Așezați-vă în fața oglinzii. * Țineți centimetrul în poziție orizontală, la baza omoplaților. * Înconjurați-vă pieptul cu centimetrul. Apoi, fără să strângeți, notați măsura. consultați tabelul de corespondență pentru a vă identifica mărimea.

  Cum sunt concepute bustierele DOMYOS?

  Bustierele sunt create de echipa noastră de sportivi pentru a optimiza confortul și pentru a evita problemele de sănătate. Noi optăm pentru materialele ce permit evacuarea transpirației și asigură confort, reducând riscul de iritație.

  Cum sunt testate bustierele DOMYOS?

  Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Sunt validate cu o notă de la 1 la 5: 1 pentru susținere redusă, 3 pentru susținere medie și 5 pentru susținere mare. *Bustierele noastre reduc cu cel puțin 10% mișcarea pieptului (nivelul 1) și până la 50% (nivelul 5) în comparație cu un sutien obișnuit.

  Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

  Design modern. Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Este testată rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de eliminare a transpirației. Apoi, produsele sunt testate de utilizatori în timpul exercițiilor. Specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 92% Polietilenă tereftalată, 8% Elastan Material spate 76% Polietilenă tereftalată, 24% Elastan Căptușeală din spate 76% Polietilenă tereftalată, 24% Elastan Căptușeală cupă 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală secundară 100% Poliamidă

  TESTE

  Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele în privința calității produsului.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri