DOMYOS

Bustieră cu fermoar Fitness Mărimi mari susținere mare Negru

12999 RON
Ref. : 8578234

Produs conceput pentru fitness, pentru antrenamente cu impact puternic. Potrivită pentru activități precum: hiit, circuite cardio, jump.

Spate decupat și material extensibil, pentru libertate de mișcare. Material respirant, pentru evacuarea transpirației. Ideală pentru sport în deplin confort.

Culoare: Negru

 • XS Produs indisponibil online momentan
 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL Produs indisponibil online momentan
 • 2XL undefined
+ 129 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Susținere bust

  Susținere mare, pentru sporturi cu impact puternic.

  Libertate de mișcare

  Material ce conține elastan, pentru a asigura libertate de mișcare.

  Respirabilitate

  Material respirant care ajută la evacuarea rapidă a transpirației.

  Reglabil

  Prevăzută cu fermoar și bretele reglabile pentru ajustare.

  Informații tehnice

  Activități cu bustieră cu susținere mare

  Bustieră cu fermoar și cupe pentru susținere mare, ideală pentru sporturile cu impact mare (hiit, circuite cardio, body attack etc.).

  Libertate de mișcare

  Pentru un antrenament în deplin confort, este important să porți o bustieră ce asigură confort. Așadar am ales să adăugăm elastan în material, pentru a-i crește extensibilitatea. Probeaz-o, pentru a vedea cât de liber te poți mișca în ea.
  Spatele decupat eliberează omoplații.

  Evacuarea transpirației

  Faci sport pentru că ai nevoie de mișcare și vrei să te depășești. În timpul sportului transpiri, însă senzația de umiditate nu este cea mai plăcută. Așadar îți propunem să transpiri fără griji, în timp ce pielea rămâne uscată. Cum? Am conceput această bustieră dintr-un material tehnic, ce are capacitatea de evacuare a transpirației și se usucă rapid.

  Detalii ce contribuie la confort

  Prevăzută cu fermoar pentru îmbrăcare/dezbrăcare ușoară. Pentru a evita deschiderea fermoarului, înclină-l în jos pentru a-l bloca.
  Bretelele reglabile pot fi reglate la nivelul umerilor, pentru confort. Susținere mare, fără utilizarea sârmelor.
  Bureții asigură susținere suplimentară, mai multă susținere, totodată dând formă sânilor și protejându-i de șocuri.

  De ce este important să protejez pieptul în timpul efortului?

  În timpul practicii sportive pieptul este solicitat mai mult decât în activitățile de zi cu zi. Indiferent de mărime sau vârstă, acesta este supus unor mișcări și sărituri ce pot aplica o greutate de până la 5 ori mai mare, în funcție de intensitatea efortului. Bustiera sport oferă susținere, confort și protecția necesară. Aceasta protejează de impact, dureri și lăsarea prematură.

  Susținere potrivită: nici prea mare, nici prea redusă

  În timpul practicii sportive, pielea și ligamentele de la piept se întind. Fără susținerea suficientă, există riscul de a resimți dureri și o lăsare prematură a sânilor. Un nivel de susținere prea mare poate dăuna pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului. Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.

  Care sunt tipurile de susținere la bustierele sport Decathlon?

  Modele validate în laborator, printr-un test de susținere ce măsoară diminuarea accelerării mișcării pieptului în timpul practicii sportive. Acestea sunt evaluate pe o scară de la 1 la 5: 1 - susținere redusă, 3 - susținere medie și 5 - susținere mare.

  Ce nivel de susținere pentru ce tip de sport?

  Susținerea bustierei trebuie să fie adaptată sportului practicat. Gama noastră conține 3 niveluri: - Nivelul 1: susținere redusă, pentru mișcări ușoare (Pilates, stretching, bodybuilding etc.);
  - Nivelul 3: susținere medie, pentru activități ce conțin sărituri moderate (dans, fitness, cardio-training etc.) ;
  - Nivelul 5: susținere mare, pentru activități cu mișcări de intensitate mare (step, alergare pe bandă, trambulină etc.).

  Cum să aleg mărimea potrivită?

  Mărimea bustierei trebuie adaptată în funcție de conformația și de susținerea necesară. Pentru a alege mărimea potrivită:
  - așază-te în fața oglinzii;
  - ține centimetrul/ metrul de croitorie în poziție orizontală, la baza omoplaților;
  - înconjoară pieptul cu centimetrul;
  - notează măsura, fără să strângi prea tare;
  - identifică măsura potrivită, conform tabelului de mărimi disponibil online.

  Adaptare la conformație

  Bustieră sport special dezvoltată și testată pentru a se potrivi tuturor conformațiilor.
  Mărimi disponibile de la XS la 5XL.

  Cum sunt concepute bustierele Decathlon?

  Bustierele Decathlon sunt create de echipa noastră de sportivi pentru a optimiza confortul și pentru a evita problemele de sănătate. Nu folosim armătură, pentru a evita riscul de accidentări și compresia ganglionilor. Reducem la minimum cusăturile la nivelul mameloanelor, pentru a diminua riscul de iritații. Optăm pentru componente ce permit evacuarea transpirației, pentru a asigura confort și pentru a reduce considerabil riscul de iritații.

  Cum întrețin bustiera?

  Prevăzută pentru practicare intensivă, poate fi spălată în mod repetat. A se spăla cu bureții din spumă separat, în husă de spălare, vândută separat (ref. 8505236). A se spăla la maximum 30°. Folosește detergent lichid în detrimentul celui pudră și evită balsamul de rufe. Acesta ar putea afecta proprietățile de respirabilitate ale materialului. A nu se usca automat.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 92% Poliester, 8% Elastan Material spate 76% Poliester, 24% Elastan Căptușeală din spate 76% Poliester, 24% Elastan Căptușeală cupă turnată 100% Poliester Căptuşeală secundară 100% Poliamidă Bandă elastică 72.3% Poliamidă, 18.2% Latex de cauciuc natural, 9.5% Poliester

  TESTE

  Capacitate de susţinere: susținere testată și aprobată în laboratorul DECATHLON, prin măsurarea deplasării pieptului. Fiecare mărime este testată individual.
  Evacuarea transpiraţiei: testul de evacuare a transpirației este realizat pe fiecare material, în laborator, pentru a ne asigura că fiecare material absoarbe, transferă transpirația de la interior la exterior și o evacuează.
  Spălare: testele de spălare și uscare asigură rezistență (formă și culoare).

  Aprobat de

  Acest produs a fost testat de femei testeri în laboratorul DECATHLON, permițând validarea susținerii. Apoi o echipă de femei testeri l-a testat în timpul unei ședințe de bodybuilding în sală (test de utilizare protocolară) pentru a confirma libertatea de mișcare și confortul în timpul practicii sportive. De asemenea, l-au testat pe termen lung, timp de 6 luni.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri