DOMYOS

Bustieră bretele încrucișate Fitness Susținere redusă Negru

8999 RON
Fii prima persoană care scrie o opinie!
Ref. : 8818099

Produs conceput pentru sporturi cu impact redus. Asigură susținere redusă a pieptului.

Bustieră cu bretele încrucișate la spate, pentru libertate de mișcare. Umeri deschiși și orificii mari sub brațe.

Culoare: smoked black

 • XS undefined
 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Susținere bust

  Susținere redusă, nivel 1 adaptat sporturilor cu impact mic (yoga, pilates etc.)

  Libertate de mișcare

  Bretele încrucișate, pentru eliberarea umerilor și deschideri mari pentru brațe.

  Respirabilitate

  Spate liber pentru respirabilitate optimă în timpul exercițiilor fizice.

  Informații tehnice

  Pentru ce activitate pot folosi bustiera?

  Susținere validată la nivelul 1. Adaptată pentru sporturile cu impact mic: bodybuilding, yoga, pilates, mers, golf etc.

  Ajută la practicarea sportului

  Detaliile necesare pentru un produs ce oferă libertate de mișcare.
  Bretele încrucișate la spate, pentru a elibera zona umerilor, prin urmare, și brațele. Astfel bustiera asigură respirabilitate în timpul efortului, iar transpirația este evacuată mai rapid. Deschiderile mari sub brațe oferă confort și libertate de mișcare.

  Croială

  Bustieră ce scoate în evidență trăsăturile feminine în timpul practicării sportului. Poate fi purtată singură. Bureți detașabili. Gulerul în V pune în valoare pieptul. Poate fi asortată cu colanți.

  Element esențial al echipamentului de sport

  În timpul sportului, sânii au nevoie de o susținere diferită față de cea necesară pentru activitățile din viața de zi cu zi. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcție de intensitate. Bustiera de sport asigură susținerea necesară în timpul activităților sportive. Protejează de impact, de dureri și de lăsarea sânilor.

  Susținere redusă, medie sau mare?

  În timpul practicii sportive, pielea și ligamentele de la piept se întind. Fără susținerea suficientă, există riscul de a resimți dureri și o lăsare prematură a sânilor. Un nivel de susținere prea mare poate dăuna pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului. Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.

  Niveluri de susținere la bustierele DOMYOS

  Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Am conceput bustiere cu 3 niveluri de susținere, în funcție de nevoile sportului: 1 - susținere redusă, 3 - susţinere medie, 5 - susținere mare.

  3 niveluri de susținere, adaptate pentru diverse sporturi

  Susținerea bustierei trebuie să fie adaptată sportului practicat. Gama noastră conține 3 niveluri:
  - Nivelul 1: susținere redusă (pilates, stretching, tonifiere musculară) pentru activităţi uşoare;
  - Nivelul 3: Susţinere medie, pentru activităţi moderate, nerepetitive (fitness dans, cardio);
  - Nivelul 5: susținere mare, pentru activitățile cu intensitate mare (hiit, alergare, tenis, sporturi de echipă, echitație).

  Cum să aleg mărimea potrivită?

  Mărimea bustierei trebuie adaptată în funcție de conformația și de susținerea necesară. Folosește ghidul online de lângă meniul de mărimi.

  Cum sunt concepute bustierele Decathlon?

  Bustierele Decathlon sunt create de echipa noastră de pasionați, pentru îmbunătățirea confortului și evitarea problemelor de sănătate. Nu utilizăm armături (există riscul de rănire sau comprimare a ganglionilor), reducem numărul de cusături (există riscul de iritare), utilizăm materiale ce permit evacuarea transpirației (acest criteriu are rol asupra confortului și reduce considerabil riscul iritațiilor).

  Recomandări de întreținere

  Rezistă la spălări repetate. Recomandăm spălarea la maximum 30°, într-un săculeț de rufe (ref. 8505236).
  Optează pentru detergent lichid și evită balsamul de rufe. Acesta ar putea deteriora proprietățile de respirabilitate ale produsului. A nu se usca automat.

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Exterior - Material principal 48% Poliester, 43% Poliamidă, 9% Elastan Căptușeală frontală 66% Poliester, 21% Poliamidă, 13% Elastan Material reiat 55% Poliester, 27% Elastan, 18% Poliamidă

  TESTE

  Susţinere: susținerea este testată și aprobată de persoane care efectuează teste în laboratorul DECATHLON, folosind măsurători de deplasare a sânilor. Fiecare mărime este testată individual.
  Evacuarea transpiraţiei: testul este efectuat pe fiecare material în parte, în laborator, pentru a verifica absorbția și evacuarea traspirației de la interior la exterior.
  Spălare: testele de spălare și uscare garantează rezistența în timp a formei și culorii.

  Aprobat de

  Produs testat în laboratorul DECATHLON, pentru a valida susținerea. Apoi a fost testat de un grup de practicante în timpul antrenamentelor de bodybuilding în sală (teste de utilizare protocolară), pentru a confirma libertatea de mișcare și confortul din timpul practicii sportive. Apoi a urmat testul de rezistență în timp, pe o perioadă de 6 luni.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri