DOMYOS

Bustieră 100 Fitness cardio susținere redusă Negru

3499 RON
Ref. : 8484547

Produs conceput pentru antrenamentele de fitness cu impact redus: yoga, stretching, pilates, întărirea musculaturii.

Am ales material din poliester, pentru un maximum de confort. Material subțire, ce evacuează transpiraţia. Design sportiv, ideal pentru exerciții de fitness cardio!

Culoare: Negru

 • XS Produs indisponibil online momentan
 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Susținere bust

  Ușoară: reduce cu 16% mișcările bustului* (activități cu impact mic).

  Respirabilitate

  Material respirant care ajută la evacuarea rapidă a transpirației.

  Informații tehnice

  Puteți adăuga bureți din spumă

  Bustieră cu cupe flexibile, fără bureți. Puteți adăuga bureți din spumă, datorită orificiilor speciale.

  Bustieră confortbailă adaptată pentru activități sportive cu impact redus.

  Bustieră adaptată pentru a practica activitățile sportive cu impact scăzut* precum stretching, gimnastică ușoară sau pilates. Susținere adaptată pentru bustul mic. Puteți adăuga bureți din spumă, datorită orificiilor speciale. *reduce cu 16% șocurile, comparativ cu sutienul obișnuit, ce rezistă la impacturi mici.

  Element esențial al echipamentului de sport.

  În timpul activității sportive, sânii au nevoie de mai multă susținere decât în viața de zi cu zi. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate. Bustiera asigură susținerea și confortul necesar pentru activitatea sportivă. Reține presiunea impactului, prevenind durerile sau accidentările.

  Adaptați suținerea: nici prea puternică, nici prea redusă.

  În timpul practicii sportive, pielea și ligamentele de la piept se întind. Fără susținere suficientă, există riscul de a resimți dureri și o lăsare prematură a sânilor. Un nivel de susținere prea mare poate dăuna pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului. Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.

  3 niveluri de susținere în funcție de practica sportivă

  Noi am conceput bustiere cu 3 nivele de susținere diferite în funcție de sportul pe care îl practicați: - susținere scăzută pentru activitățile ce au impact redus asupra pieptului (Pilates, stretching); susținere medie pentru activitățile sportive repetitive (fitness dans, cardio-training…) ; susținere mare pentru activitățile sportive intense (step, sărituri pe trambulină).

  Cum se alege mărimea potrivită a bustierei?

  Mărimea potrivită asigură susținere și confort. Pentru a alege mărimea potrivită, luați un centimetru și măsurați-vă în jurul pieptului (fără să purtați sutien):
  * Așezați-vă în fața oglinzii. * Țineți centimetrul în poziție orizontală, la baza omoplaților. * Înconjurați-vă pieptul cu centimetrul. Apoi, fără să strângeți, notați măsura. consultați tabelul de corespondență pentru a vă identifica mărimea.

  Cum sunt concepute bustierele DOMYOS?

  Bustierele sunt create de echipa noastră de sportivi pentru a optimiza confortul și pentru a evita problemele de sănătate. Noi optăm pentru materialele ce permit evacuarea transpirației și asigură confort, reducând riscul de iritație.

  Cum sunt testate bustierele DOMYOS?

  Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului. Sunt evaluate pe o scară de la 1 la 5: 1 pentru susținere redusă, 3 pentru susținere medie și 5 pentru susținere mare. *Bustierele de fitness DOMYOS garantează scăderea accelerării mișcărilor pieptului, cu 10% minimum (pentru nivelul 1) până la 50% (pentru nivelul 5), față de un sutien clasic.

  Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

  Design modern. Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Este testată rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de evacuare a transpirației. Apoi, produsele sunt testate de utilizatori în timpul exercițiilor. Specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 84% Poliester, 16% Elastan Căptuşeală 90% Poliester, 10% Elastan Material spate 82% Poliester, 18% Elastan

  TESTE

  Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern, pentru a confirma calitatea produsului. Recomandăm să îndepărtați bureții din spumă atunci când spălați bustiera. Recomandăm spălarea lor separată într-un săculeț prezăzut pentru acest lucru.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri