Botoşi Surf 500 Neopren 3 mm Negru

8999 LEI
Cod produs: 8403244

Produs conceput pentru surf și bodyboard în apă rece, sesiuni mai mici de 2 ore.

Flexibilitate, sensibilitate și căldură! Talpă subţire pentru un bun contact cu placa.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Aderență

Aderență

Talpă din cauciuc, antiderapantă. Botoși rezistenți.

Sensibilitate

Sensibilitate

Talpă subţire, pentru un bun contact cu placa.

Stabilitate

Stabilitate

Bandă din silicon, pentru stabilitate bună.

Etanşeitate

Etanşeitate

Cusături lipite. Bază preformată.

Informații tehnice

Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilot termice. Fiecare tip de temperatură are panoplia sa.

Cea mai multă căldură corporală se pierde pe la extremităţi.
Accesorii recomandate:
-în apă caldă şi temperată (>17°C) => încălţăminte joasă din neopren. - în apă rece (12 - 17°C) : încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă rece (7 - 12°C): Găsiţi produsele disponibile pe siteul decathlon.ro

Alegerea corectă a botoșilor

Primul criteriu de alegere este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi de perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde cu cea recomandată. Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

Alegerea corectă a dimensiunii.

Cizmulițele și botoșii trebuie să fie mulați pentru a garanta confortul termic. În timpul probeo pe uscat, produsul dă impresia că este foarte strâmt. Alegeți cizmulițe și botoși mulați, pentru a garanta susținere și a evita pătrunderea apei.

Materiale

Materialul din neopren asigură izolare termică foarte bună. Neoprenul este dublat cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 3 mm.
Neoprenul este realizat din spumă de elastomer cu proprietăți izolatoare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

Îmbinare etanșă

Cusăturile sunt lipite pentru a garanta etanșeitate și rezistență.
Cusătura este "oarbă" : firul nu pătrunde în întregime în material, ceea ce împiedică pătrunderea apei. Absența firului din interior reduce iritațiile. Zone interioare de confort și întărituri sunt poziționate în zonele sensibile.

Botoși sporturi nautice multiple

Ideali pentru surf,
Produs compatibil cu alte sporturi acvatice precum: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

Alegeţi produsul potrivit!

Modelele sunt împărţite în funcţie de temperatura apei.Ape calde, ape temperate, ape reci. Concepuți pentru a răspunde exigențelor practicanților de surfing. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle). Găsiţi ansamblul ofertei de costume pentru surf pe decathlon.ro.

Ce este marca OLAIAN?

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, când dezvoltăm un produs îl testăm direct în condiţii reale de practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 74% Neopren, 26% Poliester Talpă din 100% Rubber - Styrene Butadiene Rubber (SBR) - Latex Interior din 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare, pentru a prelungi durata de viață a neoprenului. A nu se spăla automat.

Restricții de utilizare

Temperatura apei între 12° şi 17°C.

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator, pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri