Botoşi Surf 500 Neopren 3 mm Negru

14999 LEI
8403244

Produs conceput pentru surf și bodyboard în apă rece, sesiuni mai mici de 2 ore.

Botoși surfing din neopren de 3 mm, pentru confort și căldură în apa rece. Talpă subţire, pentru un bun contact cu placa.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Sensibilitate

Talpă subţire, pentru un bun contact cu placa.

Aderență

Talpă din cauciuc, antiderapantă. Botoși rezistenți.

Stabilitate

Bandă din silicon, pentru stabilitate bună.

Etanşeitate

Cusături lipite. Bază preformată.

Informații tehnice

Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are gama sa

Când sunteți în apă, cea mai mare cantitate de căldură se pierde prin extremitățile corpului (picioare, mâini, cap).
Accesorii recomandate:
-în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă foarte rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mănuși, cagulă și top. Găsiţi produsele disponibile pe site-ul decathlon.ro

Alegerea corectă a botoșilor

Primul criteriu de alegere este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi de perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

Alegerea corectă a mărimii

Cizmulițele și botoșii trebuie să fie mulați pentru a garanta confortul termic. În timpul probei pe uscat, este normal ca produsul să pară foarte strâmt. Alegeți cizmulițe și botoși mulați, pentru a garanta susținere și a evita pătrunderea apei.

Materiale

Botoșii de surf de 3 mm sunt realizați din neopren pentru a garanta confort termic în timpul practicii.Neoprenul este căptușit cu material sintetic, pentru a rezista la abraziune. Densitatea neoprenului: 3 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer cu proprietăți izolatoare.Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

Îmbinare etanșă

Cusăturile sunt cusute și lipite, pentru a garanta etanșeitatea și rezistența.
Cusătura se numește "oarbă": firul nu pătrunde în întregime în material, ceea ce împiedică pătrunderea apei. Absența firului din interior reduce iritațiile. Patch-uri interioare pentru confort sunt poziționate în zonele sensibile.

Botoși multiple sporturi nautice

Concepuți pentru a răspunde exigențelor practicanților de surfing.
Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).

Alegeţi produsul potrivit!

Modelele sunt împărţite în funcţie de temperatura apei: ape calde, ape temperate, ape reci. Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).Descoperiți oferta noastră de produse pentru surf pe decathlon.ro.

Ce este marca OLAIAN?

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, dezvoltăm un produs, apoi mergem să îl testăm direct în condiţii reale de practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 74% Rubber - Chloropren (CR), 26% Polietilenă tereftalată Talpă din 100% Rubber - Styrene Butadiene Rubber (SBR) - Latex Interior din 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare, pentru a prelungi durata de viață a neoprenului. A nu se spăla automat.

Restricții de utilizare

Temperatura apei între 12° şi 17°C.

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri