Mesajul responsabilului de produs
Asigură confort, echilibru şi utilizare uşoară.Îmbunătățirile realizate de noi după sezonul 2017-2018 sunt: -închidere rapidă la nivelul gleznei și arici la nivelul tibiei, pentru susținere mai bună și eliminarea jocului între tibie și limbă. - gheată interioară ușoară, pentru confort și susținere. - talpă din EVA, 80 % aer, foarte lejeră, amortizantă și izolantă, care asigură protecție împotriva frigului.
Sistem de strângere Fast Lock - 2 zone.
Sistemul de strângere a fost conceput în urma părerii lăsate de unul fintre monitorii/partenerii noștri tehnici: "Șireturile clasice trebuie oprite cu ajutorul unor noduri. De cele mai multe ori, încep cursurile cu clienții mei legând corespunzător șireturile."1. Închidere rapidă, la nivelul gleznei și susținere. 2.
Bandă cu arici la nivelul tibiei, pentru eliminarea jocului între tibie și limbă.
Flex/rigiditate
Flexul flexibil a fost alegerea noastră. Acesta asigură confort în timpul utilizării, reduce oboseala fizică și vă permite să profitaţi din plin de ziua petrecută pe pârtie.Ajută utilizatorul începător să își găsească poziția potrivită pe snowboard: glezne flexionate, pentru a nu avea gambele rigide.
Gambele trebuie flexionate atunci când utilizaţi placa de snowboard. Nu este potrivită inițierea cu o pereche prea rigidă.
Susţinere călcâi: gheată interioară nivelul 13.
Susţinerea călcâiului este esenţială pentru manevrabilitate pe zăpadă. Gheata interioară nivel 1 dispune de 4 concepte :
1. gheată termoformabilă la domiciliu.
2. elemente spumă "Confort Heel Pad"
3. strângere gheată interioară "3 puncte"
4. legătură între gheata interioară și boots "Hook & Loop Link"
1. Termoformare autonomă.
Termoformarea se poate realiza doar într-un cuptor electric de 56 x 60 x 56 cm. A nu se realiza într-un cuptor pe gaz.
1. Termoformare autonomă
1. Încălziți cuptorul la 80 °C.
2. Îndepărtaţi gheata interioară şi aşezaţi-o pe o tavă, pe o hârtie de copt. 3. Aşteptaţi 15 minute
4. Reintroduceți branțurile, apoi, cu o pereche de șosete de schi sau snowboard, introduceți gheata interioară în picioare și strângeți după preferințe. 5. Încălțați bootsii și strângeți-i bine.
5. Aşteptaţi 15 minute, nemişcat. Se poate relua procesul. Folosiți doar un cuptor electric 56x60x56 cm.
2. Spumă la nivelul maleolei Confort Heel Pad
Spumă la nivelul maleolei pentru umplerea golurilor anatomice deasupra şi în spatele maleolei, pentru oprirea călcâiului.
Gheata nivelul 1 dispune de spumă cu grosimea de 10 mm.
Asigură susținere la călcâi. La viteză mai mare se consumă mai multă energie, de aceea este necesară mai multă susținere. Spuma Confort Foam îndeplinește această nevoie, asigurând confort maxim.
3. Concept de strângere în 3 puncte.
Închiderea în 3 puncte (în loc de 4 puncte) asigură 2 avantaje:
- susținere: blochează călcâiul, reduce frecarea cu șireturile şi transmite susținere maximă la nivelul gleznei. -căldură: lipsa celui de-al 4-lea punct de strângere la nivelul feței asigură circulația sângelui până la degete. Astfel, temperatura degetelor rămâne normală.
4. Legătură între gheata interioară şi boot Hook & Loop Link Wide
Dispun de benzi cu arici între bootsi şi gheata interioară.De ce? Limitează alunecările ghetei interioare spre interiorul boots-ilor. Asigură manevrare eficientă a snowboardului. Dacă gheata interioară se mişcă, nu vom mai avea un control bun al plăcii.
Branț
Talpa interioară este plată. Asigură confort şi izolare termică. Pentru o bună aşezare a piciorului: - cumpăraţi un branț preformat la nivelul boltei plantare şi a călcâiului - cumpăraţi un branț termoformabil.Acesta este cea mai performantă soluţie.
Talpă: aderenţă, amortizare şi izolare termică.
Noua talpă Ultralight este formată exclusiv din spumă EVA.Spuma EVA este un material ușor, format din 80 % aer. Rezistă la abraziune, păstrându-și proprietățile de amortizare. Asigură protecție optimă împotriva frigului. În plus, am introdus crampoane mari, pentru a asigura aderență bună. Fiind depărtate unele de celelalte, acestea asigură evacuare ușoară a zăpezii.
Alegerea mărimii
1. Încălțați bootsii.
2.Strângeți bootsii.
3. Ridicați-vă în picioare.
4. Verificați dacă simțiți presiune la nivelul vârfului degetelor.
5. Flexionați picioarele, sprijinindu-vă spre față.