OLAIAN

Bodyboard BODYATU mânere Camuflaj Copii

8999 RON
Ref. : 8485938

Ideal pentru inițierea în bodyboarding!Bluză sau shorty obligatoriu.

Produs conceput pentru bodyboarding (nivel începător), în apă până la nivelul taliei.Se folosește fără labe de înot, în apă până la nivelul taliei.

Culoare: Turcoaz / ROŞU / Turcoaz

XS 10
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  Pentru copii între 15-25Kg (4-8 ani).Se folosește în apă până la nivelul taliei, fără labe de înot.

  Prindere ergonomică

  2 mânere în față.Leash inclus.Propulsie prin împingerea picioarelor pe sol.

  Calitatea alunecării

  Nucleu din polistiren învelit cu material textil. Pentru valuri peste 50 cm.

  Imagini

  Bodyboard BODYATU mânere Camuflaj Copii
  Bodyboard BODYATU mânere Camuflaj Copii

  Informații tehnice

  Intuitivă și educativă

  Pentru o practică mai ușoară, lucrăm să facem produsele cât mai intuitive posibil și să integrăm elemente de pedagogie.De aceea, acest bodyboard este prevăzut cu mânere poziționate atent, care îți vor permite să te așezi spontan în poziția corectă.

  Cum să alegi mărimea unui bodyboard ?

  Mărimea bodyboard-ului inflențează direct stabilitatea și maniabilitatea. Este necesar ca acesta sî fie adaptat la greutatea utilizatorului. Destinat copiilor cu greutatea cuprinsă între 15 și 25 Kg, copii cu vârsta între 4 și 8 ani.
  O placă bodyboard prea mică nu va pluti suficient în valuri. O placă bodyboard prea mare va fi mai greu de manevrat. Consultați tabelul cu mărimi.

  Realizăm produsele bodyboard în funcţie de 4 niveluri de practică.acest produs este destinat începătorilor.

  - Familiarizare: apă până la nivelul buricului, fără labe de înot, valuri <50cm, propulsie cu picioarele pe sol. Prioritate la descoperirea primelor senzații (plăci bodyboard cu mânere). -Nivel începător: viraje uşoare în valuri <1m, propulsie cu labele de înot. Prioritate are învăţarea sportului. -Nivel mediu: valuri de până la 1,50m, viteză mai mare şi practicarea de trick-uri (360°, El Rollo). - Nivel avansat:toate tipurile de valuri, stăpânirea de trick-uri, chiar în aer: ARS, 360°, tub etc.

  Sfaturi utilizare

  Bodyboard-ul se utilizează în poziție alungită. Este important să purtați o bluză ANTI-UV sau un combinezon din neopren, pentru a evita iritațiile de la nivelul abdomenului și brațelor.

  Cum să prinzi un val?

  Conceput pentru o utilizare la malul mării, în apă până sub talie. Când trece un val mic (<50cm), copilul împinge picioarele înspre plajă și se pune pe burtă pe bodyboard, cu mâinile pe mânere, brațele pliate și picioarele întinse, în spate. Utilizarea labelor de înot nu este necesară.

  Comportament și siguranță

  Atenţie ! Există riscul de accidentare, din cauza caracteristicilor funcționale ale produsului. Părți mici-Pericol de înghițire. A se utiliza doar în apă, acolo unde copilul poate sta singur în picioare şi doar sub supravegherea unui adult.Atenție sporită în caz de vânt/ curenți. Echipamentul de siguranță, asemenea vestei de flotabilitate sau aripioarelor este recomandat. A nu se utiliza de către copiii sub 3 ani.

  Dimensiuni

  80 x 46 x 5 cm. 550 g.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Parte principală 100% Spumă din polipropilenă Parte inferioară - Material principal 100% Polipropilenă Parte superioară - Material principal 100% Polietilenă tereftalată

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A nu se expune la căldură puternică. A se clăti și usca după utilizare.

  Restricții de utilizare

  Nu este adaptată pentru copii < 3 ani și >10 ani. Valuri <50cm.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri