QUECHUA

Bocanci Mid Impermeabili Drumeție la munte MH120 Mărimi 28-34 Turcoaz Copii

12999 RON
Ref. : 8546014

Produs conceput pentru drumeție, pe vreme uscată sau ploioasă. Mărimi disponibile: 28-34.

Plănuiți o drumeție vara aceasta? Aceasta este încălțămintea perfectă, fiind ușoară și aderentă!

Culoare: Gri furtună / Verde turcoaz

 • 28 Produs indisponibil online momentan
 • 29 Produs indisponibil online momentan
 • 30 undefined
 • 31 undefined
 • 32 undefined
 • 33 Produs indisponibil online momentan
 • 34 undefined
+ 129 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Impermeabilitate

  Membrană impermeabilă testată în uz sau în laborator.

  Tracțiune

  Forma și adâncimea crampoanelor (3 mm) asigură aderență optimă.

  Lejeritate

  Cântăresc 210 g x 2 la mărimea 31.

  Utilizare

  Încălțare ușoară, datorită benzilor cu arici.

  Amortizare

  Sistem de amortizare exclusiv. Confort și rezistență bună în timp.

  Durabilitate

  Zone de flexiune și margini lipite întărite.

  Informații tehnice

  Talpă aderentă

  Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru a valida testele, am evaluat calitățile tălpii pe trasee montane de km, folosind un grup de practicanți.

  Test impermeabilitate

  Testată în laborator şi pe teren, garantează impermeabilitate şi respirabilitate optime. Mai întâi, încălţămintea este scufundată în apă, cu aer sub presiune în interior, pentru a verifica dacă apar bule la suprafaţa încălţămintei.Apoi, încălţămintea este introdusă pe jumătate în apă, având în interior un braţ mecanic pentru a simula mersul. Astfel, se verifică dacă încălţămintea rămâne uscată. Acest model a fost testat pe o distanță de 4 km în toate condițiile pe care le-am menționat mai sus.

  Prelungirea impermeabilității

  Impermeabilitatea este pusă la îndoială prin pătrunderea apei prin partea superioară.Se recomandă purtarea unor parazăpezi impermeabile care nu vor permite pătrunderea apei, a pietricelelor sau a nisipului. Se recomandă utilizarea de câteva ori pe an a unui spray reimpermeabilizant pentru a proteja de pete şi de pătrunderea apei.

  Ce mărime trebuie să aleg?

  Pentru drumeție, nu ezitați să luați o mărime cu un număr mai mare decât cea obișnuită. Acest lucru garantează un confort optim în timpul coborârii și evitarea lovirii degetelor de vârful încălțămintei. Recomandări: menține unghiile scurte și, înainte de coborâre, verifică ca benzile cu arici sau șireturile să fie bine strânse, pentru a evita alunecarea.

  Recomandări de achiziţionare

  Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Verificați dacă vă deranjează la călcâi sau la vârf. orientarea vârfului şi călcâiului în coborâre. Evitaţi orice punct de compresie în momentul probării. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului. Dacă veți comanda online, vă puteți orienta pentru alegerea corectă a mărimii folosind pedimetrul printabil: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

  Branț detașabil

  Branț interior detașabil, pentru uscare mai rapidă. Acesta poate fi înlocuit de un branț ortopedic.

  Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Talpă din 100% Stiren Butadienă Stiren Exterior din 55% Poliuretan, 45% Poliester Interior din 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

  TESTE

  Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii: Studiul conformației (datorită analizei 3D);
  Științele mișcării;
  Confort termic (cu cele 4 camere climatice);
  Științele comportamentale și senzoriale.

  Aprobat de

  Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
  Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un grup de copii au testat produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri