QUECHUA

Bocanci Mid Impermeabili Drumeție la munte Crossrock Mărimi 28-34 Albastru Copii

16999 RON
Ref. : 8560928

Produs conceput pentru drumeție la munte, pe orice tip de teren. Mărimi disponibile 35-38.

Încălțămintea Crossrock rezistă la toate activitățile copilului. Asigură confort.

Culoare: Bleumarin / Bleumarin

 • 28 undefined
 • 29 undefined
 • 30 undefined
 • 31 undefined
 • 32 undefined
 • 33 undefined
 • 34 undefined
+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Impermeabilitate

  Membrană impermeabilă testată în uz sau în laborator.

  Tracțiune

  Talpă din cauciuc, ce oferă aderenţă bună şi rezistenţă în timp.

  Durabilitate

  Talpă groasă şi faţă cu elemente de întărire.

  Amortizare

  Talpă intermediară EVA, integral.

  Imagini

  Bocanci Mid Impermeabili Drumeție la munte Crossrock Mărimi 28-34 Albastru Copii
  Bocanci Mid Impermeabili Drumeție la munte Crossrock Mărimi 28-34 Albastru Copii

  Informații tehnice

  Talpă aderentă

  Aderența tălpilor noastre este certificată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru a valida testele, am evaluat calitățile tălpii pe trasee montane, cu ajutorul unui grup de practicanți.

  Ce mărime să aleg?

  Pentru drumeție, nu ezitați să luați o mărime cu un număr mai mare decât cea obișnuită. Acest lucru garantează un confort optim în timpul coborârii și evitarea lovirii degetelor de vârful încălțămintei. Recomandări: menține unghiile scurte și, înainte de coborâre, verifică ca benzile cu arici sau șireturile să fie bine strânse, pentru a evita alunecarea.

  Recomandări de achiziţionare

  Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Verificați dacă vă deranjează la călcâi sau la vârf. orientarea vârfului şi călcâiului în coborâre. Evitaţi orice punct de compresie în momentul probării. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului. Dacă veți comanda online, vă puteți orienta pentru alegerea corectă a mărimii folosind pedimetrul printabil: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

  Test de impermeabilitate

  Testată în laborator şi pe teren, garantează impermeabilitate şi respirabilitate optime. Mai întâi, încălţămintea este scufundată în apă, cu aer sub presiune în interior, pentru a verifica dacă apar bule la suprafaţa încălţămintei.Apoi, încălţămintea este introdusă pe jumătate în apă, având în interior un braţ mecanic pentru a simula mersul. Astfel, se verifică dacă încălţămintea rămâne uscată. Pentru acest model, testul a durat cât ehivalentul a 8km în condițiile precizate mai sus.

  Prelungirea impermeabilităţii

  Impermeabilitatea este pusă la îndoială prin pătrunderea apei prin partea superioară.Pentru a păstra pielea picioarelor uscată cât mai mult timp, este recomandată utilizarea parazăpezilor impermeabile, care protejează partea de sus a bocancilor de infiltrarea apei, a pietrelor sau a nisipului. Vă recomandăm să reînnoiți tratamentul hidrofob al bocancilor de mai multe ori pe an, folosind spray-ul de reimpermeabilizare.

  Branț detașabil

  Branț interior detașabil, pentru uscare mai rapidă. Acesta poate fi înlocuit de un branț ortopedic.

  Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Exterior din 50% Poliuretan, 50% Poliester Talpă din 70% Cauciuc butadienic, 30% Acetat de etilen vinil Interior din 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat.

  TESTE

  Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii: Studiul conformației (datorită analizei 3D);
  Științele mișcării;
  Confort termic (cu cele 4 camere climatice);
  Științele comportamentale și senzoriale.

  Aprobat de

  Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
  Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un grup de copii au testat produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri