SOLOGNAC

Bocanci impermeabili CROSSHUNT500 UTMOSPHERIC Maro Activități sportive în natură

44999 RON
Ref. : 8852149

Produs conceput pentru activități sportive în natură, practicare consecventă, pe terenuri accidentate, cu puțină vegetație agresivă. Material impermeabil.

Inovație impermeabilă UTMOSPHERIC : de două ori mai rezistentă la ploaie!Ușori și rezistenți, acești bocanci se adaptează oricărui teren, chiar și celui puțin accidentat.

 • 39 undefined
 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 Produs indisponibil online momentan
 • 43 undefined
 • 44 Produs indisponibil online momentan
 • 45 undefined
 • 46 undefined
 • 47 undefined
+ 449 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Impermeabilitate

  INNOVATION UTMO:Membrană impermeabilă fără cusături, de 2 ori mai impermeabilă

  Rezistenţă la vegetaţia sălbatică

  Pielea și elementul de protecție pentru pietre asigură protecție.

  Susținere picior

  Șireturi, talpă flexibilă, parte superioară 5 inch, teren puțin accidentat.

  Tracțiune

  O talpă cu crampoane mari, adaptată terenului noroios

  Confort

  Branț din spumă poliuretanică, pentru un confort optim.

  Greutate

  Vei merge cu ușurință: 680g pentru mărimea 43.

  Informații tehnice

  INOVAȚIE în materie de impermeabilitate

  Impermeabilitatea este asigurată de membrana subțire aflată dedesubtul stratului de piele. De obicei, această membrană are o cusătură pentru a o adapta la forma piciorului, acoperită de o bandă de etanșare.
  Însă pe măsură ce mergi, această bandă se dezlipește și încălțămintea absoarbe apă.
  Inginerii noștri au pus la punct o membrană revoluționară, fără cusături, pentru o durabilitate mai mare a impermeabilității, chiar și la peste 24 de ore de la scufundarea în apă.

  Rezistenţă

  Mereu ne-a plăcut încălțămintea care nu se uzează după trei purtări, nu-i așa? Cu un exterior de 1,8 mm grosime, din piele, bocancii sunt prevăzuți cu materiale durabile și nu se uzează în timp. Partea inferioară (vârful, călcâiul, părțile laterale) sunt acoperite cu un material sintetic ce protejează împotriva pietrelor și rezistă la orice tip de vegetație. Talpa exterioară din material dublu și crampoanele rezistă la abraziune. Fără îndoială: această încălțăminte te va însoți multă vreme!

  Confort

  Confortul este primordial și, de aceea, echipele noastre au fost foarte atente la acest aspect. Branțul turnat îmbracă forma piciorului. Materialele oferă impermeabilitate și respirabilitate. Decupajul încălțămintei este gândit pentru a limita punctele de disconfort și pentru a face mersul și plimbarea mai ușoare și lejere. Există o mulțime de lucruri cu care să-ți faci picioarele fericite!

  Susţinere

  Entorse sau articulații dureroase? Această încălțăminte este formată dintr-un exterior semi-înalt și un sistem întărit de închidere, cu șireturi. Piciorul este susținut, pentru a evolua pe orice tip de teren, în siguranță. Încălțămintea este, de asemenea, prevăzută cu întărituri pe talpă. Astfel, bolta plantară este ferm susținută: mergeți limitând efortul piciorului și câștigând stabilitate. Gleznă susținută, articulații protejate!

  Întreținere

  Sunt foarte ușor de întreținut. Se spală cu apă și săpun. Nu utilizați cremă grasă și nici produse cu detergent. La nevoie, după uscarea completă, se poate utiliza un spray pentru impermeabilitate pentru a reactiva hidrofobia. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură, pentru a păstra flexibilitatea pielii. Evită soba sau caloriferele.

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Parte superioară din 70% Piele bovine, 30% Poliester Talpă din 50% Poliuretan, 50% Cauciuc sintetic Interior din 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat și curat. A se usca înainte de depozitare.

  Restricții de utilizare

  Nu este adaptată pentru vânătoarea cu gonaci.

  TESTE

  Modelele Solognac sunt testate timp de mai multe luni, de către utilizatori externi Decathlon. Exigența lor ne permite să ne îmbunătățim modelele.
  În paralel, efectuăm teste și în laborator.

  Aprobat de

  Fabrice : administrator al unui domeniu privat de vânătoare.
  "Folosesc această încălțăminte de mai multe luni, timp de 8 ore pe zi. Sunt încântat de confortul pe care îl oferă și de rezistența lor. Sunt foarte pretențios la capitolul încălțăminte, pentru că am nevoie de confort. Acest model vă va fi, cu siguranță, pe plac".

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri