Bluză schi 500 Negru Copii

4499 LEI
8616198

Produs conceput pentru schi. Asigură un echilibru bun între căldură și respirabilitate.

Echilibru între căldură și evacuarea transpirației. Inserţie foarte respirantă la spate, ce face acest produs ideal pentru o lungă zi de schi.

Culoare:

Negru

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 44 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Material ușor respirant și ventilare în partea din spate.

Căldură

Medie: material din poliester pieptănat.

ECODESIGN

Produs compus din 80% poliester reciclat.

Informații tehnice

Croială

Croială clasică dreptă, care se adaptează tuturor conformațiilor.

Poliesterul

Poliesterul este materialul cel mai utilizat pentru confecționarea articolelor de bază, datorită greutății reduse și rezistenței acestuia. Acesta evacuează transpirația, dar se usucă mai lent

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic pe pârtie, respectați regula celor 3 straturi: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Impactul produsului asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cel mai bun efect asupra mediului, prin comparație cu alte produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri).

Reparație produs

Acest produs poate fi reparat (de exemplu, cusăturile, fermoarele).Indiferent dacă este vorba de aderență, cusături etc. Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit.
Dacă totuși nu putem să reparăm produsul tău (defect de producție), poți să îl schimbi sau poți să primești banii înapoi.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 91% Polietilenă tereftalată, 9% Elastan Material intercalat 88% Polietilenă tereftalată, 12% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de depozitare.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii de utilizare reale (pe zăpadă, în frig, în zăpadă afânată, etc.). Echipele de producţie se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
4,18 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre