OLAIAN

Bluză anti-UV surf Bărbați

18999 RON
Fii prima persoană care scrie o opinie!
Ref. : 8751679

Produs conceput pentru surf în ape calde, timp de mai puțin de 2 ore.

Protejează de soare chiar și în apă. Cele 4 elemente de protecție asigură confort.

Culoare: Negru / Prună

 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
+ 189 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protecție solară

  Material textil UPF50+. Protejează chiar și udă. Protecție min. UV>95%.

  Confortul utilizatorului

  4 protecții, în zona coastelor și pe piept.

  Reducerea frecărilor

  Croială mulată, fără cusături sub brațe. Sesiuni de aproximativ 2 ore.

  Viteza de uscare

  Materialul din poliester se usucă rapid.

  Informații tehnice

  Alegerea mărimii potrivite. Partea 1

  Toate tricourile noastre anti-UV sunt UPF50+, adică au un nivel maxim de protecţie solară.
  Alegerea se va face în funcţie de lungimea mânecilor, apoi în funcţie de tipul de solicitări în timpul practicii. Gamă concepută special pentru surf.
  Alegerea corectă se face în funcţie de durata sesiunii: 1 oră, 2 ore, 3 ore.

  Alegerea mărimii potrivite. Partea 2: În funcţie de durata sesiunii.

  1 oră: Practicare ocazională. Puteți alege între o croială largă (ce asigură o utilizare ușoară când tricoul este uscat) sau mulată (ce asigură o utilizare ușoară când tricoul este ud). Se poate prinde de şort pentru stabilitate. 2 ore: Practicare consecventă.Confortul tricoului atunci când este ud este accentuat, datorită lipsei cusăturilor sub brațe şi sistemului de strângere care asigură stabilitate. 3 ore: Practicare intensivă. Confort termic, pentru mai mult timp petrecut în apă.

  Confort

  Protecțiile situate în zona coastelor și pe piept asigură confort în timpul practicării.

  Protejează și când este ud!

  UPF este un indice standard de protecţie solară (Ultra Violet Protection Factor), care respectă normele la nivel internațional. Acesta desemnează indicele de protecţie textilă şi, mai exact, proporția de transmitere a razelor UV. Pentru a corespunde normelor, acesta trebuie să blocheze 95% din razele UV. UPF 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.

  Prevenirea iritaţiilor

  Protejează de răni sau iritaţii ce pot apărea în contactul cu placa de surfing sau de bodyboard. Croială special concepută pentru a reduce iritațiile cauzate de mișcările de vâslire la surf.Dacă utilizarea durează mai puţin de 2 ore, nu apar iritaţii.

  Tricou anti UV, pentru mai multe sporturi nautice.

  Articolele noastre de protecție UV sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, precum: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

  Protecție împotriva soarelui

  Deși acest produs asigură protecție împotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, căldura, ora din zi, trebuie luate în considerare.Purtarea acestui echipament trebuie completată de un comportament potrivit anotimpului: purtarea ochelarilor de soare, pălărie sau șapcă, aplicarea în mod consecvent a unei creme solare, hidratarea în mod consecvent, etc.

  Protecţie solară în timpul practicării de surf

  https://sfaturi.decathlon.ro/

  Ce înseamnă UPF 50 +?

  UPF este un indice standard de protecţie solară (Ultra Violet Protection Factor), care respectă normele la nivel internațional. Acesta desemnează indicele de protecţie textilă şi, mai exact, proporția de transmitere a razelor UV. Pentru a corespunde normelor, acesta trebuie să blocheze 95% din razele UV. UPF 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.

  Ce este marca OLAIAN?

  OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. Deoarece sediul nostru se află chiar pe malul mării, putemsă creăm și să testăm produsele în condiții reale de utilizare.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 89% Poliester, 11% Elastan Protecție 100% Acetat de etilen vinil

  Restricții de utilizare

  Se poate purta singur sau pe sub un combinezon.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator, pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Aprobat de

  Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri. Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate atât în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată, cât și în condiții reale de purtare.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri