OLAIAN

Bluz─â anti-UV 500 Vortex Negru B─âie╚Ťi

6999 RON
Ref. : 8853604

Produs conceput pentru protec╚Ťie solar─â toat─â vara. Eficient at├ót pe plaj─â, c├ót ╚Öi ├«n ap─â, ├«n timpul sesiunilor de surf sau bodyboard.

- Croial─â ajustat─â ╚Öi material stretch. - Cus─âturi ce limiteaz─â irita╚Ťiile ├«n zona axilei. - Cataram─â ce se ata╚Öeaz─â de ╚Öort pentru o sus╚Ťinere mai bun─â ├«n valuri.

Culoare: Albastru

 • 131-140cm 8-9A Produs indisponibil online momentan
 • 141-150cm10-11A Produs indisponibil online momentan
 • 151-160cm12-13A Produs indisponibil online momentan
 • 161-172cm14-15A Produs indisponibil online momentan
+ 69 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protec╚Ťie solar─â

  Material textil UPF50+. Protejeaz─â chiar ╚Öi ud─â. Protec╚Ťie min. UV>95%.

  Extensibilitate

  Material extensibil cu 18% elastan.

  Nu se deplasează în apă

  Se poate prinde de șort.

  Reducerea frec─ârilor

  Limitează frecarea cu placa. Fără cusături sub braţe.

  Viteza de uscare

  Materialul din poliester se usuc─â rapid.

  ├Äntre╚Ťinere u╚Öoar─â

  Structura materialului împiedică pătrunderea nisipului.

  Informa╚Ťii tehnice

  Alegerea m─ârimii potrivite. Partea 1

  Toate tricourile noastre anti-UV sunt UPF50+, adică au un nivel maxim de protecţie solară.
  Alegerea se va face în funcţie de lungimea mânecilor, apoi în funcţie de tipul de solicitări în timpul practicii. Gamă concepută special pentru surf.
  Alegerea corectă se face în funcţie de durata sesiunii: 1 oră, 2 ore, 3 ore.

  Alegerea mărimii potrivite. Partea 2: În funcţie de durata sesiunii.

  1 or─â: Practicare ocazional─â. Pute╚Ťi alege ├«ntre o croial─â larg─â (ce asigur─â o utilizare u╚Öoar─â c├ónd tricoul este uscat) sau mulat─â (ce asigur─â o utilizare u╚Öoar─â c├ónd tricoul este ud). Se poate prinde de ┼čort pentru stabilitate. 2 ore: Practicare consecvent─â.Confortul tricoului atunci c├ónd este ud este accentuat, datorit─â lipsei cus─âturilor sub bra╚Ťe ┼či sistemului de str├óngere care asigur─â stabilitate. 3 ore: Practicare intensiv─â. Confort termic, pentru mai mult timp petrecut ├«n ap─â.

  Protejează și când este ud!

  Materialul utilizat pentru acest produs blocheaz─â minim 98% din razele UVB ┼či 95 % din razele UVA (UPF 50+). Acesta asigur─â protec┼úie optim─â ├«mpotriva razelor soarelui. Produsul poate fi purtat at├ót ├«n ap─â, c├ót ┼či pe uscat. Razele UV sunt filtrate cu ajutorul materialului dens. Protec╚Ťia nu se deterioreaz─â dup─â sp─âlare.

  Ce înseamnă UPF 50 +?

  UPF este un indice standard de protec┼úie solar─â (Ultra Violet Protection Factor), care respect─â normele la nivel interna╚Ťional. Acesta desemneaz─â indicele de protec┼úie textil─â ┼či, mai exact, propor╚Ťia de transmitere a razelor UV. Pentru a corespunde normelor, acesta trebuie s─â blocheze 95% din razele UV. UPF 50+ ├«nseamn─â c─â materialul blocheaz─â minimum 95% din razele UVB ┼či 98% din razele UVA.

  Prevenirea iritaţiilor

  Protejeaz─â de r─âni sau irita┼úii ce pot ap─ârea ├«n contactul cu placa de surf sau de bodyboard. Poate fi purtat ┼či pe sub combinezon pentru a proteja de irita┼úii. Croial─â special conceput─â pentru a reduce irita╚Ťiile cauzate de mi╚Öc─ârile din timpul practic─ârii de surf. Dac─â utilizarea dureaz─â mai pu┼úin de 2 ore, nu apar irita┼úii.

  Sistem de sus╚Ťinere

  Dispune de șnur de strângere la nivelul șoldurilor. Se poate strânge, pentru o stabilitate mai bună în timpul practicării.

  Căldură/vânt

  Temperatura apei recomandată pentru utilizarea produsului este de 21°C. Temperatura aerului poate influenţa temperatura recomandată.
  Modelele termice (pentru peste 2 h) sunt din polar, neopren sau ambele. Dac─â v├óntul dep─â┼če┼čte 15 km/h, creeaz─â disconfort. ├Än acest caz, alege┼úi un model cu neopren.

  Tricou anti UV, pentru mai multe sporturi nautice.

  Articolele noastre de protec╚Ťie UV sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, precum: kitesurf, naviga╚Ťie, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

  Proteja╚Ťi micu╚Ťii de soare!

  Pielea copiilor este mai sensibil─â, ├«ntruc├ót sistemul imunitar ├«ncepe s─â func┼úioneze de la v├órsta de 3 ani. Efectele soarelui sunt de 2-3 ori mai mari la copii dec├ót la adul╚Ťi. De aceea este important s─â ├«i proteja╚Ťi eficient.

  Protec╚Ťie ├«mpotriva soarelui

  De╚Öi acest produs asigur─â protec╚Ťie ├«mpotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, c─âldura, ora din zi, trebuie luate ├«n considerare.Purtarea acestui echipament trebuie completat─â de un comportament potrivit anotimpului: purtarea ochelarilor de soare, p─âl─ârie sau ╚Öapc─â, aplicarea ├«n mod consecvent a unei creme solare, hidratarea ├«n mod consecvent, etc.

  Sfaturi de protec╚Ťie solar─â

  https://sfaturi.decathlon.ro/?s=protec%C8%9Bie+solara

  Ce este marca OLAIAN?

  Produsele pentru surf de la Tribord devin OLAIAN, noua marcă Decathlon pentru surf, bodyboard & skimboard. Marcajele de pe toate produsele noastre vor fi înlocuite progresiv. De aceea, produsele vor avea un logo diferit de cel de pe etichetă.

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Material principal 80% Poliamidă, 20% Elastan Material mânecă 82% Poliester, 18% Elastan

  Restric╚Ťii de utilizare

  Apă > 21°C.Protejează chiar și udă. Filtrează 95% din razele UV.

  TESTE

  Produs conceput ┼či testat de echipele noastre din Hendaye (Fran┼úa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate ├«n laborator, pentru a garanta cea mai bun─â calitate ╚Öi durabilitate.

  Aprobat de

  Materialele cu protec┼úie solar─â sunt testate ├«n laborator de c─âtre inginerii no┼čtri. Produsul corespunde normelor ├«n vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate ├«nainte de a fi lansate spre produc┼úie. Dispunem de aparate proprii de m─âsurare ├«n laboratoarele noastre pentru a efectua teste ├«n plus fa┼ú─â de laboratoarele externe. Produsele sunt testate at├ót ├«n laboratoare cu temperatur─â umed─â ┼či uscat─â, c├ót ╚Öi ├«n condi╚Ťii reale de purtare.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri