Bidon inox capac cu filet drumeție MH100 1,5L kaki

5499 LEI
Cod produs: 8612485

Aveți nevoie de un bidon simplu și practic pentru drumeție? Produs conceput pentru a vă hidrata în timpul drumețiilor în natură.

Bidon din inox (bidon + dop ). Închidere cu filet. Mâner transport.Simplu și foarte rezistent.(1,5L).

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Maro kaki
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Deschidere/ închidere

Deschidere/ închidere

Capac cu deschidere rapidă.

Durabilitate

Durabilitate

Din inox alimentar, foarte solid, nu este izoterm. Nu reține gusturile. 297 g.

Utilizare ușoară

Utilizare ușoară

Mâner pentru transport, deschidere largă (umplere și întreținere ușoară)1,5L

Păstrează temperatura conținutului

Păstrează temperatura conținutului

Nu este izoterm. Se recomandă utilizarea husei izoterme de 1,5 L.

Informații tehnice

Recomandări de utilizare

Inoxul nu este un material izoterm. Folosiți o husă izotermă adaptată, pentru a păstra temperatura lichidelor.Adaptat și pentru băuturi acidulate.
Atenție! Acest bidon nu păstrează băuturile calde, dar se vor răci repede și bidonul va deveni foarte fierbinte.Nu introduceți la microunde sau în congelator, nu expuneți la flacără directă sau alte surse de căldură.

Detalii

Capacul este prevăzut cu un orificiu permite transportarea în mână sau agățat de o carabinieră. Deschidere largă (Ø 3,6 cm) pentru umplere și întreținere ușoare.Dacă nu vă place deschiderea largă, puteți opta pentru un alt dop(type MH500).Produsul este compatibil cu alte capace din gamă, MH500 (code 8575855) pentru un look și un uz mai sportiv.Capacul de inox poate fi cumpărat la bucată (cod 8615551).

Recomandări de întreţinere

Curățați după fiecare utilizare, cu detergent de vase și apă.Poate fi curățat și în mașina de spălat vase. Atenție, în timpul curățării în mașina de spălat vase, garnitura bidonului poate să iasă. Pentru a păstra etanșeitatea bidonului, repuneți garnitura. A se usca separat (bidonul de capac). Pentru o curățare profundă, înmuiați peste noapte într-o soluție de bicarbonat de sodiu și apă.

Prima utilizare

Clătiți de 3 ori cu apă curată înainte de prima utilizare.

Materiale și reglementări

Am ales pentru bidon inox alimentar 18/8 (304) recunoscut pentru siguranța alimentară, durabilitate și reciclare ușoară.Garnitura este realizată din silicon pentru a asigura etanșeitatea și o durată lungă de viață.Produsele noastre, precum și materialele folosite, respectă normele alimentare în vigoare. Nu conțin Bisfenol A (BPA), conform reglementărilor în vigoare.

Dimensiuni şi greutate

Volum : 1,5 litri
Dimensiuni : Ø 9 cm x 28,3 cm (mâner coborât) / 31cm (mâner ridicat) Deschidere largă : Ø 3,6 cm. Greutate:297 g (Corpul de 242 g și dopul de 65 g). Disponibil: 0,6 L / 1 L / 1,5L

Demersul nostru de dezvoltare durabilă

Am ales:- Un marcaj de gravare cu laser care nu utilizează solvent.- O vopsea fără solvenți (acoperire cu pulbere sau acoperire cu pulbere) care oferă un aspect texturat și limitează condensarea și îmbunătățește aderența.- O reducere maximă a ambalajelor.- Producția într-o fabrică care utilizează 100% energie regenerabilă.- În prezent, acest produs este fabricat în China, dar lucrăm la o aprovizionare europeană pentru a limita transportul.

Nu aruncăm, reparăm!

drumeţii la munte.
Cu trecerea timpului, produsele se vor degrada, unele părți se pot uza, rupe sau se pierd.Pentru a facilita repararea bidonului, capacele sunt disponibile individual.Demersul privind mediul înconjurător la Quechua implică, de asemenea, realizarea acestor produse accesibil pentru tine.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri...) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

Garanție

10 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Sticlă/Corp 100% Oțel inoxidabil 304 Capac 90% Oțel inoxidabil 304, 10% Silicon

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Spălați și uscați înainte de depozitare. Depozitați cu capacul deschis. A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

Restricții de utilizare

A nu se congela sau introduce în microunde.

TESTE

Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție. Echipele noastre, precum și un grup de testeri (compus din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri