QUECHUA

Bidon inox 1,5L cu capac cu filet Kaki

6999 RON
Ref. : 8612485

Ave╚Ťi nevoie de un bidon simplu ╚Öi practic pentru drume╚Ťie? Produs conceput pentru a v─â hidrata ├«n timpul drume╚Ťiilor. Bidon practic, rezistent, din inox.

Bidon din inox (bidon + dop ). Închidere cu filet. Mâner transport.Simplu și foarte rezistent (1,5L).

Culoare: Maro kaki

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 69 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Deschidere/ închidere ușoară

  Capac cu deschidere rapid─â.

  Durabilitate

  Din inox alimentar, foarte solid, nu este izoterm. Nu re╚Ťine gusturile. 297 g.

  Utilizare ușoară

  M├óner pentru transport, deschidere larg─â (umplere ╚Öi ├«ntre╚Ťinere u╚Öoar─â)1,5L.

  Compatibilitate

  Pentru a men╚Ťine la rece lichidul din interior, folosi╚Ťi husa izoterm─â 8575942

  Reparare

  Compatibil cu capacul MH100 din inox și MH500 (se vând la bucată).

  Informa╚Ťii tehnice

  Recomand─âri de utilizare

  Inoxul nu este un material izoterm. Folosi╚Ťi o hus─â izoterm─â adaptat─â, pentru a p─âstra temperatura lichidelor.Adaptat ╚Öi pentru b─âuturi acidulate.
  Aten╚Ťie! Acest bidon nu p─âstreaz─â b─âuturile calde, dar se vor r─âci repede ╚Öi bidonul va deveni foarte fierbinte.Nu introduce╚Ťi la microunde sau ├«n congelator, nu expune╚Ťi la flac─âr─â direct─â sau alte surse de c─âldur─â.

  Caracteristici practice

  Capacul este prev─âzut cu un orificiu permite transportarea ├«n m├ón─â sau ag─â╚Ťat de o carabinier─â. Deschidere larg─â (├ś 3,6 cm) pentru umplere ╚Öi ├«ntre╚Ťinere u╚Öoare.Dac─â nu v─â place deschiderea larg─â, pute╚Ťi opta pentru un alt dop(type MH500).Produsul este compatibil cu alte capace din gam─â, MH500 (code 8575855) pentru un look ╚Öi un uz mai sportiv.Capacul de inox poate fi cump─ârat la bucat─â (cod 8615551).

  Recomandări de întreţinere

  Cur─â╚Ťa╚Ťi bidonul dup─â fiecare utilizare cu ap─â ╚Öi detergent de vase. Poate fi cur─â╚Ťat ╚Öi ├«n ma╚Öina de sp─âlat vase. Aten╚Ťie, ├«n timpul cur─â╚Ť─ârii ├«n ma╚Öina de sp─âlat vase, garnitura bidonului poate s─â ias─â. Pentru a p─âstra etan╚Öeitatea bidonului, repune╚Ťi garnitura. A se usca separat (bidonul de capac). Pentru cur─â╚Ťarea ├«n profunzime, ├«nmuia╚Ťi bidonul timp de o noapte ├«ntr-o solu╚Ťie de bicarbonat de sodiu ╚Öi ap─â.

  Prima utilizare

  Cl─âti╚Ťi de 3 ori cu ap─â curat─â ├«nainte de prima utilizare.

  Materiale și reglementări

  Am ales s─â folosim pentru bidon ╚Öi capac un material din inox, 18/8 (304) recunoscut pentru siguran╚Ťa alimentar─â, rezisten╚Ť─â ├«n timp ╚Öi reciclare u╚Öoar─â.Garnitura este realizat─â din silicon pentru a asigura etan╚Öeitatea ╚Öi o durat─â lung─â de via╚Ť─â.Produsele noastre ╚Öi materialele corespund normelor de contact alimentar aflat ├«n vigoare. Nu con╚Ťine Bisfenol A (BPA), ├«n conformitate cu reglementarea francez─â aflat─â ├«n vigoare.

  Greutate și dimensiuni

  Volum: 1,5L.
  Dimensiuni: ├ś 9 cm x 28,3 cm (m├óner cobor├ót) / 31cm (m├óner ridicat). Deschidere larg─â: ├ś 3,6 cm. Greutate:297 g (Corpul de 242 g ╚Öi dopul de 65 g). Disponibil: 0,6 L / 1 L / 1,5L

  Conceperea produselor: cuno╚Ötin╚Ťele noastre

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a pune ├«n valoare toat─â experien╚Ťa noastr─â.

  Garan╚Ťie

  5 ani

  Video

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Corp bidon 100% O╚Ťel inoxidabil Capac 90% O╚Ťel inoxidabil, 10% Silicon

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Sp─âla╚Ťi ╚Öi usca╚Ťi ├«nainte de depozitare. Depozita╚Ťi cu capacul deschis. A se p─âstra ├«ntr-un loc uscat ┼či aerisit.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se congela sau introduce în microunde.

  TESTE

  Produsele Quechua sunt testate la munte, ├«n toate tipurile de condi╚Ťii pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul drume╚Ťiilor.Echipa noastr─â, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) au testat produsul de-a lungul ├«ntregului proces de dezvoltare, p├ón─â la comercializare.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri