QUECHUA

Bidon Ecozen® Capac cu deschidere rapidă și pipetă 0,5 L Turcoaz

3499 RON
Ref. : 8798182

Ave╚Ťi nevoie de un bidon u╚Öor de utilizat? Produs conceput pentru hidratare u╚Öoar─â. Bidon cu pipet─â, care se deschide cu o singur─â m├ón─â. Ideal pentru copii!

Deschidere rapidă, cu o singură mână, cu o pipetă pentru hidratare ușoară fără a mai înclina capul. Material transparent, rezistent din plastic Ecozen® (0,5L).

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 34 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Deschidere/ închidere ușoară

  Se deschide și se închide ușor cu o mână. Pipetă integrată în capac.

  Durabilitate

  Din Ecozen┬«: plastic transparent, rezistent, ce nu re╚Ťine gusturile. 106 g.

  Utilizare ușoară

  Pai pentru a bea f─âr─â a ├«nclina capul. Deschidere larg─â, m├óner, grada╚Ťie. 0,5 L.

  P─âstreaz─â temperatura con╚Ťinutului

  Bidonul nu este izoterm. Pentru a p─âstra lichidele reci, folosi╚Ťi husa izoterm─â

  Reparare

  Capacul cu pipetă se vinde și separat, la bucată (cod:8359137).

  Informa╚Ťii tehnice

  Recomand─âri de utilizare

  Plasticul Ecozen┬« nu este izoterm. Pentru a men╚Ťine lichidele reci, este nevoie s─â folosi╚Ťi o hus─â izoterm─â. Nu utiliza╚Ťi pentru b─âuturi carbogazoase, lactate sau produse uleioase, b─âuturi acide (sucuri de fructe, b─âuturi energizante). Nu introduce╚Ťi la microunde sau ├«n congelator, nu expune╚Ťi la flac─âr─â direct─â sau alte surse de c─âldur─â. Bidon gradat la fiecare 200ml, pentru a putea s─â v─â prepara╚Ťi cu u╚Öurin╚Ť─â b─âuturile energizante, dar ╚Öi pentru a ╚Öti c├ót lichid a mai r─âmas.

  Caracteristici practice

  Folosind paiul, pute╚Ťi bea cu capul drept. Pute╚Ťi folosi bidonul ╚Öi clasic, ├«ndep─ârt├ónd paiul. Totu╚Öi, se poate auzi un zgomot ca un ╚Öuierat, atunci c├ónd v─â hidrata╚Ťi, din cauza aerului care intr─â ├«n contact cu apa.Dispune de m├óner, pentru transport u╚Öor.

  Recomandări de întreţinere

  A se cur─â╚Ťa dup─â fiecare utilizare, folosind detergent de vase. Poate fi cur─â╚Ťat ╚Öi ├«n ma╚Öina de sp─âlat vase. Aten╚Ťie! ├Än timpul cur─â╚Ť─ârii ├«n ma╚Öina de sp─âlat vase, garnitura poate c─âdea. Pentru a p─âstra etan╚Öeitatea bidonului, repune╚Ťi garnitura. L─âsa╚Ťi la uscat separat.

  Prima utilizare

  Cl─âti╚Ťi de 3 ori cu ap─â curat─â ├«nainte de prima utilizare.

  Materiale și reglementări

  Produsele noastre, precum ╚Öi materialele folosite, respect─â normele alimentare ├«n vigoare. Nu con╚Ťine Bisfenol A (BPA), conform reglement─ârilor ├«n vigoare.Materialele plastice se ├«mpart ├«n 6 categorii. Materialele plastice folosite pentru alimente sunt incluse, ├«ns─â, ├«ntr-o alt─â categorie. Ecozen┬«, adaptat produselor alimentare, se ├«ncadreaz─â ├«n clasa 7.

  Greutate și dimensiuni

  Volum: 0,5 litri
  Dimensiuni: ├ś 7 cm x 20 cm
  Greutate: 106 g (corpul de 60 g și dopul de 46 g).

  Nu arunc─â, repar─âm!

  Produsele noastre sunt potrivite pentru drumeţii la munte.
  Cu trecerea timpului, produsele se vor degrada, unele p─âr╚Ťi se pot uza, rupe sau se pierd.Pentru a facilita repararea bidoanelor, capacele sunt puse ├«n v├ónzare ╚Öi separat, la bucat─â.

  Conceperea produselor: cuno╚Ötin╚Ťele noastre

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a pune ├«n valoare toat─â experien╚Ťa noastr─â.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Dop 36% Polipropilen─â, 32% Poliamid─â, 28% Silicon, 3.9% Acrilonitril butadien stiren, 0.1% O╚Ťel inoxidabil Corp bidon 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Sp─âla╚Ťi ╚Öi usca╚Ťi ├«nainte de depozitare. Depozita╚Ťi cu capacul deschis. A se p─âstra ├«ntr-un loc uscat ┼či aerisit.

  Restric╚Ťii de utilizare

  F─âr─â b─âuturi grase, acidulate, a nu se introduce la congelator.

  TESTE

  Produsele Quechua sunt testate la munte, ├«n toate tipurile de condi╚Ťii pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul drume╚Ťiilor.Echipa noastr─â, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) au testat produsul de-a lungul ├«ntregului proces de dezvoltare, p├ón─â la comercializare.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A nu se sp─âla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri