QUECHUA

Bidon inox 1L cu capac cu filet Negru

5499 RON
Ref. : 8612479

Ave╚Ťi nevoie de un bidon simplu ╚Öi practic pentru drume╚Ťie? Produs conceput pentru a v─â hidrata ├«n timpul drume╚Ťiilor. Bidon practic, rezistent, din inox.

Bidon din inox (bidon + dop ). Închidere cu filet. Mâner de transport.

Culoare: Gri carbon

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 54 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Deschidere/ închidere ușoară

Capac cu deschidere rapid─â.

Durabilitate

Din inox alimentar, foarte solid, nu este izoterm. Nu re╚Ťine gusturile. 233 g.

Utilizare ușoară

M├óner larg pentru transport, deschidere larg (umplere ╚Öi ├«ntre╚Ťinere u╚Öoar─â).1L.

P─âstreaz─â temperatura con╚Ťinutului

Bidonul nu este izoterm. Pentru a p─âstra lichidele reci, folosi╚Ťi husa izoterm─â

Reparare

Compatibil cu capacul MH100 din inox și MH500 (se vând la bucată).

Imagini

Bidon inox 1L cu capac cu filet Negru

Informa╚Ťii tehnice

Recomand─âri de utilizare

Inoxul nu este un material izoterm. Folosi╚Ťi o hus─â izoterm─â adaptat─â, pentru a p─âstra temperatura lichidelor.Adaptat ╚Öi pentru b─âuturi acidulate. Aten╚Ťie! Acest bidon nu p─âstreaz─â b─âuturile calde, ci se vor r─âci repede ╚Öi bidonul va deveni foarte fierbinte.Nu introduce╚Ťi la microunde sau ├«n congelator, nu expune╚Ťi la flac─âr─â direct─â sau alte surse de c─âldur─â.

Caracteristici practice

Capacul este prev─âzut cu un orificiu permite transportarea ├«n m├ón─â sau ag─â╚Ťat de o carabinier─â. Deschidere larg─â (├ś 3,6 cm) pentru umplere ╚Öi ├«ntre╚Ťinere u╚Öoare.Dac─â nu ├«╚Ťi place deschiderea larg─â, po╚Ťi opta pentru un alt capac (tip MH500).Produsul este compatibil cu alte capace din gam─â, MH500 (cod 8575855). Capacul de inox poate fi cump─ârat la bucat─â (cod 8615551).

Recomandări de întreţinere

Cur─â╚Ťa╚Ťi dup─â fiecare utilizare, cu detergent de vase ╚Öi ap─â.Poate fi cur─â╚Ťat ╚Öi ├«n ma╚Öina de sp─âlat vase. Aten╚Ťie! ├Än timpul cur─â╚Ť─ârii ├«n ma╚Öina de sp─âlat vase, garnitura poate c─âdea. Pentru a p─âstra etan╚Öeitatea bidonului, repune╚Ťi garnitura. A se usca separat (bidonul de capac). Pentru cur─â╚Ťarea ├«n profunzime, ├«nmuia╚Ťi bidonul timp de o noapte ├«ntr-o solu╚Ťie de bicarbonat de sodiu ╚Öi ap─â.

Prima utilizare

Cl─âti╚Ťi de 3 ori cu ap─â curat─â ├«nainte de prima utilizare.

Materiale și reglementări

Am ales s─â folosim pentru bidon ╚Öi capac un material din inox, 18/8 (304) recunoscut pentru siguran╚Ťa alimentar─â, rezisten╚Ť─â ├«n timp ╚Öi reciclare u╚Öoar─â.Garnitura este realizat─â din silicon pentru a asigura etan╚Öeitatea ╚Öi o durat─â lung─â de via╚Ť─â.Produsele noastre ╚Öi materialele corespund normelor de contact alimentar aflat ├«n vigoare. Nu con╚Ťine Bisfenol A (BPA), ├«n conformitate cu reglementarea francez─â aflat─â ├«n vigoare.

Greutate și dimensiuni

Volum : 1 litri
Dimensiuni: ├ś 8,2 cm x 23,5 cm (m├óner cobor├ót) / 25,5cm (m├óner ridicat) Deschidere larg─â : ├ś 3,6 cm. Greutate:233 g (Corp de 168 g ╚Öi capac de 65 g). Disponibil: 0,6 L / 1 L / 1,5L

Nu arunc─â, repar─âm!

Produsele noastre sunt potrivite pentru drumeţii la munte.
Cu trecerea timpului, produsele se vor degrada, unele p─âr╚Ťi se pot uza, rupe sau se pierd.Pentru a facilita repararea bidonului, capacele sunt disponibile individual.

Conceperea produselor: cuno╚Ötin╚Ťele noastre

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute Savoie.
Acesta loc este ideal pentru ├«nt├ólnirile dintre echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, inginieri etc.) ╚Öi practican╚Ťii de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a pune ├«n valoare toat─â experien╚Ťa noastr─â.

Garan╚Ťie

5 ani

Video

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Corp bidon 100% O╚Ťel inoxidabil Capac 90% O╚Ťel inoxidabil, 10% Silicon

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

Sp─âla╚Ťi ╚Öi usca╚Ťi ├«nainte de depozitare. Depozita╚Ťi cu capacul deschis. A se p─âstra ├«ntr-un loc uscat ┼či aerisit.

Restric╚Ťii de utilizare

A nu se congela sau introduce în microunde.

TESTE

Produsele Quechua sunt testate la munte, ├«n toate tipurile de condi╚Ťii pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul drume╚Ťiilor.Echipa noastr─â, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) au testat produsul de-a lungul ├«ntregului proces de dezvoltare, p├ón─â la comercializare.

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri