Bidon ciclism FastFlow 800 ml

3499 LEI
8487262

Produs conceput pentru a vă hidrata în timpul practicării de ciclism.

Valva SureSnap® nu permite vărsarea conţinutului, chiar și cu muștiucul deschis. Gata cu picăturile care se preling pe cadru!

Culoare:

Negru / LIGHT ASH GREY

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Nu afectează gustul și mirosul

Plastic neutru. Nu dă gust sau miros apei.

Etanşeitate

100% etanş, nu permite curgerea apei nici chiar cu muștiucul deschis.

Prindere ergonomică

Formă ergonomică și material flexibil.

Confort pe parcursul menţinerii în gură

Muștiuc flexibil, din elastomer, pentru confort la utilizare.

Capacitate

800 ml.

Precizie

Capacitate gradată, pentru precizie la utilizare.

Stabilitate

Capacul din elastomer nu alunecă și se utilizează ușor.

Compatibilitate

Compatibil cu toate suporturile pentru bidon disponibile pe piaţă.

Informații tehnice

Valva SureSnap®

Toate bidoanele noastre "FastFlow" sunt prevăzute cu valva SureSnap®, foarte cunoscută pe piață. Grație acestei valve, fluxul de apă poate fi controlat ușor și precis. În plus, valva este anti-curgere. Astfel puteți lăsa muștiucul în poziție deschisă în timpul deplasării, fără ca picături de apă să curgă pe cadru.

Cum se utilizează FastFlow?

Muștiucul este 100% etanș în poziție deschisă. Utilizați bidonul în această poziție pentru a amesteca băuturile izotonice în bidon sau atunci când transportați bidonul în rucsac.Atunci când îl puneți pe bicicletă, puteți lăsa muștiucul în poziție deschisă. Valva SureSnap® împiedică curgerea apei. Puteți bea apă mai rapid și în siguranță!

Fără gust și miros din plastic

Nimic mai neplăcut decât gustul/mirosul de plastic atunci când bei apă din bidon. Din păcate, acest lucru se întâmplă în majoritatea cazurilor de bidoane disponibile pe piață. Echipa noastră a testat mai multe materiale plastice înainte de a alege unul care să fie foarte flexibil și să aibă un gust neutru. Apoi, un grup de persoane au comparat, cu ochii acoperiți, bidonul nostru cu alte bidoane disponibile pe piață și l-au evaluat ca fiind cel mai neutru.

Întreținerea bidonului

Spălați bidonul după fiecare utilizare. Dacă puneți băuturi izotonice în bidon, clătiți bine toate componentele bidonului, pentru a vă asigura că este curat. Utilizați detergent de vase și o perie lungă pentru a curăța fundul bidonului. Lăsați bidonul să se usuce complet și depozitați-l fără capac, pentru ca acesta să se aerisească. În caz contrat, riscați ca în interiorul bidonului să apară urme de mucegai.Evitați mașina de spălat (mai ales >70°C).

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Sticlă/Corp 100% Polipropilenă Capac 100% Polipropilenă Muștiuc 75% Polipropilenă, 25% Butadien Stiren Etilenă (SEBS) Garnitură 100% Butadien Stiren Etilenă (SEBS) Valvă 100% Silicon

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita deschis.

Restricții de utilizare

A nu se utiliza în cuptorul cu microunde sau cu substanţe grase.

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri