KALENJI

Bidon Alergare Trail 500 ml Albastru

5499 RON
Ref. : 8600920

Produs conceput pentru transportarea apei în timpul curselor de trail.

Asigură confort în timpul trail-ului. Grație formatului flexibil, bidonul de tip flask este ușor de ținut în mână și discret în rucsac sau vesta de trail.

500ml
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 54 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Design compact

  Material flexibil și compresibil.

  Discreție sonoră

  Bidonul de tip flask este silențios, grație posibilității de vidare a aerului.

  Lejeritate

  Greutate: cântărește doar 35 g (gol).

  Utilizare ușoară

  Vă hidratați ușor, datorită sistemului de deschidere, prin rotire, a tetinei.

  Confort pe parcursul menţinerii în gură

  Alergați fără dificultate, grație muștiucului din silicon.

  Informații tehnice

  Un bidon flexibil pentru curse trail confortabile.

  Bidon realizat din materiale ușoare. Spre deosebire de un bidon rigid, bidonul de tip flask este mai ușor și mai puțin zgomotos, pentru mai mult confort în timpul deplasării. În plus, acesta ocupă mai puțin spațiu: îl puteți compresa pe măsură ce beți, pentru a diminua volumul!

  Curățarea bidoanelor de tip flask

  Pentru a evita gustul de plastic, vă recomandăm să clătiți bidonul cu apă curată, de cel puțin 3 ori înainte de a îl utiliza. Apoi lăsați-l la uscat cu capacul în jos, fără tetină. Dacă gustul de plastic persistă, băgați bidonul gol în congelator.Puteți demonta tetina în momentul curățătii, mai ales dacă ați păstrat lichide îndulcite în bidon. Pentru a evita zgomotul în timpul cursei, vidați aerul, aspirând bulele de aer.

  Autonomie și compatibilitate

  Grație volumului de 500 ml, bidonul de tip flask asigură o autonomie de 1 oră.Pentru a vă simplifica pregătirea echipamentului, acest bidon de 500 ml este compatibil cu rucsacurile și centurile noastre de trail!

  Un design ușor de utilizat în timpul curselor de trail

  Bidonul de 500ml este prevăzut cu un orificiu pentru degetul mare. Astfel, puteți să îl transportați fără niciun efort, chiar și când sunteți foarte obosit.Tetina este prevăzută cu un sistem on/off. În poziție off evitați mirosurile neplăcute în timpul transportului. În poziție on apa nu curge în timpul cursei. Trebuie să prindeți tetina și să aspirați pentru a bea. În plus, designul bidonului vă permite să beți apă, fără să îl scoateți din buzunarul din față al rucsacului.

  Testarea produsului

  Pentru a asigura calitatea rezervorului de apă, echipa noastră de concepere le-a cerut mai multor alergători să le utilizeze în timpul unei sesiuni de alergare pe bandă.
  Deși această activitate sportivă este mai moderată, alergarea pe bandă ne-a permis să ne concentrăm asupra debitului tetinei, absenței gustului de plastic, confortul tetinei, mișcările rezervorului de apă, utilizarea ușoară.
  Părerile persoanelor care l-au testat ne-au permis să concepem un produs adaptat la trail.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Peliculă 100% Poliuretan termoplastic Sistem On/Off 66% Polietilenă, 34% Polipropilenă Catarame 100% Silicon

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se spăla bine, de 3 ori, înainte de prima utilizare. A nu se lăsa apa 24 ore în bidon. A se clăti cu apă curată după utilizare și a se lăsa la uscat înainte de depozitare.

  Restricții de utilizare

  -20°C< t°C apă <+40°C fără lapte, alcool sau micro-unde.

  TESTE

  Produsele Decathlon sunt testate de un grup de utilizatori în condiţiile de utilizare pentru care au fost concepute. Testele sunt coordonate și supravegheate de o echipă de ingineri. Testele permit şefilor de produs, inginerilor şi întregii echipe Decathlon să dezvolte şi să creeze produse tehnice ce asigură satisfacţia utilizatorilor.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri