BTWIN

Biciclet─â f─âr─â pedale Runride 900 12" Galben Copii

44999 RON
Ref. : 8577585

Produs conceput pentru copiii cu vârsta de peste 2 ani (85-105 cm).

Asigur─â o ├«nv─â╚Ťare u╚Öoar─â ╚Öi performan╚Ť─â.Cadru din aluminiu ╚Öi ro╚Ťi de 12", cu cauciucuri adev─ârate, pentru plimb─âri pl─âcute ├«n familie.

Culoare: OCRU / Negru

12" Produs indisponibil online momentan

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 449 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

├Änv─â╚Ťare u╚Öoar─â

Ușoară (3,6 kg). Cadru simplu de folosit. Suporturi integrate pentru picioare.

Controlul frânelor

Fr├ónare u┼čoar─â ┼či puternic─â:manet─â stop easy adaptat─â copiilor, fr├ón─â V-brake.

Calitatea rul─ârii

Butuc aluminiu cu rulmen╚Ťi pe bile, pentru a facilita propulsarea.

Randament

Cauciucuri 12" cu camer─â de aer, pentru amortizare ╚Öi aderen╚Ť─â pe orice teren.

Adaptare la conforma╚Ťie

Reglare mare a ╚Öeii (9,5 cm). Ghidon reglabil ├«n ├«n─âl╚Ťime.

Utilizare ușoară

Reglare rapidă a șeii (Quick Release).Valvă dublă pe camera de aer.

Lejeritate

Cadru, ghidon și tijă de șa din aluminiu, pentru o greutate optimizată.

Informa╚Ťii tehnice

Cum particip─â aceast─â biciclet─â f─âr─â pedale la dezvoltarea psihomotorie a copilului?

Mi╚Öcarea, ├«nv─â╚Ťarea ╚Öi joaca sunt componentele esen╚Ťiale ale dezvolt─ârii copilului. Cu ajutorul acestei biciclete, copilul va putea ├«nv─â╚Ťa s─â ├«╚Öi men╚Ťin─â echilibrul, s─â se repereze ├«n spa╚Ťiu ╚Öi s─â ├«╚Öi coordoneze mi╚Öc─ârile.

Alegerea noastr─â n┬░1:o ├«nv─â╚Ťare u╚Öoar─â

Fiecare component─â a fost conceput─â cu grij─â de c─âtre echipa noastr─â B'TWIN. Cadrul jos ├«i permite copilului s─â urce/s─â coboare u╚Öor de pe biciclet─â ╚Öi s─â dep─â╚Öeasc─â mai u╚Öor obstacolele. Suporturile pentru picioare ├«l invit─â pe copil s─â se joace cu echilibrul.Pozi╚Ťia spa╚Ťiilor pentru picioare ├«l ajut─â pe copil s─â se preg─âteasc─â s─â ├«╚Öi pun─â picioarele ├«n locul potrivit atunci c├ónd va merge pe biciclet─â.╚śaua ├«i permite copilului s─â se propulseze eficient.

Bicicleta prezint─â un blocaj de unghi?

Am ales s─â l─âs─âm o rotire de unghi considerabil─â la nivelul ghidonului, pentru a avea mai mult spa╚Ťiu de manevr─â. Cu toate acestea, forma cadrului opre╚Öte cursa ro╚Ťii, a╚Öadar ghidonul nu poate fi inversat.Copilul are libertatea de a putea progresa ├«n siguran╚Ť─â.

Un design ludic

Pentru a pl─âcea copiilor ╚Öi p─ârin╚Ťilor, aceasta este disponibil─â ├«n mai multe culori ╚Öi modele.
Ai observat simbolurile de pe cadru? Modelele difer─â de la o biciclet─â la alta. ╚śtim c─â, la aceast─â v├órst─â, detaliile sunt importante.

Greutate

Aceast─â biciclet─â Runride 900 c├ónt─âre╚Öte 3,6 kg. datorit─â componentelor din aluminiu (cadru, ghidon ╚Öi tij─â de ╚Öa), care asigur─â o greutate redus─â, pentru un compromis bun greutate-eficien╚Ť─â.Singurul risc cu aceast─â biciclet─â f─âr─â pedale: c─â ├«╚Ťi va fi greu s─â ╚Ťii pasul cu micul t─âu ciclist experimentat!

Inova╚Ťie Stop Easy: sistem de fr├ónare brevetat, adaptat copiilor.

Fr├óne mai accesibile, pentru o manevrabilitate mai bun─â ("sistem Stop Easy"). Pentru o mi╚Öcare mai natural─â, ap─âsarea pe maneta de fr├ón─â se face paralel cu ghidonul. Permite o fr├ónare cu 30% mai puternic─â comparativ cu sistemul clasic de fr├ónare. Aceasta este o inova╚Ťie a echipei B'twin, apreciat─â at├ót de copii, c├ót ╚Öi de p─ârin╚Ťi.

Frâne

Sistemul de fr├ónare este un sistem V-brake cu mini-etriere din aluminiu.Acesta a fost conceput de c─âtre echipele noastre pentru a se adapta utiliz─ârii: ╚Öurubul de reglare este pozi╚Ťionat ├«n spate, pentru a evita orice frecare cu picioarele copilului.

Roţi de 12"

Am ales cauciucuri cu camer─â cu aer, pentru a asigura aderen┼ú─â ┼či amortizare. Ro╚Ťi de 12 inch, pentru o mai bun─â ├«nv─â┼úare ╚Öi dep─â╚Öire a obstacolelor. Pentru p─ârin┼úi: supapa faciliteaz─â umflarea cauciucurilor.

Calitatea de rulare

Principiul bicicletei f─âr─â pedale este propulsarea copilului ╚Öi c─âutarea echilibrului. Calitatea rul─ârii intr─â ├«n joc deoarece ├«i va permite copilului s─â prind─â suficient av├ónt pentru a desprinde picioarele de pe sol ╚Öi de a ├«╚Öi g─âsi echilibrul. Pentru a favoriza prinderea de vitez─â, ro╚Ťile cu spi╚Ťe sunt echipate cu un butuc din aluminiu cu rulmen╚Ťi pe bile (exact ca ├«n bicicletele pentru cei mari)Preg─âte╚Öte-te pentru c├óteva sesiuni sportive cu micu╚Ťul t─âu!

Reglare

Pentru ca bicicleta cu pedale s─â fie folosit─â mai mult timp de c─âtre copii, cu o ergonomie adaptat─â conforma╚Ťiei, echipa noastr─â a m─ârit plaja de reglare a ╚Öeii la 9,5 cm.
├Än─âl╚Ťime mini 31,5 cm/maxi 41 cm.
Pentru un nivel ├«ncep─âtor, ├«n─âl╚Ťimea ╚Öeii trebuie s─â corespund─â ├«n─âl╚Ťimii dintre picioare.
Ghidonul este, de asemenea, reglabil pe o plaj─â de 2,5 cm ├«n─âl╚Ťime.
Ghidon max.: 55,5 cmGhidonul cu pip─â ├«nclinabil─â permite ajustarea pozi╚Ťiei copilului pentru o reglare fa╚Ť─â/spate (5 cm).

Descriere tehnic─â a materialelor

Cadru: aluminiu
Ghidon: lungime 420 mm, diametru 19 mm, din aluminiu. Grip: polimer SEBS, lungime 90 mm
Tijă de șa: aluminiu, lungime 218 mm, diametru 22,2 mm
╚śa: spum─â polipropilen─â, lungime 195 mm, l─â╚Ťime 124 mm
Jant─â: aluminiu 12"
Butuc: aluminiu cu rulmen╚Ťi etan╚Öi
Cauciucuri: 12 x 1,4, tip hybrid
Frâne: manetă Stop Easy și etriere V-brake

Cu sau f─âr─â unelte?

Ne-am g├óndit ┼či la p─ârin┼úi. Reglarea ├«n─âl╚Ťimii ╚Öeii se face f─âr─â unelte, cu ajutorul sistemului "Quick Release".
Ghidonul se regleaz─â cu o cheie BTR (Allen) 5.
Demontarea ro╚Ťilor necesit─â o cheie BTR (Allen) 5.
Aceast─â cheie se vinde cu bicicleta.

Compatibilitate

Acest model este compatibil cu accesoriile 1-6 ani: chingă, coș, geantă ghidon, sonerie, husă bicicletă fără pedale, bidon, cric bicicletă fără pedale.

Cum sunt testate bicicletele noastre f─âr─â pedale?

Toate bicicletele noastre f─âr─â pedale sunt testate ├«n laborator. Aceste teste ne permit validarea normei EN-71, precum ╚Öi verificarea rezisten╚Ťei produsului ╚Öi eficien╚Ťa sistemului de fr├ónare. Aceste teste sunt completate de testele pe teren, pentru a ne asigura c─â produsul nostru corespunde practic─ârii ├«n condi╚Ťii reale de utilizare, din punctul de vedere al copiilor ╚Öi p─ârin╚Ťilor.

Ce con╚Ťine pachetul ?

├Än cutie ve╚Ťi g─âsi urm─âtoarele: Pachetul con╚Ťine bicicleta f─âr─â pedale demontat─â (ro╚Ťi, ghidon ╚Öi ╚Öa demontate) ╚Öi uneltele necesare mont─ârii ╚Öi regl─ârii acesteia. Nu v─â ├«ngrijora╚Ťi, bicicleta vine ├«nso╚Ťit─â de instruc╚Ťiunile de montare, iar micu╚Ťul dumneavoastr─â se va putea bucura de o biciclet─â reglat─â la ├«n─âl╚Ťimea lui.Dimensiuni cutie: l─â╚Ťime 133 mm, ├«n─âl╚Ťime 400 mm, ad├óncime 600 mm.

Utilizare ├«n siguran╚Ť─â

Acest produs este interzis pe drumul public.Copilul trebuie s─â r─âm├ón─â pe trotuar.Pentru siguran╚Ť─â, se recomand─â echipamentele de protec╚Ťie (casc─â ╚Öi protec╚Ťii).

Compatibilitate cu accesorii

Acest model este compatibil cu accesoriile de pozi╚Ťionat pe ghidon, pentru un diametru de 19 mm, precum ╚Öi cu chinga de transport, husa pentru biciclet─â f─âr─â pedale ╚Öi cricul reprezentativ pentru aceasta.

├Äntre╚Ťinere ╚Öi reparare

V─â punem la dispozi╚Ťie gama complet─â de piese de schimb pentru a profita c├ót mai mult timp posibil de produsele voastre.

╚Üar─â de fabrica╚Ťie

Bicicleta fără pedale Runride 900 este fabricată în China.

Garan╚Ťie

Pe via┼ú─â: cadru, ghidon, pip─â.Piese de schimb: 2 ani (cu excep╚Ťia consumabilelor).

Greutate

3.6 kg

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Cadru biciclet─â 100% Aluminiu

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A depozita departe de umiditate și soare.

Restric╚Ťii de utilizare

A nu se utiliza pe drumuri publice. Greutate max. utilizator 20 kg.

Manual

Pentru mai multe informa╚Ťii despre acest produs, verific─â Manual de utilizare

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri