BTWIN

Biciclet─â f─âr─â pedale Runride 500 10'' Roz-Bej Copii

34999 RON
Ref. : 8576516

Produs conceput pentru ├«nv─â╚Ťarea echilibrului pe 2 ro╚Ťi de c─âtre copiii cu v├órsta peste 2 ani (85-105 cm).Biciclet─â f─âr─â pedale de 10", cu fr├ón─â.

Un cadru jos ╚Öi suporturi pentru picioare!Datorit─â fr├ónelor Stop Easy ╚Öi rulmen╚Ťilor pe bile, aceasta este ideal─â pentru a ├«nso╚Ťi copilul ├«n primele plimb─âri.

Culoare: Roz nisip / Sepia închis

10" Produs indisponibil online momentan

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 349 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

├Änv─â╚Ťare u╚Öoar─â

Ușoară (3,4 kg). Cadru simplu de folosit. Suporturi integrate pentru picioare.

Controlul frânelor

Fr├ónare u┼čoar─â ┼či puternic─â:manet─â stop easy adaptat─â copiilor, fr├ón─â V-brake.

Calitatea rul─ârii

Rulmen╚Ťi pe bile.

Adaptare la conforma╚Ťie

Posibilitate de reglare a ├«n─âl╚Ťimii ╚Öeii (11 cm). Ghidon reglabil ├«n ├«n─âl╚Ťime.

Utilizare ușoară

Cauciucuri pline, din spumă condensată. Reglare șa fără unelte (quick release).

Informa╚Ťii tehnice

Cum particip─â aceast─â biciclet─â f─âr─â pedale la dezvoltarea psihomotorie a copilului?

Mi╚Öcarea, ├«nv─â╚Ťarea ╚Öi joaca sunt componentele esen╚Ťiale ale dezvolt─ârii copilului. Cu ajutorul acestei biciclete, copilul va putea ├«nv─â╚Ťa s─â ├«╚Öi men╚Ťin─â echilibrul, s─â se repereze ├«n spa╚Ťiu ╚Öi s─â ├«╚Öi coordoneze mi╚Öc─ârile.
Pentru a te bucura de produs a╚Öa cum trebuie, este important s─â te asiguri c─â bicicleta are m─ârimea potrivit─â. Bicicleta noastr─â func╚Ťioneaz─â pentru copiii cu ├«n─âl╚Ťimea cuprins─â ├«ntre 85 ╚Öi 105 cm aproximativ.

Alegerea noastr─â n┬░1:o ├«nv─â╚Ťare u╚Öoar─â

Fiecare component─â a fost conceput─â cu grij─â de c─âtre echipa noastr─â B'TWIN. Cadrul jos ├«i permite copilului s─â urce/s─â coboare u╚Öor de pe biciclet─â ╚Öi s─â dep─â╚Öeasc─â mai u╚Öor obstacolele. Suporturile pentru picioare ├«l invit─â pe copil s─â se joace cu echilibrul.Pozi╚Ťia spa╚Ťiilor pentru picioare ├«l ajut─â pe copil s─â se preg─âteasc─â s─â ├«╚Öi pun─â picioarele ├«n locul potrivit atunci c├ónd va merge pe biciclet─â.╚śaua ├«i permite copilului s─â se propulseze eficient.

Bicicleta prezint─â un blocaj de unghi?

Am ales s─â l─âs─âm o rotire de unghi considerabil─â la nivelul ghidonului, pentru a avea mai mult spa╚Ťiu de manevr─â. Cu toate acestea, forma cadrului opre╚Öte cursa ro╚Ťii, a╚Öadar ghidonul nu poate fi inversat.Copilul are libertatea de a putea progresa ├«n siguran╚Ť─â.

Un design ludic

Pentru a pl─âcea copiilor ╚Öi p─ârin╚Ťilor, aceasta este disponibil─â ├«n mai multe culori ╚Öi modele.
Ai observat simbolurile de pe cadru? Modelele difer─â de la o biciclet─â la alta. ╚śtim c─â, la aceast─â v├órst─â, detaliile sunt importante.

O greutate studiat─â

Aceast─â biciclet─â Runride 500 c├ónt─âre╚Öte 3,4 Kg. Diferen╚Ťa de greutate spre deosebire cu modelul Runride 100 se explic─â prin prezen╚Ťa unei fr├óne ╚Öi a rulmen╚Ťilor de la nivelul ro╚Ťilor.

Inova╚Ťie Stop Easy: sistem de fr├ónare brevetat, adaptat copiilor.

Fr├óne mai accesibile, pentru o manevrabilitate mai bun─â ("sistem Stop Easy"). Pentru o mi╚Öcare mai natural─â, ap─âsarea pe maneta de fr├ón─â se face paralel cu ghidonul. Permite o fr├ónare cu 30% mai puternic─â comparativ cu sistemul clasic de fr├ónare. Aceasta este o inova╚Ťie a echipei B'twin, apreciat─â at├ót de copii, c├ót ╚Öi de p─ârin╚Ťi.

Frâne

Am ales un sistem V-brake cu mini-etriere din aluminiu. Acesta a fost special conceput pentru bicicleta f─âr─â pedale: ╚Öurubul de reglare este pozi╚Ťionat ├«n spate, pentru a evita orice frecare cu picioarele copilului. Sistemul de fr├ónare asigur─â o fr├ónare optim─â.Sunetul caracteristic frec─ârii sabo╚Ťilor de fr├ón─â pe jant─â este o dovad─â a fr├ón─ârii eficiente.

Roţi de 10"

Ro╚Ťile sunt de m─ârimea 10", cu jante din plastic ╚Öi cauciucuri pline cu spum─â, din EVA, de tip hibrid (polivalente). Informa┼úii utile:
Marginile cauciucului nu sunt perfect netede, de aceea, uneori, cauciucul poate p─ârea u╚Öor denivelat. Nu este niciun motiv de ├«ngrijorare. Pentru reglarea corect─â a fr├ónei, trebuie doar s─â ├«ndep─ârtezi sabo╚Ťii pu╚Ťin mai mult dec├ót ├«n cazul ro╚Ťilor clasice.

Calitatea de rulare

Principiul bicicletei f─âr─â pedale este propulsarea copilului ╚Öi c─âutarea echilibrului. Calitatea rul─ârii intr─â ├«n joc deoarece ├«i va permite copilului s─â prind─â suficient av├ónt pentru a desprinde picioarele de pe sol ╚Öi de a ├«╚Öi g─âsi echilibrul. Modelul 500 se eviden╚Ťiaz─â printre modelele similare de pe pia╚Ť─â. Ro╚Ťile sunt echipate cu rulmen╚Ťi cu bile, cunoscu╚Ťi pentru eficien╚Ťa acestora.

Reglare

Pentru ca aceast─â biciclet─â f─âr─â pedale s─â ├«l ├«nso╚Ťeasc─â pe copil c├ót mai mult timp datorit─â ergonomiei adaptat─â conforma╚Ťiei, am extins posibilitatea de reglare a ╚Öeii la 11 cm.
├Än─âl╚Ťime min. ╚Öa: 30,2 cm
├Än─âl╚Ťime max. ╚Öa: 41,2 cm
Pentru un copil care se ini╚Ťiaz─â ├«n mersul pe bicicleta f─âr─â pedale, ├«n─âl╚Ťimea ╚Öeii trebuie s─â corespund─â ├«n─âl╚Ťimii spa╚Ťiului dintre picioare (pentru a avea picioarele pe sol).
Ghidonul este reglabil într-un interval de 8 cm.
Ghidon min.: 43,5 cm
Ghidon max.: 51,5 cm

Descriere tehnic─â a materialelor

Cadru: o╚Ťel
Ghidon: o╚Ťel, lungime 390 mm, diametru 19 mm
Grip: polimer SEBS, lungime 90 mm
Tij─â de ╚Öa: o╚Ťel, lungime 218 mm, diametru 22,2 mm
╚śa: spum─â polipropilen─â, lungime 195 mm, l─â╚Ťime 124 mm
Jant─â: plastic
Cauciuc: spum─â EVA, m─ârimea 10"
Rulmen╚Ťi: rulmen╚Ťi pe bile
Frână: manetă Stop Easy și etriere V-brake

Cu sau f─âr─â unelte?

Ne-am g├óndit ┼či la p─ârin┼úi. Reglarea ├«n─âl╚Ťimii ╚Öeii se face f─âr─â unelte, cu ajutorul sistemului "Quick Release".
Ghidonul se regleaz─â cu o cheie BTR (Allen) 5.
Demontarea ro╚Ťilor necesit─â 2 chei BTR (Allen) 5
Aceste unelte sunt incluse cu bicicleta.

Cum sunt testate bicicletele noastre f─âr─â pedale?

Toate bicicletele noastre f─âr─â pedale sunt testate ├«n laborator. Aceste teste ne permit validarea normei EN-71, precum ╚Öi verificarea rezisten╚Ťei produsului ╚Öi eficien╚Ťa sistemului de fr├ónare. Aceste teste sunt completate de testele pe teren, pentru a ne asigura c─â produsul nostru corespunde practic─ârii ├«n condi╚Ťii reale de utilizare, din punctul de vedere al copiilor ╚Öi p─ârin╚Ťilor.

Ce con╚Ťine pachetul ?

Pachetul con╚Ťine bicicleta f─âr─â pedale demontat─â (ro╚Ťi, ghidon ╚Öi ╚Öa demontate) ╚Öi uneltele necesare mont─ârii ╚Öi regl─ârii acesteia. Nu v─â ├«ngrijora╚Ťi, bicicleta vine ├«nso╚Ťit─â de instruc╚Ťiunile de montare, iar micu╚Ťul dumneavoastr─â se va putea bucura de o biciclet─â reglat─â la ├«n─âl╚Ťimea lui.Dimensiuni cutie: l─â╚Ťime 133 mm, ├«n─âl╚Ťime 286 mm, ad├óncime 600 mm.

Utilizare ├«n siguran╚Ť─â

Acest produs este interzis pe drumul public.Copilul trebuie s─â r─âm├ón─â pe trotuar.Pentru siguran╚Ť─â, se recomand─â echipamentele de protec╚Ťie (casc─â ╚Öi protec╚Ťii).

Compatibilitate cu accesorii

Acest model este compatibil cu accesoriile de pozi╚Ťionat pe ghidon, pentru un diametru de 19 mm, precum ╚Öi cu chinga de transport, husa pentru biciclet─â f─âr─â pedale ╚Öi cricul reprezentativ pentru aceasta.

├Äntre╚Ťinere ╚Öi reparare

V─â punem la dispozi╚Ťie gama complet─â de piese de schimb pentru a profita c├ót mai mult timp posibil de produsele voastre.

╚Üar─â de fabrica╚Ťie

Bicicleta fără pedale Runride 500 este fabricată în Italia.

Garan╚Ťie

Pe via┼ú─â: cadru, ghidon, pip─â.Piese de schimb: 2 ani (cu excep╚Ťia consumabilelor).

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Cadru biciclet─â 100% O╚Ťel

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A depozita departe de umiditate și soare.

Restric╚Ťii de utilizare

A nu se utiliza pe drumuri publice. Greutate max. utilizator 20 kg.

Manual

Pentru mai multe informa╚Ťii despre acest produs, verific─â Manual de utilizare

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri