BTWIN

Biciclet─â f─âr─â pedale Runride 100 10'' Alb-Negru Copii

22499 RON
Ref. : 8576416

Produs conceput pentru ├«nv─â╚Ťarea echilibrului pe 2 ro╚Ťi de c─âtre copiii cu v├órsta de peste 2 ani (├«n─âl╚Ťime 85-105 cm).

Avantaje: cadrul jos faciliteaz─â utilizarea ╚Öi spa╚Ťiile pentru picioare ajut─â copilul ├«n ├«nv─â╚Ťarea echilibrului.

Culoare: Alb / Negru

10" Produs indisponibil online momentan

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 224 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

├Änv─â╚Ťare u╚Öoar─â

Ușoară (3,2 kg). Cadru simplu de folosit. Suporturi integrate pentru picioare.

Adaptare la conforma╚Ťie

L─â╚Ťime reglabil─â a ├«n─âl╚Ťimii ╚Öeii (11 cm). Ghidon reglabil ├«n ├«n─âl╚Ťime.

Utilizare ușoară

Cauciucuri pline, din spum─â condensat─â. Nu este nevoie s─â le umfla╚Ťi.

Informa╚Ťii tehnice

Cum particip─â aceast─â biciclet─â f─âr─â pedale la dezvoltarea psihomotorie a copilului?

Mi╚Öcarea, ├«nv─â╚Ťarea ╚Öi joaca sunt componentele esen╚Ťiale ale dezvolt─ârii copilului. Cu ajutorul acestei biciclete, copilul va putea ├«nv─â╚Ťa s─â ├«╚Öi men╚Ťin─â echilibrul, s─â se repereze ├«n spa╚Ťiu ╚Öi s─â ├«╚Öi coordoneze mi╚Öc─ârile.

Alegerea noastr─â n┬░1:o ├«nv─â╚Ťare u╚Öoar─â

Fiecare component─â a fost conceput─â cu grij─â de c─âtre echipa noastr─â B'TWIN. Cadrul jos ├«i permite copilului s─â urce/s─â coboare u╚Öor de pe biciclet─â ╚Öi s─â dep─â╚Öeasc─â mai u╚Öor obstacolele. Suporturile pentru picioare ├«l invit─â pe copil s─â se joace cu echilibrul.Pozi╚Ťia spa╚Ťiilor pentru picioare ├«l ajut─â pe copil s─â se preg─âteasc─â s─â ├«╚Öi pun─â picioarele ├«n locul potrivit atunci c├ónd va merge pe biciclet─â.╚śaua ├«i permite copilului s─â se propulseze eficient.

Bicicleta prezint─â un blocaj de unghi?

Am ales s─â l─âs─âm o rotire de unghi considerabil─â la nivelul ghidonului, pentru a avea mai mult spa╚Ťiu de manevr─â. Cu toate acestea, forma cadrului opre╚Öte cursa ro╚Ťii, a╚Öadar ghidonul nu poate fi inversat.Copilul are libertatea de a putea progresa ├«n siguran╚Ť─â.

Un design ludic

Modelul Runride 100 are un design simplu.
Ai observat simbolurile de pe cadru? Modelele difer─â de la o biciclet─â la alta. ╚śtim c─â, la aceast─â v├órst─â, detaliile sunt importante.

O greutate studiat─â

Această bicicletă Runride 100 cântărește 3,2 kg. Aceasta nu posedă frână.

Roţi de 10"

Ro╚Ťile sunt de m─ârimea 10", cu jante din plastic ╚Öi cauciucuri pline cu spum─â, din EVA, de tip hibrid (polivalente).

Calitatea de rulare

Principiul bicicletei f─âr─â pedale este propulsarea copilului ╚Öi c─âutarea echilibrului. Calitatea rul─ârii intr─â ├«n joc deoarece ├«i va permite copilului s─â prind─â suficient av├ónt pentru a desprinde picioarele de pe sol ╚Öi de a ├«╚Öi g─âsi echilibrul. Acest model din gam─â este simplu ╚Öi prev─âzut cu un ax din metal inserat direct ├«n janta din plastic a ro╚Ťii.

Reglare

Pentru ca aceast─â biciclet─â f─âr─â pedale s─â ├«l ├«nso╚Ťeasc─â pe copil c├ót mai mult timp datorit─â ergonomiei adaptat─â conforma╚Ťiei, am extins posibilitatea de reglare a ╚Öeii la 11 cm.
├Än─âl╚Ťime min. ╚Öa: 30,2 cm
├Än─âl╚Ťime max. ╚Öa: 41,2 cm
Pentru un copil care se ini╚Ťiaz─â ├«n mersul pe bicicleta f─âr─â pedale, ├«n─âl╚Ťimea ╚Öeii trebuie s─â corespund─â ├«n─âl╚Ťimii spa╚Ťiului dintre picioare (pentru a avea picioarele pe sol).Ghidonul este reglabil ├«ntr-un interval de 8 cm.
Ghidon min.: 43,5 cm
Ghidon max.: 51,5 cm

Descriere tehnic─â a materialelor

Cadru: o╚Ťel
Ghidon: o╚Ťel, lungime 390 mm, diametru 19 mm
Grip: polimer SEBS, lungime 90 mm
Tij─â de ╚Öa: o╚Ťel, lungime 218 mm, diametru 22,2 mm
╚śa: spum─â polipropilen─â, lungime 195 mm, l─â╚Ťime 124 mm
Jant─â: plastic
Cauciuc: spum─â EVA, m─ârimea 10"

Cu sau f─âr─â unelte?

├Än─âl╚Ťimea ╚Öeii ╚Öi a ghidonului se regleaz─â cu o cheie BTR (Allen) 5.Demontarea ro╚Ťilor necesit─â 2 chei BTR (Allen) 5
Aceste unelte sunt incluse cu bicicleta.

Cum sunt testate bicicletele noastre f─âr─â pedale?

Toate bicicletele noastre f─âr─â pedale sunt testate ├«n laborator. Aceste teste ne permit validarea normei EN-71, precum ╚Öi verificarea rezisten╚Ťei produsului ╚Öi eficien╚Ťa sistemului de fr├ónare. Aceste teste sunt completate de testele pe teren, pentru a ne asigura c─â produsul nostru corespunde practic─ârii ├«n condi╚Ťii reale de utilizare, din punctul de vedere al copiilor ╚Öi p─ârin╚Ťilor.

Ce con╚Ťine pachetul ?

Pachetul con╚Ťine bicicleta f─âr─â pedale demontat─â (ro╚Ťi, ghidon ╚Öi ╚Öa demontate) ╚Öi uneltele necesare mont─ârii ╚Öi regl─ârii acesteia. Nu v─â ├«ngrijora╚Ťi, bicicleta vine ├«nso╚Ťit─â de instruc╚Ťiunile de montare, iar micu╚Ťul dumneavoastr─â se va putea bucura de o biciclet─â reglat─â la ├«n─âl╚Ťimea lui.Dimensiuni cutie: l─â╚Ťime 133 mm, ├«n─âl╚Ťime 286 mm, ad├óncime 600 mm.

Utilizare ├«n siguran╚Ť─â

Acest produs este interzis pe drumul public.Copilul trebuie s─â r─âm├ón─â pe trotuar.Pentru siguran╚Ť─â, se recomand─â echipamentele de protec╚Ťie (casc─â ╚Öi protec╚Ťii).

Compatibilitate cu accesorii

Acest model este compatibil cu accesoriile de pozi╚Ťionat pe ghidon, pentru un diametru de 19 mm, precum ╚Öi cu chinga de transport, husa pentru biciclet─â f─âr─â pedale ╚Öi cricul reprezentativ pentru aceasta.

├Äntre╚Ťinere ╚Öi reparare

V─â punem la dispozi╚Ťie gama complet─â de piese de schimb pentru a profita c├ót mai mult timp posibil de produsele voastre.

╚Üar─â de fabrica╚Ťie

Bicicleta fără pedale Runride 100 este fabricată în Italia.

Garan╚Ťie

Pe via┼ú─â: cadru, ghidon, pip─â.Piese de schimb: 2 ani (cu excep╚Ťia consumabilelor).

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Cadru biciclet─â 100% O╚Ťel

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A depozita departe de umiditate și soare.

Restric╚Ťii de utilizare

A nu se utiliza pe drumuri publice. Greutate max. utilizator 20 kg.

Manual

Pentru mai multe informa╚Ťii despre acest produs, verific─â Manual de utilizare

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri