BTWIN

Bicicletă de Oraș HOPRIDER 900 Copii 9-12 ani

1.74999 RON
Fii prima persoan─â care scrie o opinie!
Ref. : 8826155

Produs conceput pentru pentru deplas─âri zilnice ├«n ora╚Ö, pe toate tipurile de vreme. Biciclet─â pentru copiii cu v├órsta cuprins─â ├«ntre 9 ╚Öi 12 ani (cu ├«n─âl╚Ťimea de 135 - 150 cm).

Pentru a te deplasa tot timpul anului, noaptea și ziua, echipa noastră a prevăzut această bicicletă cu apărătoare, sistem de lumini LED cu dinam, cauciucuri polivalente și portbagaj.

Culoare: ALBASTRU ÎNCHIS

24" Produs indisponibil online momentan

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 1749 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Utilizare ușoară

Schimbare u╚Öoar─â a vitezelor datorit─â butucului din fa╚Ť─â Nexus 3 ╚Öi a manetei de fr├ón─â pentru copii.

Confortul în timpul pedalării

Furcă suspendată și bicicletă complet echipată pentru deplasări în deplin confort.

Vizibilitate

Lumin─â fa╚Ť─â cu dinam 15 LUX.

Durabilitate

Cadru din aluminiu ╚Öi ├«nveli╚Ö de protec╚Ťie sub ╚Öa.

Informa╚Ťii tehnice

Cadru din aluminiu.

Cadrul ├«n form─â de diamant este din aluminiu. Acesta asigur─â dinamism, rezisten╚Ť─â ╚Öi contribuie la compensarea greut─â╚Ťii echipamentului de pe biciclet─â.

Furcă suspendată și reglabilă

Această bicicletă este prevăzută cu o furcă suspendată. Asigură mai mult confort și oferă amortizare pe aleile din bitum sau în timpul traversării trotoarelor.

Vizibilitate indiferent de locul de practic─â

Siguran╚Ťa const─â ├«n vizibilitate, mai ales ├«n ora╚Öe. Bicicleta HOPRIDER 900 est prev─âzut─â cu o lumin─â fa╚Ť─â 15 LUX ╚Öi o lumin─â integrat─â ├«n portbagaj, conectat─â la dinam. Dinamul permite pornirea luminilor ├«nc─â de la ├«nceputul pedal─ârii: acesta ofer─â un randament excelent ╚Öi este ecologic (nu sunt necesare baterii).

Schimb─âtor viteze

Aceast─â biciclet─â este prev─âzut─â cu un butuc de vitez─â integrat Shimano Nexus, cu 3 viteze. Permite trecerea mai u╚Öoar─â de la o vitez─â la alta, exist├ónd un risc mai mic de deraiere, iar vitezele nu mai sar. ├Än plus, butucul este mai rezistent, este mai pu╚Ťin expus la ploaie, praf ╚Öi la ╚Öocuri: este ideal pentru deplas─ârile zilnice ├«n ora╚Ö. ├Äntre╚Ťinerea lui este mai u╚Öoar─â, iar lan╚Ťul fiind mereu paralel, acesta se uzeaz─â mai greu.

Echipamente complementare

Ap─âr─âtori noroi fa╚Ť─â ╚Öi spate. Bicicleta este echipat─â cu un portbagaj, pentru trasportarea diverselor obiecte ├«n timpul deplas─ârii ┼či cu un cric, pentru a putea sta╚Ťiona u╚Öor.
Bicicleta este complet echipată pentru a permite deplasarea pe stradă, atât ziua, cât și noaptea: lumini LED și butuc cu dinam, sonerie, catadioptri care permit reflectarea luminii pe stradă.

Postur─â confortabil─â de utilizare

Bicicleta este prev─âzut─â cu un ghidon cu geometrie ergonomic─â, pentru mai mult confort. Ghidonul ┼či pipa sunt sudate, pentru a simplifica reglarea acestora (doar ├«n ├«n─âl┼úime).

De ce am creat acestă manetă de frână?

Av├ónd m├óinile mai mici dec├ót adul╚Ťii, nu este u┼čor pentru copii s─â foloseasc─â maneta de fr├ón─â. Din acest motiv, am adaptat forma manetei, pentru a fi u╚Öor de folosit de c─âtre copii. Fr├ónarea este adaptat─â pentru copii!

Fr├óne V-Brake pe sabo╚Ťi: controla╚Ťi sistemul de fr├ónare

Frânare eficientă datorită celor 2 frâne cu saboţi de tip V-Brake. Aceste frâne sunt concepute din 2 etriere echipate cu saboţi, care aplică presiune pe jantă, pentru a opri rotirea roţilor.

Capac de protec╚Ťie

Pentru a evita ca cel mic s─â se murd─âreasc─â, bicicleta este prev─âzut─â cu o protec╚Ťie pentru foaie.

┼×a ergonomic─â ┼či confortabil─â

┼×a adaptat─â la conforma╚Ťia copiilor. Bumper (carcas─â din plastic) ├«n spate, pentru a proteja de eventualele ┼čocuri.

Informa╚Ťii ro╚Ťi/cauciucuri

Cauciuc polivalent, adaptat pentru ora╚Ö ╚Öi pentru drumurile de ╚Ťar─â. Camer─â de aer 24'' sec╚Ťiune 1,7-2,2, valv─â Schrader.

Dimensiuni biciclet─â gata de utilizare

160 X 100 cm.

Garan╚Ťie

PE VIA╚Ü─é: cadru, ghidon, pip─â, furc─â rigid─â. 2 ani: piese de schimb (cu excep╚Ťia consumabilelor).

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Cadru biciclet─â 100% Aluminiu

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A se depozita ├«ntr-un loc uscat, la temperaturi moderate. A se cur─â╚Ťa lan╚Ťul ├«n mod consecvent. Sfatul nostru ├«nainte de fiecare deplasare: umfla╚Ťi cauciucurile la presiunea indicat─â pe acestea.

Restric╚Ťii de utilizare

Se recomand─â purtarea c─â┼čtii. Greutate: 80 kg.

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A nu se sp─âla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se c─âlca

A nu se cur─â╚Ťa chimic

Manual

Pentru mai multe informa╚Ťii despre acest produs, verific─â Manual de utilizare

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri