ELOPS

Bicicletă de oraș electrică ELOPS 920 E cadru înalt

6.40999 RON
7.99999 RON -19%
*De la ‪07.04.2023‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8405268

Produs conceput pentru ciclism în oraș.

Motor central silențios și confortabil, pentru a ajunge eficient la destinație, în orice condiții.

Culoare: Verde șters / Bej chit

  • S/M undefined
  • L / XL Produs indisponibil online momentan
+ 6409 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Autonomie

Baterie Lithium-Ion 36V, autonomie de până la 90 km.

Putere

Motor central german BROSE 70 Nm.

Confortul în timpul pedalării

Furcă cu suspensie, ghidon olandez și șa lată.

Utilizare ușoară

1 foaie, butuc viteze integrat Shimano Nexus 7 viteze.

Siguranța bicicletei

Lumină LED integrată în cadru, în față și pe apărătoarea de noroi din spate.

Forţă de frânare

Frânare pe disc, cu cablu, pentru o frânare eficientă în orice condiții.

Compatibilitate

Compatibilă cu coș, scaun copil pentru portbagaj.

Informații tehnice

Motor

Motor central Brose 36 volt Drive T Alu, 250 Watt. Asigură o funcționare mai silențioasă.
Cuplu motor max. 70 Nm. Această valoare permite evaluarea ușurinței cu care bicicleta va trece mai ușor de anumite obstacole (de exemplu, o urcare).
Motorul este cuplat la un senzor de cuplu pentru a ajusta asistența electrică, pe baza mișcării pedalelor și presiunii exercitate pe pedale, precum o pedală de accelerație la mașină.

Control asistență

O consolă de control LED LCD este accesibilă pe ghidon, pentru a alege între cele 3 niveluri de asistență:Mod Off - Dezactivat (bateria nu este utilizată).

Mod 1 - Economic:asistență până la 80%;
Mod 2 - Normal: asistență până la 160%;
Mod 3 - Sport: asistență până la 320%;
Mod "Walk": permite însoțirea în timp ce vă deplasați pe lângă bicicletă (asistență până la 6 km/h).

Alte funcționalități ale ecranului

Autonomie rămasă în procentajAfișare: Viteză,
Distanța totală (ODO),
Distanța zilnică (TRIP: resetabilă prin apăsarea butonulu "-",
Distanța poate fi parcursă cu autonomia rămasă, în funcție de modul utilizat (TRIP TO GO").De asemenea, puteți comanda aprinderea luminilor, care va activa și luminarea ecranului.
Port USB integrat sub ecran, pentru încărcarea bateriei sau a telefonului.

Baterie

Celule lithium-ion LG/Samsung cu fiabilitate mare, 36V 11,6Ah, de o capacitate de 417Wh.Baterie securizată cu cheie (două chei incluse cu bicicleta). Bateria este detașabilă, pentru a facilita încărcarea (la birou, de exemplu).
N.B.: bateria trebuie să fie încuiată în timpul utilizării bicicletei, pentru a o menține în cutie și a evita deconectările intempestive.Greutate: 2,64 kg.

Autonomie

Autonomia bateriei are o capacitate de 417Wh, ceea ce permite deplasarea pe o distanță minimă de 50 km (mod 3 - HIGH) și până la 90 km maximum (mod 1 - LOW).
Autonomiile sunt orientative, pentru o persoană cu o greutate de 70 km și un traseu relativ plat.
Important: Autonomia poate varia în funcție de greutatea transportată (greutate corporală + greutatea obiectelor transportate), denivelări sau condiții meteo (frigul reduce autonomia bateriei).

Schimbător de viteze Shimano Nexus

Acest tip de sistem de schimbare a vitezei este conceput pentru a permite schimbarea vitezei în momentul staționării, fără a pedala.Astfel, plecarea este mai ușoară.
Acest sistem nu este sensibil la șocuri, deoarece este complet integrat în butucul roții din spate și nu necesită o întreținere specială.Acesta se acționează ușor, printr-o manetă rotativă. Atenţie! Acest sistem necesită încetarea pedalării (1 secundă) în momentul schimbării vitezei.

Cadru

Cadru aluminium 6061, pentru greutate redusă și dinamism.Disponibilă cu cadru jos (atât pentru femei, cât și pentru bărbați) sau înalt.
Greutate cadru: între 4,3 kg 4,4 kg, în funcție de mărimea și tipul de cadru. Vopsea pudră albă mată.

Furcă

Furcă cu suspensie, din aluminiu, ODESA, cu o cursă de 63 mm, pentru a absorbi imperfecțiunile roții, pentru confort în timpul deplasării.

Frâne

Frâne pe discuri mecanice (acționate prin cabluri) în față.

Frână spate V-Brake în spate. Evitați demontarea completă în caz de uzură.
Manete de frână din aluminiu.
Plăcuțe de schimb: plăcuțele de frână Auriga Tektro (ref.: 8325111)

Ghidon/pipă/direcţie

Ghidon de tip olandez și pipă (diametru 25,4 mm) din aluminium, reglabilă în înălțime, pentru o poziție mai dreaptă și mai confortabilă.Manete prevăzute cu spații pentru fixarea unor lumini VIOO Clip, pentru un plus de vizibilitate laterală, în timpul utilizării.

Şa/tijă de şa

Tijă de șa din aluminiu (diametru 28,6 mm). Șa lată, cu o duritate a spumei adaptată la punctele de presiune de pe șa.Prezintă posibilitatea de a optimiza poziția șeii, datorită șinei reglabile.Colier de șa (diametru 31,8 mm) ce poate fi blocat prin șurub, pentru a evita furtul șeii/tijei de șa.

Vizibilitate

Lumini AXA pe LED în față și spate, alimentate prin baterie. Lumină față integrată cadrului și lumină spate integrată apărătorii de noroi din spate, pentru a evita deteriorarea.
Intensitate lumină 20 LUX. Vizibile de la 30 m (faţă),150 m (spate).
Catadioptru spate pe portbagaj.

Transmisie/pedale

Butuc 7 viteze integrate Shimano Nexus, acționate prin manetă rotativă.Pinion 20 dinți, pedalier 1 foaie 42 dinți, brațe pedaliere 170 mm.Randament: 2,85 m la 6,93 m.
Permite schimbarea vitezei în momentul staționării. 1 foaie și 1 pinion, pentru a limita întreținerea și deraierea. Braț întindere lanț, pentru a limita uzura.
Lanț KMC Z1 RB tratat anti-coroziune, 108 zale.Pedale plate, din rășină.

Roţi

Roți 28" (700) față și spate, cu perete dublu din aluminiu, 36 spițe.De ce această mărime a roților?Pentru ca utilizatorii noștri să poată beneficia de un confort mai bun și de o calitate mai bună de rulare.Roțile din față și spate sunt strânse cu șuruburi, pentru a descuraja furtul.Strângere/desfacere cu ajutorul unei chei plate de 15 mm.
Axuri roți spate și față: ax 3/8".

Cauciucuri

Cauciucurile 700x40 permit amortizarea denivelărilor, pentru a îmbunătăți confortul în timpul utilizării.
Valvele de tip Schrader permit o umflare rapidă chiar și la stațiile service. Presiunea ideală în timpul utilizării este cuprinsă între 3,5 și 4 bari. Întărituri anti-pană pe banda de rulare. Bandă reflectorizantă, pentru a crește vizibilitatea.

Echipament

Portbagaj spate, lumină față și spate, alimentate cu baterie, apărătoare noroi față și spate, cric lateral, protecție lanț.

Cric

Cric lateral înșurubat pe cadru, special ales pentru greutatea bicicletei.Nu este conceput pentru a suporta greutatea unui scaun pentru copii în timpul staționării.

Compatibilitate accesorii

Portbagajul suportă o greutate de până la 27 kg, este compatibil cu un scaun pentru copil, precum și cu gama de bagaje ELOPS.Cadrul este echipat cu inserții pe cadru.Pe tubul de șa, puteți fixa un antifurt segment sau un antifurt de cadru, fix, de tipul RINNGLOCK/furt de cadru roată spate, ce permite blocarea roții din spate de cadru în timpul staționării.Ghidonul este compatibil cu coșul față 500 12 L.Această bicicletă nu a fost testată și omologată pentru utilizare cu remorcă.

Cum funcționează o bicicletă cu asistență electrică?

O bicicletă cu asistență electrică oferă ajutor la pedalare.Așadar, pentru a urca, este necesar să pedalați.
Motorul aprins vă însoțește cu o viteză maximă de 25 km/h și se oprește imediat ce vă opriți din pedalat.

Dacă nu doriți să beneficiați de asistență, asistența poate fi întreruptă în orice moment, pentru a pedala ca pe o bicicleta clasică.
Această bicicletă a fost testată sub ploaie.

Alegerea mărimii

2 mărimi disponibile, 2 forme de cadru: jos și înalt.
S / M. de 1,55 m - 1,75 m
L/XL: 1,75 m - 1,95 m
Dacă sunteți între 2 mărimi, alegeți mărimea superioară pentru o poziție mai confortabilă.

Greutate

Pedale și baterie incluse: Mărimea M: 25,2 kg
Mărimea L: 26 kg

Greutatea maximă de utilizare

Bicicleta electrică este validată în funcție de norma EN 15194, pentru un utilizator cu o greutate maximă de 150 kg (bicicletă + utilizator + echipament).

Cum se încarcă o bicicletă cu asistență electrică?

Bateria detașabilă este securizată cu ajutorul unei chei, pentru a putea fi încărcată. Bicicleta se vinde cu încărcător. O încărcare completă necesită 5 ore.

Întreținere/depozitare

O baterie Li-Ion trebuie să fie încărcată consecvent, fără a aștepta descărcarea completă a acesteia.
O baterie neutilizată mai mult timp, trebuie să fie păstrată încărcată la 80%. Pentru aceasta, se recomandă o încărcare la fiecare 3 luni.
Bateria trebuie să fie depozitată într-un loc uscat și temperat (25°C), pentru o funcționare și o depozitare optimă.

Reciclare

Bateriile care nu mai pot fi folosite pot fi aduse în atelierele Decathlon, pentru a putea fi reciclate corespunzător.

Disponibilitate piese de schimb

10 ani disponibilitate piese de schimb electrice (motor, baterie, elemente electrice sau garanție în caz de modificare).

Recomandări de întreținere

1) Pentru orice intervenție (curățare, mentenanță electrică sau mecanică), se recomandă înlăturarea bateriei şi deconectarea de la orice sursă de curent. 2) Îngrijiți transmisia (lanțul trebuie să fie curățat și uns).
3) Nu folosiți un dispozitiv de curățare cu presiune.

Recomandări de depozitare

A se depozita într-un loc protejat în exterior sau protejat într-o husă.
Se recomandă scoatere bateriei și depozitarea acesteia într-un loc temperat, când nu utilizați bateria pe termen lung, așa cum este indicat în manualul de utilizare.

Restricții

Mediul marin (aerul, apa) are un impact extrem de coroziv asupra pieselor mecanice și metalice. Se recomandă să ungeți consecvent transmisia și să curățați cu un material umed elementele de poziție (ghidon, tijă de șa, etc.) pentru a îndepărta depunerile de sare.

Concepere

Concepută în Lille, Franța. Asamblată în Portugalia.

Cuvântul echipei

Bicicleta electrică vă permite să vă deplasați în oraș fără efort, fără a ajunge în întârziere și să transportați cu voi ce aveți nevoie. Această bicicletă permite deplasarea zilnică în oraș. Vă lăsați mașina în garaj și plecați cu bicicleta.

Garanție

2 ani

Greutate

S/M : 25.7 kg
L / XL : 25.8 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Cadru bicicletă 100% Aluminiu

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Recomandări:
-A se depozita într-un loc protejat de exterior sau protejat într-o husă.
-A se scoate bateria și a se păstra într-un loc cu temperatură temperată, dacă nu este utilizată mai multe luni.

Restricții de utilizare

Nu este recomandată utilizarea pe trasee MTB.

Aprobat de

Această bicicletă a fost dezvoltată și îmbunătățită de către echipele noastre de concepere, apoi testată și validată în condiții reale de utilizare.

Manual

Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

Opinii clienți

Întrebări și răspunsuri