Bicicletă AQUABIKE FIT'BIKE EVO PACK SPORT Portocaliu

2.69990 LEI
Cod produs: 8660405

Produs conceput pentru aquabike în piscină, practicare ocazională.

Grație greutății reduse (sub 10 kg), bicicleta Fitbike Evo se plasează ușor în piscină. Ideală pentru a vă menține în formă, pentru a vă defini silueta sau pentru a vă relaxa picioarele.

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Reglabil

Reglabil

Ghidonul și șaua se reglează în înălțime.

Greutate

Greutate

10 kg. Ușor de instalat și dezinstalat.

Informații tehnice

O bicicletă Aquabike adaptată femeilor

Cadru special pentru femei: design în X, pentru o urcare ușoară pe șa
Conformație specială pentru femei: spațiu între pedalele, adaptate la bazinul femeilor.

Kit

Suport bidon: pentru a vă hidrata în timpul antrenamentului. Bidon izoterm 0.6L: perete dublu, pentru menținerea lichidelor calde sau reci, timp de mai multe ore. Capac sport, cu muștiuc adaptat, pentru a bea doar cu o singură mână. Închidere ermetică. Siguranță alimentară: 0 bPA, 0 ftalați, 0 toxine.Șa confort: design unisex, limitează frecarea.

Cadru din aluminiu anodizat

Aluminiul are calitatea principală de a fi un material foarte ușor (de două ori mai ușor decât inoxul). Aceasta este prevăzută cu un program cu două capacități importante, Poolstar: « calitatea marină ». Bicicleta are un design colorat, iar culorile au fost selecționate pentru a rezista în timp.

Pedale cu rezistență reglabilă

Pedalele ADS au o rezistență reglabilă. Acestea permit personalizarea efortului și a intensității.Se pot utiliza cu picioarele goale, pentru mai mult confort.Pedalele sunt realizate dintr-un aliaj foarte ușor și rezistent.

Compatibilitate piscină și adâncime piscină

Adâncime110 - 150cm
Compatibilă cu: piscină clasică, piscină mozaic. Tratament cu clor, tratament cu brom, electroliză cu sare.Dimensiuni bicicletă: Lungime 96 x L 55 x H 120cm

Confort de utilizare

Șaua ergonomică a fost concepută unisex, pentru a limita frecarea și pentru a fi confortabilă. Pedalele cu spumă se pot utiliza cu picioarele goale.Chingile pedalelor sunt căptușite cu spumă.

Reglare

Corporal: reglare în înălțime a șeii și ghidonului
Nivel de apă: reglarea în înălțime a picioarelor bicicletei.

Evacuarea apei

Drenaj rapid: grație cadrului perforat, bicicletele noastre asigură o evacuare rapidă a apei. În câteva secunde acestea se golesc de apă, pentru a facilita scoaterea din piscină.

Roți din silicon și ventuze pentru stabilitate

Roțile siliconate sunt rezistente, pentru a facilita instalarea bicicletei în piscină. Pentru optimizarea siguranței și a unui mod simplu de utilizare, accentul a fost pus pe calitatea rulmenților, care îmbunătățesc fluiditatea deplasării. Ventuzele albe, din silicon, asigură o stabilitate excelentă și o aderență optimă pe sol.

Garanție

2 ani cadru metal 6 luni piese de schimb

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se clăti bine înainte de a fi depozitată pentru o perioadă lungă de timp.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare.

Video

Opinii clienți

Loading